Įkraunama...
Įkraunama...

vaikiški rūbeliai

QUOTE(divuke @ 2010 08 03, 16:56)

Mamytes sos! Kas neret si megztuka, pagrindiniam raste stulpeliai su vienu ar su dviem uzmetimais? Bandziau su vienu, gavosi labai mazas kvadratas, su dviem pradeda banguotis g.gif

Su vienu reik nerti. Ir čia labiau tiktų storesni siūlai. O jei per mažas kvadratas išeina, galima pakartoti paskutinę eilę kelis kartus.
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 08 03, 16:19)
Su vienu reik nerti. Ir čia labiau tiktų storesni siūlai. O jei per mažas kvadratas išeina, galima pakartoti paskutinę eilę kelis kartus.

Na va, o as bandziau sunaikinti Maxi siulu likucius, galvojau bus toks plonutis vasarai, bet kiek suprantu tokie netinka. Reikes eiti pasieskoti storesniu ir pradeti vel is naujo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(divuke @ 2010 08 03, 19:29)
Na va, o as bandziau sunaikinti Maxi siulu likucius, galvojau bus toks plonutis vasarai, bet kiek suprantu tokie netinka. Reikes eiti pasieskoti storesniu ir pradeti vel is naujo. smile.gif

Aš nėriau iš siūliukų, panašių kaip maxi, ir gavos labai gerai, tik kartojau paskutinę eilę tiek kiek man reikėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
labuka mergiukai 4u.gif padėkit man labai prašau help.gif niekaip neišsirenku suknutės modeliuko , nesudėtingo rašto, lengvai platinamo ir kad dailiai gautųsi dvispalvis ( beveik dryžuotas, balta, tamsiai mėlyna ) nėrinys doh.gif

ši suknė padiktavo spalvas, bet suvokiu jog man būtų per sunku tokią nunerti unsure.gif

user posted image

tokią gal dar išeitų dviem spalvom nurakaliot g.gif
user posted image

Atsakyti
mano gelbejimasis is bedos,priverte galvoti,ir va rezultatas.Turejo buti zalia-metu spalvos suknele.Siulu neuzteko,o pirkt ir neatsirado tokiu,teko uzbaigti kitaip.
Kepureles puosimai bus kiti ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliuteee: 04 rugpjūčio 2010 - 19:28
labai idomus tas kitaip gavosi.
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2010 08 04, 20:27)

Kodėl? unsure.gif Man ir taip labai gražu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2010 08 04, 19:27)

Labai labai grazi suknele.

Labai grazus tastelis, bet man atrodo kad cia visko truputi per daug ir silkinis kaspinelis ir gelyciu daug visokiu spalvu, jos nukonkuruoja grazu sukneles rasciuka. Tik nesupyk ir neisizeisk prasau.
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2010 08 04, 21:27)
Labai labai grazi suknele.

Labai grazus tastelis, bet man atrodo kad cia visko truputi per daug ir silkinis kaspinelis ir gelyciu daug visokiu spalvu, jos nukonkuruoja grazu sukneles rasciuka. Tik nesupyk ir neisizeisk prasau.

Sutinku su jūsų nuomone ax.gif blush2.gif Aš palikčiau gėlytes tik ant kaspino ax.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2010 08 04, 21:30)
metų liemenė

Sutinku su jūsų nuomone  ax.gif blush2.gif Aš palikčiau gėlytes tik ant kaspino ax.gif  cool.gif

o aš būčiau puošus baltom gėlytėm su raudonu viduriuku

suknytė labai graži ir raštelis dar nematytas thumbup.gif pasiilgau žalios spalvytės manęs laukia kaip tik eilėj samanų žalumo berniukui
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2010 08 04, 20:27)
mano gelbejimasis is bedos,priverte galvoti,ir va rezultatas.Turejo buti zalia-metu spalvos suknele.Siulu neuzteko,o pirkt ir neatsirado tokiu,teko uzbaigti kitaip.

Man labai grazu bigsmile.gif tikra pieva wub.gif
Atsakyti
nu va ,ir prisikalbejau. lotuliukas.gif Kitoje temoje parasiau,kad man labai patinka kritika,kartais net labiau ja vertinu uz pagyrimus, ir gavau lotuliukas.gif
Aciu visoms uz patarimus,visi papuosimai tik siaip isdelioti,niekas dar neprisiuta,paziuresim kokia bus uzsakoves nuomone,taip ir paliksim. ax.gif
Siaip as pati esu tikru tikriausia minimaliste schmoll.gif ,manau jau turejote pastebet, smile.gif bet si kart taip uzsinorejau geletos pievos ir... buvau sukritikuota.
Isvada-privalau likti savimi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliuteee: 04 rugpjūčio 2010 - 21:21