Įkraunama...
Įkraunama...

vaikiški rūbeliai

QUOTE(werde @ 2010 07 13, 22:36)
schemos tai neturiu, bet kaip tik dabar panasu mezgu, ten eina taip: uzmetimas, dvieju akiu suemimas i kaire; kitoj eilej: suemimas i desine, uzmetimas, gera akis, uzmetimas ir suemimas i kaire smile.gif sekmes

Luana, labai miela suknyte ir mergyte smile.gif

Ačiū, bandysiu. 4u.gif
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(werde @ 2010 07 13, 22:36)
Luana, labai miela suknyte ir mergyte smile.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusiux @ 2010 07 12, 16:52)
Čia 357 žinutėje yra ramunės schema, aš kompiuteryje neišsisaugojau, ėmiau iš osinkos  4u.gif

aciu...o ramunes ant rankoviu ir nugaros irgi kaip piesinukai megsti? g.gif
Atsakyti
Mėlynukė 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mime: 14 liepos 2010 - 17:59
nu manikene superine biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ir spalvyte jai tinka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mime @ 2010 07 14, 19:57)
Mėlynukė 4u.gif

nu gražu labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif vasariška kaip dangaus žydrynė, o mažoji iš vis be žodžių kokia nuostabi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2010 05 29, 09:59)
Šia tas naujesnio.Be papuošimų.Bus tik juosta-diržas
user posted image
user posted image
user posted image

Mezgejeles, kaip reikia "sluoksniuoti" tas kvarbatkas,a? ax.gif Ar reikia nusimegzti pagrinda,o po to primezgineti tuos raukinius, ar dar kaip? g.gif Ir kodel tos kvarbatkos nesiriecia,juk megzta lugiuoju rastu? g.gif
Iskart atsiprasau Viliutes uz naudojamas jos darbo foto 4u.gif
Atsakyti
Man ir ta suknele nerialiai grazi wub.gif wub.gif wub.gif

Kaip sita suknute numegzta tai tik pati Viliute gali pakomentuoti.

O as megzciau taip: nusimegzciau virsu, paskui surinkciau akis ir megzciau i apacia lyguoju rastu, o pacia pabaiga uzdeciau kas antra aki ir megzciau gera bloga akimis. paskui ta lygiai megzta dali padalinciau i tiek lygiu daliu kiek noriu tu kvarbackeliu. Surinkciau akis aplinkui, prideciau kas antra aki ir megzciau gera bloga akimis( taip mezgant nesiriecia mirksiukas.gif )
Atsakyti
Mamyte-uogyte, gal tu ir teisi-man pasirode, kad tos kvarbatkos lygiuoju rastu megztos...o dabar, ilgiau pazibinus i ta darbeli, jau iziuriu ir geras-isvirkscias blink.gif
Aciu uz ideja mirksiukas.gif Turiu plonytes mocheros ir 4mete koleges dukryte.Idomu, kiek gramu siulu reikes, jei manieji: 25g=235m g.gif
Atsakyti
Laba diena,

as visai zaliai mezgime.... blush2.gif numezgiau pleduka, tai labai savim didziuojuos... biggrin.gif
Dabar noreciau liemene leliui numegzti. Na, su savo tempais iki gimimo nelabai spesiu, tai noreciau, kad pusmetinukui leliui tiktu... gal kas gali kokia paprasta shemute imesti... nes neisivaizduoju kiek akiu uzmegzti. blush2.gif ir siaip kaip po to kakla ismegzti...

Mano siulai tokio storio, kad 24 akys yra 10 cm.
Tikiuosi gan aiskiai issireiskiau...
Is anksto labai dekoju. 4u.gif
Atsakyti
Kiek grožių pamačiau wub.gif

Jei galima, parodau ir savo kuklų darbelį blush2.gif Čia dovanų nėriau blush2.gif

user posted image
Atsakyti