labai džiaugiuosi,kad tiek daug pasekėjų atsirado
Nepabėgsi niekur nuo savojo pašaukimo.pasijaučiau kaip ir mokykloj .mano mokinės taip pat dažnai užsikrečia, pamačiusios ką nors joms tinkamo .Dabar neriu dukrai palaidinę,tad jau net kelios pasiprašė schemų ir lauksiu dabar rezultatų.Jos jau įprato,kad ateidama kiekvieną savaitę, kokį naują mezginį parodyčiau
liniuka megztukas dar ir patobulintas
QUOTE(Viliuteee @ 2010 05 14, 13:29)
Aciu, Viliutee Labai smagu nerti tas gelytes ir matyti, kad gaunasi. Nes vaseli i rankas paemiau tik siais metais ir vis dar neatsidziaugiu
labai grazus komplektukas
o jau foto sesija tai liuksiska.
Gal suknytes schemute galima???
QUOTE(Viliuteee @ 2010 05 14, 14:29)
labai džiaugiuosi,kad tiek daug pasekėjų atsirado
Nepabėgsi niekur nuo savojo pašaukimo.pasijaučiau kaip ir mokykloj .mano mokinės taip pat dažnai užsikrečia, pamačiusios ką nors joms tinkamo .Dabar neriu dukrai palaidinę,tad jau net kelios pasiprašė schemų ir lauksiu dabar rezultatų.Jos jau įprato,kad ateidama kiekvieną savaitę, kokį naują mezginį parodyčiau
laba diena, kaip supratau jus ir mokinukiu turite, mokinate siuos grozius kurti, is kokio Jus miesto? as labai noriu ismokti megsti, nerti, bet nelabai kas gaunas vienai, gal is kur nors netoli esate
QUOTE(neramuole @ 2010 05 16, 17:03)
laba diena, kaip supratau jus ir mokinukiu turite, mokinate siuos grozius kurti, is kokio Jus miesto? as labai noriu ismokti megsti, nerti, bet nelabai kas gaunas vienai, gal is kur nors netoli esate
rodos,kad mes abi iš ten pat,jei teisingai suprantu,Jūs iš Telšių
QUOTE(benomama @ 2010 05 16, 11:08)
labai grazus komplektukas
Ačiū ačiū. Ėmiau schemą vienos servetėlės. Ji tokia nelabai ryški. Galiu įmest į el. paštą
[quote=jurga r,2010 05 16, 21:19]
[quote=Viliuteee,2010 05 11, 13:53]
kad mažylei nebūtų šalta
koks grozis negaliu atsiziuret
[/quote]
labai labai ačiū
[quote=Viliuteee,2010 05 11, 13:53]
kad mažylei nebūtų šalta
koks grozis negaliu atsiziuret
[/quote]
labai labai ačiū
naiste777,nuostabus komplektukas Spalvu derinukas man labai labai