Toj pačioj temoj 50-ta žinutė
QUOTE(naiste777 @ 2010 06 13, 11:10)
Toj pačioj temoj 50-ta žinutė
Ačiū, o aš ieškojau ankstesnėse temose
QUOTE(Spurgita @ 2010 06 13, 12:41)
Ačiū, o aš ieškojau ankstesnėse temose
sekmes ir laukiam dar vieno grozio
oi,kiek grozio...mamukai,gal kas turite kur nerto megstuko scema,mazai mazai panelytei,3men.man tai zalias miskas,del to labai prasau,kad butu aiski scehma,nes as visai nesigaudau kaip ten ka nert reikia,busiu dekinga
aidaa, labai labai gražutė suknytė
na o mamytės uogytės darbeliams pagirti trūksta žodžių, ir čia ir kitose temelėse darbai tiesiog fantastiški
man tik vis klausimas kirba - nu kur jus gaunat laiko tiek grožių pagaminti? mano darbukai taip lėtai juda, dar kokį smulkesnį daikčiuką sukurpiu, na o didesni taip ir nepajuda iš mirties taško...
na o mamytės uogytės darbeliams pagirti trūksta žodžių, ir čia ir kitose temelėse darbai tiesiog fantastiški
man tik vis klausimas kirba - nu kur jus gaunat laiko tiek grožių pagaminti? mano darbukai taip lėtai juda, dar kokį smulkesnį daikčiuką sukurpiu, na o didesni taip ir nepajuda iš mirties taško...
Va, ir čia susitinkam. Aš geriau parodyt galėčiau. Nes dažnai mezgu/neriu be jokių schemų. Mano pupos rožinis megztukėlis tiktų manau, jai dabar kaip tik 3 mėn.
QUOTE(aidaa @ 2010 06 13, 19:06)
O groziai, groziai
Mamyte uogyte , o tempai, as su dviem jau nieko nespeju
cia buvo repeticija krikstynu suknelei
Mamyte uogyte , o tempai, as su dviem jau nieko nespeju
cia buvo repeticija krikstynu suknelei
kokia grazhi
Labai grazu, Saulelydi. Ir aciu uz schemute. Bandysiu nerti
Gražus komplektukas. O, naują žodį išmokau. Net nežinojau, kad tas daiktas "bandana" vadinasi
kaip gražiai papuošta lėlytė nesusilaikiau ir įmetu čia ,gal kuri sugalvos taip papuošti tikrą lėlytę gaila tik kad schemų nėra bet pažiūrėjus atrodo kad ir taip nesudėtinga