Įkraunama...
Įkraunama...

vaikiški rūbeliai

user posted image

user posted image
Atsakyti
NEREALU wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

daugiau neturiu žodžių
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2010 05 25, 19:31)

sie rubeliai jau matyti ansciau,bet ant modeliuko atrodo dar ispudingiau. wub.gif jau grozis tai nerealus 4u.gif
Atsakyti
Vis grįžtu ir grįžtu į tą grožį pasižiūrėt wub.gif wub.gif Pasakiška. Jau beveik nusprendžiau mažąją krikštyt paaugusią...
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Parodysiu ir as ilgai kankinta megztuka. Megztukelis su pamusaliuku, kad galima butu ant maikutes apsivilkt ir nesikandziotu smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2010 05 25, 18:31)

kaip is pasakos wub.gif tokia trapi ir stebuklinga mergaite atrodo u siais drabuzeliais wub.gif

QUOTE(*Knopka* @ 2010 05 26, 14:39)
Sveikutes  4u.gif
Parodysiu ir as ilgai kankinta megztuka. Megztukelis su pamusaliuku, kad galima butu ant maikutes apsivilkt ir nesikandziotu  smile.gif

buvo verta kankinti thumbup.gif labai labai grazu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 26 gegužės 2010 - 14:37
širdingai dėkoju visoms už pagyrimus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Viliuteee,2010 05 26, 15:45]

nu jau grozis tai neispasakytas!! As ziuriu ir nervinuosi, kad turiu du sunus ir mano mezgimo talentas neisnaudojams iki galo verysad.gif , tai dabar sesers dukryte sakiau apmegsiu nuo galvos iki koju. Arba trecia dukra reikes gamintis smile.gif Taip noriu dukros, kad net slabna smile.gif
Atsakyti
[quote=buska,2010 05 26, 21:56]
[quote=Viliuteee,2010 05 26, 15:45]
nu jau grozis tai neispasakytas!! As ziuriu ir nervinuosi, kad turiu du sunus ir mano mezgimo talentas neisnaudojams iki galo verysad.gif , tai dabar sesers dukryte sakiau apmegsiu nuo galvos iki koju. Arba trecia dukra reikes gamintis smile.gif Taip noriu dukros, kad net slabna smile.gif
[/quote]

Kai man nėštumo pradžioje pamatė kad berniukas pirma mintis buvo : tai nebus suknelių, kasų, lėlių ir rūbų joms nereikės megzti.... o kai po 3mėn mano berniukas pavirto į mergaitę : tai nebus futbolo........ doh.gif Per tą laikotarpį spėjau prisirinkti iš interneto gražių berniukiškų rūbelių pavyzdžių lotuliukas.gif Dabar draugė pagimdė berniuką, tai realizuoju berniukiškas svajones ant jos mažiuko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kairekoja @ 2010 05 18, 07:53)

nuostabus darbelis thumbup.gif ir spalvyte,ir gelytes.labai skoningas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 27 gegužės 2010 - 11:08
QUOTE(*Knopka* @ 2010 05 26, 14:39)

koks fainas pingvinčikas wub.gif
Atsakyti
Paltukas dukrytei Ir tai paskutinis mezginys išeinu vasaros atostogų, laukia daržai ir gėlynai

user posted image

user posted image

user posted imageuser posted image
Atsakyti