Įkraunama...
Įkraunama...

vaikiški rūbeliai

QUOTE(MAMICY @ 2010 09 07, 21:55)
čia kažkokia info apie tą liemenę
http://club.osinka.r...667?&start=1275

aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(mazge1979 @ 2010 09 08, 08:20)
gal aks mezgat su Baby wool siūliukais vaikiukų rūbelius? gal galit pasakyt apie juos plačiau?

man jie susitrauke skalbiant.nebent mezginuka skalbsi rankom.
Atsakyti
panda gal tiks
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2010 09 07, 19:52)
čia rusaitės kopija (is osinkos)
o čia raštas
user posted image

o čia labai sudėtinga būtų nors trumpai lietuviškai parašyt, jeigu kas bandėt raštą? rusiškai nelabai suprantu ką čia rašo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2010 09 08, 20:25)
o čia labai sudėtinga būtų nors trumpai lietuviškai parašyt, jeigu kas bandėt raštą? rusiškai nelabai suprantu ką čia rašo  doh.gif

Radau vertima lietuviska 4u.gif

Apmetamos 23 akys:
1 eilė - *1 ger., 1 išv.*, 1 ger.;
2 eilė - *1 išv., 1 užm., 1a. nukel.*, 1išv.;
3 eilė - *1 ger., 1 užm., akis su užmetimu nukeliama nemezgant*, 1 ger.;
4 eilė - *1 išv., 1 užm., akis su dviem užmetimais nukeliama nemezgant*, 1 išv.;
5 eilė - *1 ger., akis kartu su trimis užmetimais išmezgama išvirkščiai*, 1 ger.;
6 eilė - *1 užm., 1 a. nukel., 1 išv.*, 1 užm., 1 a. nukel.;
7 eilė - *1 užm., akis su užmetimu nukeliama nemezgant, 1 ger.*,1 užm., 1 a. nukel.;
8 eilė - *1 užm., akis su dviem užmetimais nukeliama nemezgant, 1 išv.*, 1 užm., akis su dviem užm. nukeliama;
9 eilė - *akis su trimis užmetimais išmezgama išv., 1 ger.*, akis su trimis užm. išmezgama išv.
Kartojama nuo 2 eilės.
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2010 09 08, 11:04)
Nepaprastai graži liemenė  wub.gif  Mezgėjėlės, gal kuri galite numegzti? Kaip manote, ar gerai būtų tokią liemenę megzti iš vilnonių siūlų (įsivaizduoju, kad vilna vis tiek šilčiausia), o gal minkštesnių reikėtų?

megsiu iš pusiau akrilinių siūlų.

QUOTE(Karusia @ 2010 09 08, 15:25)
man regis aš tokiais mezgiau vaikišką kepuriuką ir šaliką. kažkaip papuolė į skalbyklę su rūbais, ir ta proga penkiametės beretė tapo berete lėlui - kūdikiui. tikrai nevirinau, slabiau kai pparastai rūbus 30 laipsnių.

QUOTE(jurrrte @ 2010 09 08, 15:51)
aciu  4u.gif  4u.gif  4u.gif
man jie susitrauke skalbiant.nebent mezginuka skalbsi rankom.

aišku, dėkui, mergaitės, mėginsim iš kitokių, pirkau candy Baby, su akrilu.po 50 g.

Atsakyti
Pora mano darbelių smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(upe3 @ 2010 09 09, 00:09)
Radau vertima lietuviska 4u.gif

Apmetamos 23 akys:
1 eilė - *1 ger., 1 išv.*, 1 ger.;
2 eilė - *1 išv., 1 užm., 1a. nukel.*, 1išv.;
3 eilė - *1 ger., 1 užm., akis su užmetimu nukeliama nemezgant*, 1 ger.;
4 eilė - *1 išv., 1 užm., akis su dviem užmetimais nukeliama nemezgant*, 1 išv.;
5 eilė - *1 ger., akis kartu su trimis užmetimais išmezgama išvirkščiai*, 1 ger.;
6 eilė - *1 užm., 1 a. nukel., 1 išv.*, 1 užm., 1 a. nukel.;
7 eilė - *1 užm., akis su užmetimu nukeliama nemezgant, 1 ger.*,1 užm., 1 a. nukel.;
8 eilė - *1 užm., akis su dviem užmetimais nukeliama nemezgant, 1 išv.*, 1 užm., akis su dviem užm. nukeliama;
9 eilė - *akis su trimis užmetimais išmezgama išv., 1 ger.*, akis su trimis užm. išmezgama išv.
Kartojama nuo 2 eilės.

labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Pirmas rimtesnis mano darbelis. Tikiuosi ne paskutinis 4u.gif

[IMG=http://img690.imageshack.us/img690/8710/melitoskostymelis.jpg][/IMG]

Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2010 08 29, 13:14)
jau rodziau pagyru puode, bet idesiu ir cia:)
user posted image

mano mazulytes suknele ir kepuriukas is gelyciu motyvu:)

Labai, labai gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 09 04, 14:56)
kiek daug graziu darbeliu wub.gif labai patiko broliuko ir sesutes zalieji komplekteliai wub.gif

o mes pasirodome su Makvynu - kiek didokas, bet uzaugsim cool.gif

user posted image

user posted image

Aš noriu savajam tokį numegzt, jau ir siūlų nusipirkau (fonui melanžinės pusvilnos, gal tiks g.gif ) ir raudono akrilano matkelį, tik schemos neberandu, kažkur buvau išsisaugojus, gal galėtumėt įmest nuorodą. Ačiū
Atsakyti
[labai gražūs, mergaitės, darbukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 09, 09:04)
Pora mano darbelių  smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Fainuoles liemenes wub.gif ,o peledos tai thumbup.gif ,gal butu galima mezgimo schemute? ax.gif
Atsakyti