Įkraunama...
Įkraunama...

vaikiški rūbeliai

QUOTE(Nefer @ 2010 06 30, 14:36)
Cia truputi ne i tema, bet gal pasakytumet kokiu cia rastu nunerta sukneles virsus ir kepuryte? Nu niekaip neiziuriu doh.gif

Ar cia tiesiog pynute is keliu akiu sukabinta zemu stulpeliu?

Manyciau ir pati atsakete i savo kl. Tik kepuryteje 1 su suzmetimu, o suknyteje 3 greiciausiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 30 birželio 2010 - 16:20
QUOTE(benomama @ 2010 06 30, 18:20)
Manyciau ir pati atsakete i savo kl. Tik kepuryteje 1 su suzmetimu, o suknyteje 3 greiciausiai

Dekui lb mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefer @ 2010 06 30, 12:36)
Cia truputi ne i tema, bet gal pasakytumet kokiu cia rastu nunerta sukneles virsus ir kepuryte? Nu niekaip neiziuriu doh.gif

user posted image

Ar cia tiesiog pynute is keliu akiu sukabinta zemu stulpeliu?

uzsukau groziu megztu paziuret, ziuriu mano lelia sedi wub.gif wub.gif thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
grazi lialia wub.gif ,grazi suknele wub.gif tai ir sedi cia lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano papuoštas geležinis medkirtys (kas matė ar skaitė "Geltonų plytų kelią", tas supras mirksiukas.gif ).
Pirmą kartą mezgiau reglaną nuo kaklo, visas meztukas be siūlių. Rezultatas tai patinka, bet procesas, tai vargino vietom. Ir norisi dar kartą taip megzt ir abejoju. Kažkaip morališkai greičiau atskiros dalys nusimezga smile.gif.

user posted image
Peterle medvilnė (Ermitaže tik paradavinėjama), smagiai mezgėsi ir spalvos man patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 01 liepos 2010 - 09:35
QUOTE(Restar @ 2010 07 01, 10:32)
Mano papuoštas geležinis medkirtys (kas matė ar skaitė "Geltonų plytų kelią", tas supras  mirksiukas.gif ).
Pirmą kartą mezgiau reglaną nuo kaklo, visas meztukas be siūlių. Rezultatas tai patinka, bet procesas, tai vargino vietom. Ir norisi dar kartą taip megzt ir abejoju. Kažkaip morališkai greičiau atskiros dalys nusimezga smile.gif.

user posted image
Peterle medvilnė (Ermitaže tik paradavinėjama), smagiai mezgėsi ir spalvos man patiko.

Puikus geležinio medkirčio megztukas thumbup.gif mano sūnėnas irgi neseniai medkirčiu buvo (dabar jau lakūnas Darius biggrin.gif ) wub.gif
Aš ir tik ką baigiau pirmąjį savo reglaną nuo viršaus ir be siūlių dukrytei, tik vis nepritaikau nufotografuoti, bet būtinai pasirodysiu, kai pavyks pagauti wink.gif O man labai patiko tas procesas, o ypač patiko tai, kad pabaigus nereikia nieko siūti thumbup.gif Tikrai turiu planų pakartoti
Atsakyti
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2010 07 01, 11:27)
Puikus geležinio medkirčio megztukas

O man labai patiko tas procesas, o ypač patiko tai, kad pabaigus nereikia nieko siūti thumbup.gif  Tikrai turiu planų pakartoti

Dėkui 4u.gif .
kas man vietom nepatiko: daugoka akių susidaro plačiausioje vietoje, kažkur gal ~ 300. Ta proga įsismaginus megzt pertraukinėjant akis nulūžo mano bambukinis virbalas su valu smile.gif, nusidildinau ir mezgiau su perpus trumpesniu doh.gif . Medvilnė sunkoka, tai paskutinę rankovę mezgant nelabai jau buvo patogu visą mezgtuką sukioti. Ir viską tampytis reikėjo kartu, kur važiuodavau - vieną dalį vežtis paprasčiau smile.gif. Bet čia, aišku, smulkmenos. Nerealu, kad numezgi - ir viskas, tik sagas susiūt belieka. Dar man reikia išmokti, kaip tokiu būdu mezgant atviresnį kaklą daryti, tiesiog įsiskaityti, kas rašoma protinguose straipsniuose ar knygoj.
Atsakyti
Restar, labai dailus mezginukas, gražiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
[quote=vanda_zydi,2010 06 30, 13:58]
[quote=Kiviukė,2010 06 15, 09:52]
smile.gif

user posted image

Labai įdomus megztinukas smile.gif gal galite išduoti, kaip mezgėte viršų? ar cia nuo kakliuko megzti pradėta?
[/quote]
to paties as klausiau smile.gif ne nuo kakliuko,surinktos akys.bet be schemutes sunku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2010 07 01, 11:50)
Dėkui 4u.gif .
kas man vietom nepatiko: daugoka akių susidaro plačiausioje vietoje, kažkur gal ~ 300. Ta proga įsismaginus megzt pertraukinėjant akis nulūžo mano bambukinis virbalas su valu smile.gif, nusidildinau ir mezgiau su perpus trumpesniu  doh.gif . Medvilnė sunkoka, tai paskutinę rankovę mezgant nelabai jau buvo patogu visą mezgtuką sukioti. Ir viską tampytis reikėjo kartu, kur važiuodavau - vieną dalį vežtis paprasčiau smile.gif. Bet čia, aišku, smulkmenos. Nerealu, kad numezgi - ir viskas, tik sagas susiūt belieka. Dar man reikia išmokti, kaip tokiu būdu mezgant atviresnį kaklą daryti, tiesiog įsiskaityti, kas rašoma protinguose straipsniuose ar knygoj.

aha, tikrai, paskutinę rankovę mezgant ir man mezginys nepatogiai susisukdavo ax.gif
štai pasirodysiu ir aš savo žadėtą lengvutį medvilninuką dukrytei
user posted image
O man kaip tik kakliukas gana atviras gavosi, manau tiesiog daugiau akių uždėti reikia ir visa paslaptis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ADDULE @ 2010 06 27, 14:09)
kaip man grazu tos servetelines sukneles , gal kada ir isbandysiu  smile.gif  o
o cia mano paskutiniai darbai  sarafanas ir svarkelis
BBCODE photo for forums:
user posted image
BBCODE photo for forums:
user posted image

GRazu
Atsakyti
sveikos,

noriu paklaust, gal turit kokių schemų, noriu nunert ir prisiūt ant vaiko šortų (nunėriau šortus ir noriu papuošt) mašinytę arba kokį katiną... ar kokį delfiną... bet ką. Bet nežinau kur tokių schemučių galima rast... g.gif
Atsakyti