Ir as pasirodau nauja komplekteli.Siuliukai- 100% medvilne,plonyciai,taciau nepersisviecia ,tad nereikia pamusaliuko
saulux, koks grožis
aurela, nu labai labai gražu, originalu, kaip dailiai mažylė atrodo su jūreiviška tunikyte
aurela, nu labai labai gražu, originalu, kaip dailiai mažylė atrodo su jūreiviška tunikyte
laba,niu ir groziu pridejusios...nerealu...as taip nemoku...tislaiu kantrybes nerasta pas mane...
va mano pirmasis megstukelis mazai mergytei...ir juosta galvytes...nezinau ar pataikiua su dydziu...
va mano pirmasis megstukelis mazai mergytei...ir juosta galvytes...nezinau ar pataikiua su dydziu...
nieko sau pirmas darbas super
turi schemą?
turi schemą?
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2010 06 27, 21:16)
aciu...
aisku,nuo schemos nutolta kazkiek,nes bebaigdama pamaciau,kad kuneli sukeiciau vietoje,ir apacia virto virsumi ,ir man tas siaurinimas nesigavo taip,kaip ten...
Megstukas
sveikutes
baltas pavydas vaikuciams kurie nesioja tokius grazius rubelius
merginos turiu problemele- kaip megsti vaikui metuku laiko kepurytei" kazyrk"- snapeli virbalais ,ar kaip jis ten vadinasi ?gal galite padeti?
baltas pavydas vaikuciams kurie nesioja tokius grazius rubelius
merginos turiu problemele- kaip megsti vaikui metuku laiko kepurytei" kazyrk"- snapeli virbalais ,ar kaip jis ten vadinasi ?gal galite padeti?
juratike13 labai labai labai gražu Įsivaizduoju kaip gražiai atrodys mergytė su tokiu spalvingu megztukėliu. Šaunuolė! ir nesakyk, kad pirmas blynas
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2010 06 28, 17:54)
juratike13 labai labai labai gražu Įsivaizduoju kaip gražiai atrodys mergytė su tokiu spalvingu megztukėliu. Šaunuolė! ir nesakyk, kad pirmas blynas
aciu....na tikrai pirmas is tos srities,nes as neriu tik kiepas siaip...o cia man kosmosas buvo net nuo ko pradeti nezinojau ,kaip tas kakliukas pasidaro,kaip tos rankovytes jungiasi...
saulxx - labai nuostabūs darbeliai