Įkraunama...
Įkraunama...

vaikiški rūbeliai

Ir as pasirodau nauja komplekteli.Siuliukai- 100% medvilne,plonyciai,taciau nepersisviecia ,tad nereikia pamusaliuko ax.gif
user posted image
Atsakyti
saulux, koks grožis thumbup.gif
aurela, nu labai labai gražu, originalu, kaip dailiai mažylė atrodo su jūreiviška tunikyte wub.gif
Atsakyti
laba,niu ir groziu pridejusios...nerealu...as taip nemoku...tislaiu kantrybes nerasta pas mane...
va mano pirmasis megstukelis mazai mergytei...ir juosta galvytes...nezinau ar pataikiua su dydziu...
user posted image
Atsakyti
nieko sau pirmas darbas biggrin.gif super thumbup.gif
turi schemą?
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2010 06 27, 21:16)
nieko sau pirmas darbas  biggrin.gif  super  thumbup.gif
turi schemą?

aciu...
aisku,nuo schemos nutolta kazkiek,nes bebaigdama pamaciau,kad kuneli sukeiciau vietoje,ir apacia virto virsumi lotuliukas.gif ,ir man tas siaurinimas nesigavo taip,kaip ten...
Megstukas
Atsakyti
sveikutes
baltas pavydas vaikuciams kurie nesioja tokius grazius rubelius biggrin.gif
merginos turiu problemele- kaip megsti vaikui metuku laiko kepurytei" kazyrk"- snapeli virbalais ,ar kaip jis ten vadinasi doh.gif ?gal galite padeti? blush2.gif
Atsakyti
juratike13 labai labai labai gražu thumbup.gif Įsivaizduoju kaip gražiai atrodys mergytė su tokiu spalvingu megztukėliu. Šaunuolė! ir nesakyk, kad pirmas blynas wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo man-patinka-tyla: 28 birželio 2010 - 17:55
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2010 06 28, 17:54)
juratike13 labai labai labai gražu thumbup.gif Įsivaizduoju kaip gražiai atrodys mergytė su tokiu spalvingu megztukėliu. Šaunuolė! ir nesakyk, kad pirmas blynas wink.gif

aciu....na tikrai pirmas is tos srities,nes as neriu tik kiepas siaip...o cia man kosmosas buvo net nuo ko pradeti nezinojau doh.gif ,kaip tas kakliukas pasidaro,kaip tos rankovytes jungiasi... doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, pareinu ir as su savo darbeliais ax.gif
user posted imageuser posted image(kazkaip ant situ siuliuku nelabai matosi rastas nuotraukoje g.gif )
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 28 birželio 2010 - 22:54
saulxx - labai nuostabūs darbeliai 4u.gif
Atsakyti
Cia truputi ne i tema, bet gal pasakytumet kokiu cia rastu nunerta sukneles virsus ir kepuryte? Nu niekaip neiziuriu doh.gif

user posted image

Ar cia tiesiog pynute is keliu akiu sukabinta zemu stulpeliu?
Atsakyti
[quote=Kiviukė,2010 06 15, 09:52]
smile.gif

user posted image

Labai įdomus megztinukas smile.gif gal galite išduoti, kaip mezgėte viršų? ar cia nuo kakliuko megzti pradėta?
Atsakyti