Sveikos reikia jūsų pagalbos noriu numegzt kepuriuką savo dukrytei ale nemoku megzt ratu gal galit papasakot ar parodyt kaip tai daroma
QUOTE(mazge1979 @ 2010 09 15, 14:37)
aš mezgu dabar. bet mezgu iš 3 dalių, nemoku vientisai, tiksliau ir nemėginau.mezgu nugarą. koriukas labai gražiai gaunasi.bet esu ne iš klaipėdos, tik mezgu mažai mergytei link klaipėdos
o koriukas ir perliukas tas pats? jei jo, tai taip
na va, nemoku vientisai.kokio dydžio ir siūlų mezgat?
aš maždaug 116 ūgio, mezgu iš Lanoso Candy baby.spalvytė gelsva
o koriukas ir perliukas tas pats? jei jo, tai taip
na va, nemoku vientisai.kokio dydžio ir siūlų mezgat?
aš maždaug 116 ūgio, mezgu iš Lanoso Candy baby.spalvytė gelsva
prisipirkau 100proc alpakos ir merino siulu, dar nezinau is kuriu megsiu, gal is merino, nes jie plonesni, planuoju su 3 dydzio virbalais.
Dabar noriu viska iki galo issiaiskint, bet su tom rankovem
ir as pasirodau savo naujausia kurineli savo maziukei panelei.
Sauadsa, Mamyte uogyte, labai gražu.
QUOTE(*mamusikas* @ 2010 09 15, 17:09)
Sveikos reikia jūsų pagalbos noriu numegzt kepuriuką savo dukrytei ale nemoku megzt ratu gal galit papasakot ar parodyt kaip tai daroma
yra visa tema apie kepures... o ratu mezgama su 5 virbalais arba su virbalais kurie sujungti valu
QUOTE(sauadsa @ 2010 09 15, 20:24)
Ruošiamės žiemai . Sarafaniukas - tunika dukrytei . Tik kažko su fotiku nebesusišneku, foto nekokios
kokie gražūs darbeliai visų
aišku, tai rašyk vėliau kaip megsi, įdomu.aš baigiau iki pažastų nugarytę, pradėt turiu reglaną
QUOTE(mamaSandra @ 2010 09 15, 17:22)
prisipirkau 100proc alpakos ir merino siulu, dar nezinau is kuriu megsiu, gal is merino, nes jie plonesni, planuoju su 3 dydzio virbalais.
aišku, tai rašyk vėliau kaip megsi, įdomu.aš baigiau iki pažastų nugarytę, pradėt turiu reglaną
oi, aciu, mergaites uz ivertinima labai smagu, kad ir kitiems patinka
o del schemu, tai jos tik mano galvoj, kaip sauna galvon, taip ir mezgu bemezgant kyla vis kazkokiu ideju, tai ir bandau padaryti, su schemom normaliom kazkaip nelabai draugauju
o mezgiau sitaip: virsutine dali (iki sijonuko) mezgiau nuo rankoves krasto iki kitos rankoves krasto kaip koki salika, truputi vis is krastu pridedavau aki, kad rankove ale platetu o ten kur turi buti liemuo pridejau akiu, numezgus reikiama ploti nuemiau tiek pat ir toliau variau rankoves krasto link... nezinau ar aiskiai parasiau po to surinkau akis nuo liemens sijonukui ir mezgiau zemyn. Rastas nieko ypatingo - pynes ir kiekviena karta kryziuojant pynes is abieju pynes pusiu pridedavau po aki, ir sukryziavus dar zemyn kokias 8 - 9 eiles pamezgi, tada vel darai pyne isbandziau daug variantu kaip paplatinti sijona, kad graziai platetu ir nesimatytu platinimo zymiu, tai kazkaip po ilgo galvos lauzymo atradau toki buda, kuo labai dziaugiuosi, nes labai dailiai krenta sijonukas zodziu, na tikiuosi suprantamai paaiskinau, lengviau butu parodyti
o del schemu, tai jos tik mano galvoj, kaip sauna galvon, taip ir mezgu bemezgant kyla vis kazkokiu ideju, tai ir bandau padaryti, su schemom normaliom kazkaip nelabai draugauju
o mezgiau sitaip: virsutine dali (iki sijonuko) mezgiau nuo rankoves krasto iki kitos rankoves krasto kaip koki salika, truputi vis is krastu pridedavau aki, kad rankove ale platetu o ten kur turi buti liemuo pridejau akiu, numezgus reikiama ploti nuemiau tiek pat ir toliau variau rankoves krasto link... nezinau ar aiskiai parasiau po to surinkau akis nuo liemens sijonukui ir mezgiau zemyn. Rastas nieko ypatingo - pynes ir kiekviena karta kryziuojant pynes is abieju pynes pusiu pridedavau po aki, ir sukryziavus dar zemyn kokias 8 - 9 eiles pamezgi, tada vel darai pyne isbandziau daug variantu kaip paplatinti sijona, kad graziai platetu ir nesimatytu platinimo zymiu, tai kazkaip po ilgo galvos lauzymo atradau toki buda, kuo labai dziaugiuosi, nes labai dailiai krenta sijonukas zodziu, na tikiuosi suprantamai paaiskinau, lengviau butu parodyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2010 09 15, 20:27)
Grožis koks
QUOTE(Saulyte DD @ 2010 09 16, 09:17)
Grožis koks
labai dailus kostiumelis.
mamyte uogyte, kaip kepures virsu daret?
isivaizduoju, kad mezgama virbalais su valu, o kaip virsu? mazinat akis ar tiesiog mezgat vienoda ploti iki virsaus ir susiuvat virsu?