Gražus darbeliai, kolegės
Vasarą mezgimas sulaukia kur kas mažiau dėmesio ir mano laiko, bet va lietus padarė savo...
Baltos medvilnės suknutė mažai princesei
QUOTE(357 @ 2010 06 22, 20:01)
Gražus darbeliai, kolegės
Vasarą mezgimas sulaukia kur kas mažiau dėmesio ir mano laiko, bet va lietus padarė savo...
nuostabu, kruopštu, subtilu
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2010 06 06, 22:12)
grožių grožis
[quote=seglija,2010 06 22, 23:24]
[quote=Viliuteee,2010 06 20, 12:17]
nai nai,kiek groziu
jungiuosi ir as prie jusu
DAR VIENAS
Super, labai grazu . Tik turiu pastabele, jei cia suknute krikstynoms, tai kaspinai turetu buti melyni.
[/quote]
turiu pasakyti ,kad kokia spalva mamai patinka, tokia ir puosia ,nebutinai krikstynom turi buti melyna, cia mano nuomone ot nekenciu kai kas nors suvadovauja
nai nai,kiek groziu
DAR VIENAS
Super, labai grazu . Tik turiu pastabele, jei cia suknute krikstynoms, tai kaspinai turetu buti melyni.
[/quote]
turiu pasakyti ,kad kokia spalva mamai patinka, tokia ir puosia ,nebutinai krikstynom turi buti melyna, cia mano nuomone ot nekenciu kai kas nors suvadovauja
gal turit nuorodų vaikiškų šalikėlių ir kepuryčių?
šitoj temoj neradau.
tokiu oru tik šalikus ir narplioti
šitoj temoj neradau.
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2010 06 24, 12:09)
gal turit nuorodų vaikiškų šalikėlių ir kepuryčių?
šitoj temoj neradau.
šitoj temoj neradau.
Sprendžiant iš liniuotės, turbūt megsi naujagimiui? Tuomet praktiškiausia kepurytė - su "ausytėmis". Rekomenduoju šitą (pati nebandžiau, bet Sazhos išverstas aprašymas viliojantis ) arba šitą (tinka ir vyresniems vaikams, asmeniškai išbandyta - aprašymas , na ir aišku laisvė improvizacijoms). Gal dar čia ką nors rasi (viskas taipogi su aprašymais - spausti ant vėlevėlės). Pradžiai.
[quote=seglija,2010 06 22, 23:24]
nai nai,kiek groziu
DAR VIENAS
[/quote]
mano ziniomis nera grieztos taisykles.tinka bet kokios spalvoas papuosimai.
nai nai,kiek groziu
DAR VIENAS
[/quote]
mano ziniomis nera grieztos taisykles.tinka bet kokios spalvoas papuosimai.
Sveikos, noriu papuošt savo sūnelį vasarai, bet...kaip ir visad, merginom modelių pilna, o vaikinui nieko padoraus neradau, gal kas turit ką užsisaugoję, kad tiktų devinmečiui.