Įkraunama...
Įkraunama...

vaikiški rūbeliai

o cia mano megztas sarafaniukas ir kepure 2m mergaitei,mezgiau pagal italiska zurnala... wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jollyk @ 2010 09 13, 12:25)
o cia mano megztas sarafaniukas ir kepure 2m mergaitei,mezgiau pagal italiska zurnala... wub.gif

user posted image

bigsmile.gif koks nuostabus sarafanas
Papildyta:

user posted image

mezgu dar sia liemene ir uzstrigau prie rankoviu, gal kuri zinot kokiu budu cia jos prisiutos ar primegztos jos is karto g.gif

Atsakyti
QUOTE(saulxx @ 2010 09 13, 13:20)
mezgu dar sia liemene ir uzstrigau prie rankoviu, gal kuri zinot kokiu budu cia jos prisiutos ar primegztos jos is karto  g.gif

cia reglanas gi smile.gif va cia visa tema apie tokio tipo rankovytes 4u.gif

http://www.supermama...?...&hl=reglano
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo praeive: 13 rugsėjo 2010 - 13:02
QUOTE(Jollyk @ 2010 09 13, 12:25)

koks grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulxx @ 2010 09 13, 13:20)

mezgu dar sia liemene ir uzstrigau prie rankoviu, gal kuri zinot kokiu budu cia jos prisiutos ar primegztos jos is karto  g.gif

man tai atrodo kad čia reglanas

gal kuri žinot kiek maždaug akių reikia dėti 5-6 metų mergaitės megztukui?siūlai vid. storumo, virbalai 3 nr.
Atsakyti
QUOTE(praeive @ 2010 09 13, 14:00)
cia reglanas gi smile.gif va cia visa tema apie tokio tipo rankovytes 4u.gif

http://www.supermama...?...&hl=reglano

as tai zinau kad cia reglanas, bet kaip tos akys suimtos g.gif as kai mezgu man akys gaunasi istriza,i o cia jos stacios atrodo kaip su siulu apsukta siule, gal aiskiai parasiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulxx @ 2010 09 14, 09:13)
as tai zinau kad cia reglanas, bet kaip tos akys suimtos  g.gif  as kai mezgu man akys gaunasi istriza,i o cia jos stacios atrodo kaip su siulu apsukta siule, gal aiskiai parasiau doh.gif

Man atrodo, kad akys suimtos ne gerosiomis, kaip iprasta, bet blogosiomis akimis, del to ir gaunasi tokia bangele mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai gražus sarafaniukas, Jollyk.
Atsakyti
user posted image

mezgu dar sia liemene ir uzstrigau prie rankoviu, gal kuri zinot kokiu budu cia jos prisiutos ar primegztos jos is karto g.gif
[/quote]

gal atsirastu klaipėdiečių norinčių tokią liemenę nusimegzt? galėtume kartu pabandyt, nes jaučiu kad ir aš ties rankovėm užstrigsiu, nesu tokių mezgus, o ir apskritai dar visai žaia mezgime esu doh.gif
Atsakyti
[quote=mamaSandra,2010 09 15, 01:34]
user posted image

[/quote]

gal atsirastu klaipėdiečių norinčių tokią liemenę nusimegzt? galėtume kartu pabandyt, nes jaučiu kad ir aš ties rankovėm užstrigsiu, nesu tokių mezgus, o ir apskritai dar visai žaia mezgime esu doh.gif
[/quote]

Na prikišiu t. p. ir aš savo nesę smile.gif
Mano manymu čia suimta iš blogos pusės 3 akys, todėl nesimato suėmimo, o yra bangelė
Atsakyti
[quote=mamaSandra,2010 09 15, 00:34]
user posted image

[/quote]

[/quote]

Laba diena,

O čia pagrindas perliuku megztas?
Atsakyti
[quote=Laura777,2010 09 15, 11:17]
[/quote]

Laba diena,

O čia pagrindas perliuku megztas?
[/quote]

44 šios temutės puslapyje yra šio rašto schema ir aprašymas, o viršus paprastu ripsu
Atsakyti