Įkraunama...
Įkraunama...

vaikiški rūbeliai

QUOTE(Mamytė uogytė @ 2010 08 18, 20:34)
Viska mezgu tik su virbalais su valu. 1 rankos maziau pavargsta nes ant pacio virbalo netenka mezginio svorio, visas svoris tenka valui  thumbup.gif . 2 su virbalais su valu viska mezgu be siuliu  thumbup.gif  tai nereikia paskui galva sukti kaip dailiai susiuti.

O man kaip tik rankos labiau pavargsta mezgant su valu rolleyes.gif Nemegstu as ju schmoll.gif Ypac,kai mezginys trumpesnis uz vala.
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 08 18, 20:57)
Aš, turbūt, irgi tokius pačius turiu. Bet valas tai ten bjaurus, neslysta.

Aš irgi turiu bambukinių visą rinkinį su valu biggrin.gif Manau kad jie visgi skirtingi, kokybė įvairuoja kaip ir metalinių. Aš kai ką mezgu tik su bambukiniais (pvz moherį, nes bambukas šiek tiek pristabdo jo slydimą), o kai siūlas mažiau slidus, tada kaip tik pasiimu metalinius. Bet mezgu praktiškai TIK su valu. Aš per ilgo valo problemą sprendžiu taip pat kaip Mamytė uogytė smile.gif
Atsakyti
O as taip pat valo nemegstu, gal ipratimo nera, gal geru virbalu neturiu... nezinau, bet man kancia jei reikia megzt su valu...
Atsakyti
Sveikutes, as tai pradzioje pasiimu trumpesni vala, o po to jau mezgu ilgu g.gif yra virbalu kur labai gerai siulai slysta, bet pas mane tie "tarybiniai" tai tenka pasikankinti. Man nera skirtumo ar su valu ar 2 virbalais megsti, va turiu drauge tai tunika mezgasi ir nepatinka jai su valu megsti atnese man savo darbeli pabaigti thumbup.gif ( nes nemegsta valo kaip ir rasa 32 bigsmile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2010 08 18, 20:34)
Jei valas per ilgas tiesiog vienoje vietoje palieku kilpute, megzdama kojnes akis padaliju pusiau ir palieku dvi  valo kilputes o jei valas trumpokas tai mezginys savaime susigarbanoja.
Viska mezgu tik su virbalais su valu. 1 rankos maziau pavargsta nes ant pacio virbalo netenka mezginio svorio, visas svoris tenka valui  thumbup.gif . 2 su virbalais su valu viska mezgu be siuliu  thumbup.gif  tai nereikia paskui galva sukti kaip dailiai susiuti.

Visiskai pritariu. Mezgant virbalais su valu as tiesiog pailsiu- nekliuvineja virbalu galai, mezgant storais virbalais placius mezginius nereikia bijoti, kad nusimaus paskutines akys.
Malonumo megzti siais virbalais paslaptis tikrai slypi virbaluose. Nepagailekit pinigu vokiskiems "ADDI" ir tikrai dziaugsites ne vienerius metus.
Atsakyti
Laba diena, šauniosios mezgėjėlės.
Dažnai užsuku į SM, bet rankdarbių temelės pačios mėgstamiausios. Kažkada prieš keleta metų buvau atnešusi savo megzta suknele dukrytei, bei sesers dukrytei krikštynu proga, tai dabar prisiruošiau parodyti dar keleta darbeliu. Labai gaila, tik kad ne visu darbeliu nuotraukas turiu, kai kurie yra iškeliavę ir liko nenufotografuoti.

http://s004.radikal....1adf4d26323.jpg

http://s006.radikal....224efdb73cc.jpg

http://s44.radikal.r...3d6c04baf5a.jpg

http://i058.radikal....4af215b6a01.jpg
Atsakyti
Sveikutės, rodau kiek seniau užbaigtą naujieną dukrytei, bet tik dabar prisiruošiau nufotografuot blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
O jau paneles grozis, nustelbia mamos nerinius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2010 08 19, 17:32)
O jau paneles grozis, nustelbia mamos nerinius smile.gif

sutinku 100 proc drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labai dėkui visoms už patirtį su valais 4u.gif

QUOTE(savitre @ 2010 08 18, 19:08)
aš kai valas per ilgas tada dar ir viena "kojininį" virbalą naudoju taip lengviau stumdosi ir visada žinau kur eilės pradžia ta virbalą megzdama išmezgu tokiu pačiu virbalu (nežinau kaip suprantamai paaiškinti) nes jei mezgu palikdama išlindusį valą tada išlindimo vietoje akys prasitampo ne taip kaip reikia

va reiks šitaip pabandyti.

QUOTE(Ligvita @ 2010 08 19, 12:14)
O as taip pat valo nemegstu, gal ipratimo nera, gal geru virbalu neturiu...  nezinau, bet man kancia jei reikia megzt su valu...

ar aš maišau, bet ar ne Jūs mezgat sukneles? negi 5 virbalais?
Atsakyti
labutis, visoms, atsiprasau, jei ne cia rasau, bet nesugalvojau kur, turiu prasyma: labai norim hello kity kepurytes, vadinamos " salmiuku", tvirtos, standzios siltesnes, gal kas galit numegzt? negaliu paziuret jusu darbeliu, nes neatsidaro jusu nuorodeles po perinstaliavimo.Aciu
Atsakyti
QUOTE(linda7 @ 2010 08 19, 13:06)
Laba diena, šauniosios mezgėjėlės.
tai dabar prisiruošiau parodyti dar keleta darbeliu.

Nu šaunuolė. bigsmile.gif Tokių gražybių primezgėt. WOW WOW WOW!!! wub.gif O sakykit suknytes kokiais virbalais mezgate, ta prasme virbalais su valu aplink ar dviem? blush2.gif
Va mano du darbeliai:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti