Įkraunama...
Įkraunama...

vaikiški rūbeliai

QUOTE(Viliuteee @ 2010 08 04, 22:20)
nu va ,ir prisikalbejau. lotuliukas.gif Kitoje temoje parasiau,kad man labai patinka kritika,kartais net labiau ja vertinu uz pagyrimus, ir gavau lotuliukas.gif
Aciu visoms uz patarimus,visi papuosimai tik siaip isdelioti,niekas dar neprisiuta,paziuresim kokia bus uzsakoves nuomone,taip ir paliksim. ax.gif
Siaip as pati esu tikru tikriausia minimaliste schmoll.gif ,manau jau turejote pastebet, smile.gif bet si kart taip uzsinorejau geletos pievos  ir... buvau sukritikuota.
Isvada-privalau likti savimi    smile.gif

Viliuteee
Man labai graži suknelė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 08 05, 13:26)
Ir man ta Viliuteees gėlėta suknelė labai graži ir linksma. Ir nieko ten ne per daug. O vat, ta rimtoji ir yra kažkokia nublankusi

drinks_cheers.gif
bet kol nebuvo geletosios man anoji neatrode tokia nublankusi ax.gif
Atsakyti
Aisku skonio reikalas, bet man ta "rimtoji" grazesne. Nors geleta - labia vaikiska...
Bet as savo sunui beveik nieko nesu numezgusi tikrai vaikisko, kazkaip viskas rimta gaunasi...
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2010 08 05, 08:51)
nu kas gali nemegti pagyru.Dar ir kaip jas megstu mirksiukas.gif ,juk vien del to ir rodomes visos su savo darbeliais blush2.gif ,tik norejau pasakyti,kad nebijau kritikos,o ir patarimu visada malonu sulaukti. thumbup.gif
Kitokia ta suknele tikrai negaletu buti,nes tai vaikiska,vasariska,zaisminga suknele.Parodykit bet kuriam vaikui-nesakys,kad cia kazko per daug.Nesupyktu,jei dar ir drugeliai virs geliu skraidytu,turiu dar minti ir ju viena kita patupdyti biggrin.gif
Zinau,kad ir be geliu butu grazu,bet mano kliente tikrai neapsidziaugtu lotuliukas.gif

Va neriau ir jau rodziau panasia ,,rimta"suknele biggrin.gif

user posted image

o mano skoniui va si suknele puiki, o anoje irgi per marga g.gif nors suprantu, kad tai suknele mazai mergytei, bat tiesiog taip galvoju ax.gif Pritariu nuomonei, kad gelytes palikti tik ant kaspinelio drinks_cheers.gif
Atsakyti
abi suknios nuostabios wub.gif tik "rimtaja" rengciau iskilmingesnia proga (vestuves, krikstynos, jubiliejus), o margaja - dazniau (gimtadienis, miesto svente, galu gale sekmadieni pasipuikuot pries parapijiecius lotuliukas.gif ) ko gero rinkciausi savo dukrai ne "rimta" suknia, o zaisminga, nes groziu nenusileidzia, o ir papuosciau dazniau, "rimta" gi prakabotu spintoje ir ziu jau maza verysad.gif
Atsakyti
kaip dziugu,kad tiek daug nuomoniu ir tiek daug demesio tokiam mazam darbeliui. thumbup.gif Va ka reiskia,kad reikia kurti savo,o ne kopijuoti vis tuos pacius,nors ir labai grazius ,mums pacioms pabodusius modelius,kaip as darau su savuoju mocheriu komplektuku jau trejus metus,ir jau senokai nebe as viena smile.gif .kaip gerai butu,kad igytume tiek pasitikejimo,jog klientes taip, kaip musu supermamyte Pelene,pasakytu,,noriu kazko grazaus vasarisko savo dukrytei".Bet deja,apie tai galim tik pasvajoti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(praeive @ 2010 08 05, 15:02)
abi suknios nuostabios wub.gif tik "rimtaja" rengciau iskilmingesnia proga (vestuves, krikstynos, jubiliejus), o margaja - dazniau (gimtadienis, miesto svente, galu gale sekmadieni pasipuikuot pries parapijiecius  lotuliukas.gif )

drinks_cheers.gif

QUOTE(Viliuteee @ 2010 08 05, 15:25)
kaip dziugu,kad  tiek daug nuomoniu ir tiek daug demesio tokiam mazam darbeliui.

o kiek laiko uztrunka toki darbeli padarant wub.gif
Atsakyti
Laba dienele. Visalaik tik pasidziaugiu darbeliais, niekad nerasiau cia, bet...sian noriu isiliet i diskusija.

QUOTE(Inetux @ 2010 08 04, 20:30)

Sutinku su jūsų nuomone  ax.gif blush2.gif Aš palikčiau gėlytes tik ant kaspino ax.gif  cool.gif

schmoll.gif O man patinka suknute su visom jos gelemis wub.gif Suknyte mazai 3metuku mergytei. Kada pasidziaugsim spalvomis, jei ne vaikysteje? Laikas bega greit ir kai dukryte eis i mokykla, nebegalesiu jos puosti taip, kaip dabar- rubeliai bus rimtesni, tinkantys didesnei mergytei
Papildyta:
QUOTE(rasa32 @ 2010 08 04, 20:46)
Man labai grazu bigsmile.gif tikra pieva wub.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Viliuteee @ 2010 08 05, 07:51)
nu kas gali nemegti pagyru.Dar ir kaip jas megstu mirksiukas.gif ,juk vien del to ir rodomes visos su savo darbeliais blush2.gif ,tik norejau pasakyti,kad nebijau kritikos,o ir patarimu visada malonu sulaukti. thumbup.gif
Kitokia ta suknele tikrai negaletu buti,nes tai vaikiska,vasariska,zaisminga suknele.Parodykit bet kuriam vaikui-nesakys,kad cia kazko per daug.Nesupyktu,jei dar ir drugeliai virs geliu skraidytu,turiu dar minti ir ju viena kita patupdyti biggrin.gif
Zinau,kad ir be geliu butu grazu,bet mano kliente tikrai neapsidziaugtu lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Ir mano dukryte per 1metus4men jau spejot pazint- kas jai tinka ir patinka( aisku ne tik dukrytei, bet ir jos mamytei biggrin.gif )
Papildyta:
QUOTE(siaudukes @ 2010 08 05, 07:56)
o man labai thumbup.gif ta gėlėtoji marga suknutė,tai juk mažai mergaitei,ir ji atrodys kaip maža laukų fėja

QUOTE(1juraciukas @ 2010 08 05, 09:10)
Zinote, man ir viena, ir kita suknele yra nuostabi. Jei mazai mergytei-tai su gelytemis manau smagesne, o ta taip Jusu vadinama "rimta" tai tikrai rimta  wub.gif . Bet cia jau reiketu paciu vaikiuku klaustis.
Bet as vistiek su gelytemis savo mergytei vilkciau  blush2.gif

QUOTE(naiste777 @ 2010 08 05, 12:26)
Ir man ta Viliuteees gėlėta suknelė labai graži ir linksma. Ir nieko ten ne per daug. O vat, ta rimtoji ir yra kažkokia nublankusi

drinks_cheers.gif  Rimtoji irgi grazi, bet... ji ir rimtesnems progoms, o ne dziaugsmui kas diena isreiksti( juk sakoma,jautiesi taip, kaip atrodai). Rimtais rubeliais dar spes prisipuos visa gyvenima, o va ryskiaspalviais vaikiskais tik maza dali dienu...

Papildyta:
QUOTE(praeive @ 2010 08 05, 14:02)
abi suknios nuostabios wub.gif tik "rimtaja" rengciau iskilmingesnia proga (vestuves, krikstynos, jubiliejus), o margaja - dazniau (gimtadienis, miesto svente, galu gale sekmadieni pasipuikuot pries parapijiecius  lotuliukas.gif ) ko gero rinkciausi savo dukrai ne "rimta" suknia, o zaisminga, nes groziu nenusileidzia, o ir papuosciau dazniau, "rimta" gi prakabotu spintoje ir ziu jau maza  verysad.gif

Va va, taip ir as galvoju.
Papildyta:
Paskutinis sakinys... Suknele fantastiska first.gif ir nereikia nuo jos nuimt ne vienos detales schmoll.gif ( aisku, noreciau, kad niekam ji nepatiktu ir nieks nesugalvotu megzt tokios savo dukrytei, kad Salomeja viena tokia vaiksciotu tongue.gif , deja... taip nebus verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelene: 05 rugpjūčio 2010 - 14:48
Paskutinis sakinys... Suknele fantastiska first.gif ir nereikia nuo jos nuimt ne vienos detales schmoll.gif ( aisku, noreciau, kad niekam ji nepatiktu ir nieks nesugalvotu megzt tokios savo dukrytei, kad Salomeja viena tokia vaiksciotu tongue.gif , deja... taip nebus verysad.gif
[/quote]

o gal ...biggrin.gif
mamytes megzdamos vistiek savo prideda,kazka nuima,nebuna vienodu.net man paciai kita gautusi kitokia ax.gif

aciu ,Pelene uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2010 08 05, 08:51)

Gal kuri mamyte galetu imesti schemute kaip reikia nerti taip nuo virsaus?Kazkur buvau issisaugojusi, nu bet niekur nerandu. Is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti
Na darbštuolės, kur dingote ax.gif, ką mezgame vaikams rudeniui? Aš norėčiau kepurytę su šaliku ir pirštines, o dar liemenę iš vilnonių siūliukų, gal kas pasirodytų ką pernai mezgėte vaikučiams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyte DD @ 2010 08 09, 15:18)

va neseniai baigiau kostiumiuka/ suknele kelnytes paltuka, kepure ir pirstinytes, labai noreciau pasirodyt, bet negaliu nes mezgiau konkursui ax.gif . teks palaukt kol konkursas pasibaiks. Dar mezgu lemene, bet dar nebaigta.
Atsakyti