Įkraunama...
Įkraunama...

vaikiški rūbeliai

QUOTE(Mamytė uogytė @ 2010 08 09, 15:25)
va neseniai baigiau kostiumiuka/ suknele kelnytes paltuka, kepure ir pirstinytes, labai noreciau pasirodyt, bet negaliu nes mezgiau konkursui  ax.gif . teks palaukt kol konkursas pasibaiks. Dar mezgu lemene, bet dar nebaigta.

Lauksime rezultatų bigsmile.gif , sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2010 08 09, 16:25)
va neseniai baigiau kostiumiuka/ suknele kelnytes paltuka, kepure ir pirstinytes, labai noreciau pasirodyt, bet negaliu nes mezgiau konkursui  ax.gif . teks palaukt kol konkursas pasibaiks. Dar mezgu lemene, bet dar nebaigta.

jei ne paslaptis kokiam konkursui? 4u.gif
Atsakyti
Stai mano panelyte su naujuoju lininiu sijoneliu wub.gif
user posted image
tik va niekaip neprisiruosiu pasijoni prisiut.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaceRenata: 09 rugpjūčio 2010 - 21:12
Mama sitokia grazi mergaite,super grazus sijonukas ,mars greit pasijonio siut biggrin.gif
Atsakyti
ka manot apie vaikiskus bambuko siuliukus, kaip nie nesiojas ar verta juos pirkti, ziuriu i siuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2010 08 10, 16:53)
ka manot apie vaikiskus bambuko siuliukus, kaip nie nesiojas ar verta juos pirkti, ziuriu i siuos smile.gif

jei mezginukas vasarai - tai tikrai neprašausi mirksiukas.gif
Mes antrus metus trinam pleduką bambukinį - atrodo gražiai (lyginant su medvilne siūlas turi šiek tiek blizgesio), malonus, minkštas, pralaidus orui thumbup.gif
Tiesa, labai prigeria vandens skalbiant, tai kiek ilgiau džiūsta ir atsargiai su mazgeliais - siūlas linkęs išsivyti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(357 @ 2010 08 10, 22:04)
jei mezginukas vasarai - tai tikrai neprašausi  mirksiukas.gif
Mes antrus metus trinam pleduką bambukinį - atrodo gražiai (lyginant su medvilne siūlas turi šiek tiek blizgesio), malonus, minkštas, pralaidus orui  thumbup.gif
Tiesa, labai prigeria vandens skalbiant, tai kiek ilgiau džiūsta ir atsargiai su mazgeliais - siūlas linkęs išsivyti  smile.gif  4u.gif

man taip pat bambukiniai siulai labai patinka. O ilgai dziusta visi naturalus pluostai.
Atsakyti
Labai grazus jusu darbeliai, visada paziuriu ko esate prikurusios ir nesiliauju stebetis.
cia megztukas mano dukrelei. kai tik gime buvo siek tiek didokas smile.gif bet man vistiek mielas smile.gif

pirma karta keliu foto, tikiuos pavyks....

http://public.fotki....s666/megztukas/
Atsakyti
QUOTE(Paulina26 @ 2010 08 13, 13:36)
Labai grazus jusu darbeliai, visada paziuriu ko esate prikurusios ir nesiliauju stebetis.
cia megztukas mano dukrelei. kai tik gime buvo siek tiek didokas smile.gif bet man vistiek mielas smile.gif

pirma karta keliu foto, tikiuos pavyks....

http://public.fotki....s666/megztukas/

Gražus megztukas, tuoj bus kaip tik tai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2010 08 02, 16:19)
nu labai daili  wub.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Ir mes pasirodom savo kuklia suknyte;

user posted image user posted image

user posted image user posted image
Atsakyti
Štai pabaigiau tokį kostiumėlį
user posted image
Atsakyti