Laba dienele. Visalaik tik pasidziaugiu darbeliais, niekad nerasiau cia, bet...sian noriu isiliet i diskusija.
QUOTE(Inetux @ 2010 08 04, 20:30)
Sutinku su jūsų nuomone Aš palikčiau gėlytes tik ant kaspino
O man patinka suknute su visom jos gelemis
Suknyte mazai 3metuku mergytei. Kada pasidziaugsim spalvomis, jei ne vaikysteje? Laikas bega greit ir kai dukryte eis i mokykla, nebegalesiu jos puosti taip, kaip dabar- rubeliai bus rimtesni, tinkantys didesnei mergytei
Papildyta:
QUOTE(rasa32 @ 2010 08 04, 20:46)
Man labai grazu
tikra pieva
Papildyta:
QUOTE(Viliuteee @ 2010 08 05, 07:51)
nu kas gali nemegti pagyru.Dar ir kaip jas megstu
,juk vien del to ir rodomes visos su savo darbeliais
,tik norejau pasakyti,kad nebijau kritikos,o ir patarimu visada malonu sulaukti.
Kitokia ta suknele tikrai negaletu buti,nes tai vaikiska,vasariska,zaisminga suknele.Parodykit bet kuriam vaikui-nesakys,kad cia kazko per daug.Nesupyktu,jei dar ir drugeliai virs geliu skraidytu,turiu dar minti ir ju viena kita patupdyti
Zinau,kad ir be geliu butu grazu,bet mano kliente tikrai neapsidziaugtu
Ir mano dukryte per 1metus4men jau spejot pazint- kas jai tinka ir patinka( aisku ne tik dukrytei, bet ir jos mamytei
)
Papildyta:
QUOTE(siaudukes @ 2010 08 05, 07:56)
o man labai
ta gėlėtoji marga suknutė,tai juk mažai mergaitei,ir ji atrodys kaip maža laukų fėja
QUOTE(1juraciukas @ 2010 08 05, 09:10)
Zinote, man ir viena, ir kita suknele yra nuostabi. Jei mazai mergytei-tai su gelytemis manau smagesne, o ta taip Jusu vadinama "rimta" tai tikrai rimta
. Bet cia jau reiketu paciu vaikiuku klaustis.
Bet as vistiek su gelytemis savo mergytei vilkciau
QUOTE(naiste777 @ 2010 08 05, 12:26)
Ir man ta Viliuteees gėlėta suknelė labai graži ir linksma. Ir nieko ten ne per daug. O vat, ta rimtoji ir yra kažkokia nublankusi
Rimtoji irgi grazi, bet... ji ir rimtesnems progoms, o ne dziaugsmui kas diena isreiksti( juk sakoma,jautiesi taip, kaip atrodai). Rimtais rubeliais dar spes prisipuos visa gyvenima, o va ryskiaspalviais vaikiskais tik maza dali dienu...
Papildyta:
QUOTE(praeive @ 2010 08 05, 14:02)
abi suknios nuostabios
tik "rimtaja" rengciau iskilmingesnia proga (vestuves, krikstynos, jubiliejus), o margaja - dazniau (gimtadienis, miesto svente, galu gale sekmadieni pasipuikuot pries parapijiecius
) ko gero rinkciausi savo dukrai ne "rimta" suknia, o zaisminga, nes groziu nenusileidzia, o ir papuosciau dazniau, "rimta" gi prakabotu spintoje ir ziu jau maza
Va va, taip ir as galvoju.
Papildyta:
Paskutinis sakinys... Suknele fantastiska
ir nereikia nuo jos nuimt ne vienos detales
(
aisku, noreciau, kad niekam ji nepatiktu ir nieks nesugalvotu megzt tokios savo dukrytei, kad Salomeja viena tokia vaiksciotu , deja... taip nebus
Nesiskusk Dievui, kad Tau viskas blogai.Jis gali pagalvoti, kad Tu dar nezinai, kas is tiesu yra blogai ir Tau tai parodys. Pasakyk Jam, kad Tau viskas GERAI. Tuomet Jis pagalvos: ''Brangioji, Tu dar nezinai, kas is tiesu yra GERAI''.