Įkraunama...
Įkraunama...

vaikiški rūbeliai

QUOTE(saulxx @ 2010 09 13, 13:20)
bigsmile.gif koks nuostabus sarafanas
Papildyta:

user posted image 

mezgu dar sia liemene ir uzstrigau prie rankoviu, gal kuri zinot kokiu budu cia jos prisiutos ar primegztos jos is karto  g.gif

as paklaust norejau. Ta liemene mezgi is triju daliu? t.y. nugara ir dvi dalys priekio? ar tiesiog is vienos dalies, kad sonuose siuliu nebutu?
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2010 09 15, 13:22)
as paklaust norejau. Ta liemene mezgi is triju daliu? t.y. nugara ir dvi dalys priekio? ar tiesiog is vienos dalies, kad sonuose siuliu nebutu?

as tikrai megsciau viska is karto, ne del soniniu siuliu (jos dazniausiai grazios ir nepastebimos buna) bet del reklano rankoviu. cia zymiai graziau buna kai kartu viskas sumezgama
Atsakyti
noriu pasirodyti merginos kokį megztuką nupirkau savo panelei . manau visai nesudėtinga ir numegsti , jūs auksarankės ir iš pažiūrėjimo mokat bigsmile.gif
apžiūrėjau iš arti tas koriukas kur per vidurį priekio kaip ir tos liemenės kurią čia studijuojam toks pats. reikia megsti po akim atrodo angliškas stulpelis vadinasi tik jis čia mezgasi iš blogos pusės o iš geros ir gaunasi toks koriukas.
user posted image
Atsakyti
noriu pasirodyti kokia suknia vilnone savo panikei numezgiau ax.gif
mezgiau vasara, kai buvo baisiniai karsciai ir atrode, kad ko gero nelabai daug teks panesioti, nes sukais biggrin.gif bet zvelgiant dabar pro langa, mastau, ar nevertetu sau nusimegzt tokia lotuliukas.gif

user posted image

uzvakar pabaigiau sarafana, tai nutaikius proga dar pafotkinsiu dukryte su naujuoju mezginiu smile.gif ax.gif
Atsakyti
[quote=Laura777,2010 09 15, 09:17]
gal atsirastu klaipėdiečių norinčių tokią liemenę nusimegzt? galėtume kartu pabandyt, nes jaučiu kad ir aš ties rankovėm užstrigsiu, nesu tokių mezgus, o ir apskritai dar visai žaia mezgime esu doh.gif

grozis koks 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irenairsavi @ 2010 09 15, 13:18)
noriu pasirodyti kokia suknia vilnone savo panikei numezgiau  ax.gif
mezgiau vasara, kai buvo baisiniai karsciai ir atrode, kad ko gero nelabai daug teks panesioti, nes sukais  biggrin.gif bet zvelgiant dabar pro langa, mastau, ar nevertetu sau nusimegzt tokia  lotuliukas.gif

Labai labai gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irenairsavi @ 2010 09 15, 14:18)
mezgiau vasara, kai buvo baisiniai karsciai ir atrode, kad ko gero nelabai daug teks panesioti, nes sukais  biggrin.gif bet zvelgiant dabar pro langa, mastau, ar nevertetu sau nusimegzt tokia  lotuliukas.gif

uzvakar pabaigiau sarafana, tai nutaikius proga dar pafotkinsiu dukryte su naujuoju mezginiu  smile.gif  ax.gif

tikrai sauni suknele thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
jei mano panelyte neturetu pilna pridovanotu sukneliu tikrai susigundycau kazka panasaus numegzti bigsmile.gif
Atsakyti
irenairsavi

Labai gražu 4u.gif

O koks raštas apačios suknelės?
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2010 09 15, 00:34)

gal atsirastu klaipėdiečių norinčių tokią liemenę nusimegzt? galėtume kartu pabandyt, nes jaučiu kad ir aš ties rankovėm užstrigsiu, nesu tokių mezgus, o ir apskritai dar visai žaia mezgime esu  doh.gif

aš mezgu dabar. bet mezgu iš 3 dalių, nemoku vientisai, tiksliau ir nemėginau.mezgu nugarą. koriukas labai gražiai gaunasi.bet esu ne iš klaipėdos, tik mezgu mažai mergytei link klaipėdos ax.gif

QUOTE(Laura777 @ 2010 09 15, 11:17)

O čia pagrindas perliuku megztas?

o koriukas ir perliukas tas pats? jei jo, tai taip lotuliukas.gif

QUOTE(mamaSandra @ 2010 09 15, 12:22)

na va, nemoku vientisai.kokio dydžio ir siūlų mezgat?

aš maždaug 116 ūgio, mezgu iš Lanoso Candy baby.spalvytė gelsva
Atsakyti
QUOTE(irenairsavi @ 2010 09 15, 11:18)

Vaje kaip grazu. Gal galima rasteli/ schemute butu suzinoti? blush2.gif
Atsakyti

user posted image

uzvakar pabaigiau sarafana, tai nutaikius proga dar pafotkinsiu dukryte su naujuoju mezginiu  smile.gif  ax.gif

Labai gražu
Atsakyti

ash ir prisidedu prie pagyru - labai grazhi thumbup.gif
Atsakyti