Įkraunama...
Įkraunama...

vaikiški rūbeliai

QUOTE(Viliuteee @ 2010 08 04, 22:20)
nu va ,ir prisikalbejau. lotuliukas.gif Kitoje temoje parasiau,kad man labai patinka kritika,kartais net labiau ja vertinu uz pagyrimus, ir gavau lotuliukas.gif
Aciu visoms uz patarimus,visi papuosimai tik siaip isdelioti,niekas dar neprisiuta,paziuresim kokia bus uzsakoves nuomone,taip ir paliksim. ax.gif
Siaip as pati esu tikru tikriausia minimaliste schmoll.gif ,manau jau turejote pastebet, smile.gif bet si kart taip uzsinorejau geletos pievos  ir... buvau sukritikuota.
Isvada-privalau likti savimi    smile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif taip minimalizmas yra jūsų kaip sakoma "arkliukas" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2010 08 04, 20:27)
mano gelbejimasis is bedos,priverte galvoti,ir va rezultatas.Turejo buti zalia-metu spalvos suknele.Siulu neuzteko,o pirkt ir neatsirado tokiu,teko uzbaigti kitaip.

o man grazu, itk gal nedeciau ant kaspino nieko g.gif schmoll.gif

ir gal butu galima rasciuka blush2.gif labai jau krito man jis blush2.gif
Atsakyti
oi,rasciukas juk cia tas pats,jau buvau idejusi nuoroda osinkoj,kur neria suknele tokiu rasteliu,tik paskutiniu eiliu cia neneriau.
user posted image
Atsakyti
Viliuteee- kad ir sakot nelabai mėgstat pagyrų, bet vistiek man tai be galo graži suknytė ir be gėlyčių- visai ne taip ji atrodytų. Aisku- realiai vaizdas vėl kitoks būna....
Atsakyti
nu kas gali nemegti pagyru.Dar ir kaip jas megstu mirksiukas.gif ,juk vien del to ir rodomes visos su savo darbeliais blush2.gif ,tik norejau pasakyti,kad nebijau kritikos,o ir patarimu visada malonu sulaukti. thumbup.gif
Kitokia ta suknele tikrai negaletu buti,nes tai vaikiska,vasariska,zaisminga suknele.Parodykit bet kuriam vaikui-nesakys,kad cia kazko per daug.Nesupyktu,jei dar ir drugeliai virs geliu skraidytu,turiu dar minti ir ju viena kita patupdyti biggrin.gif
Zinau,kad ir be geliu butu grazu,bet mano kliente tikrai neapsidziaugtu lotuliukas.gif

Va neriau ir jau rodziau panasia ,,rimta"suknele biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
o man labai thumbup.gif ta gėlėtoji marga suknutė,tai juk mažai mergaitei,ir ji atrodys kaip maža laukų fėja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaudukes: 05 rugpjūčio 2010 - 07:56
QUOTE(Viliuteee @ 2010 08 04, 20:27)
mano gelbejimasis is bedos,priverte galvoti,ir va rezultatas.Turejo buti zalia-metu spalvos suknele.Siulu neuzteko,o pirkt ir neatsirado tokiu,teko uzbaigti kitaip.
Kepureles puosimai bus kiti ax.gif

QUOTE(Viliuteee @ 2010 08 05, 08:51)
Va neriau ir jau rodziau panasia ,,rimta"suknele biggrin.gif

Zinote, man ir viena, ir kita suknele yra nuostabi. Jei mazai mergytei-tai su gelytemis manau smagesne, o ta taip Jusu vadinama "rimta" tai tikrai rimta wub.gif . Bet cia jau reiketu paciu vaikiuku klaustis.
Bet as vistiek su gelytemis savo mergytei vilkciau blush2.gif

As siuo rasteliu esu kepuryciu kruva nunerusi, man jis labai patinka, o vat suknele ax.gif vis sakau ziema, na sia ziema tai tikrai...taip mano mergyte auga, auga , tuoj mano pasitikejima savimi peraugs blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1juraciukas: 05 rugpjūčio 2010 - 09:12
nuostabi kepuryte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2010 08 04, 19:27)
user posted image

labai labai grazi suknele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2010 08 04, 19:27)
user posted image

Oi koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif

Jūs mano įkvėpėja, pažiūriu ir susergu mezgimu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulyte DD: 05 rugpjūčio 2010 - 11:41
aciu 4u.gif 4u.gif
dziaugiuosi,kad esu ikvepeja smile.gif
Atsakyti
Ir man ta Viliuteees gėlėta suknelė labai graži ir linksma. Ir nieko ten ne per daug. O vat, ta rimtoji ir yra kažkokia nublankusi
Atsakyti