Įkraunama...
Įkraunama...

vaikiški rūbeliai

QUOTE(Viliuteee @ 2010 05 11, 11:53)
kad mažylei nebūtų šalta smile.gif
user posted image

Laaaaaaaaaaabai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 05 11, 15:52)
Viliutee, kaip paprasta ir gražu. Aš dabar pradedu galvot, kad gal mažąją krikštyt kiek paaugusią  g.gif Kaip gražiai atrodo tokios metinės, vos dar pavaikštančios panelytės su suknelėm iki žemės  wub.gif

Tikrai labai gražu. bigsmile.gif (Bet ūgtelėjusiam vaikučiui krikštynos dažniausiai kainuoja nemažai ašarų - geriau jau iki kokių pusės metų arba jau tada gerokai vėliau, kai pats daugiau supranta. g.gif )
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2010 05 11, 12:53)

Dieve kaip gražu, išsisaugojau, dukrytės jau nebesusilauksiu, gal anūkė kada gims, pabandysiu ką nors panašaus nunarpliot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 05 12, 13:40)
Tikrai labai gražu. bigsmile.gif (Bet ūgtelėjusiam vaikučiui krikštynos dažniausiai kainuoja nemažai ašarų - geriau jau iki kokių pusės metų arba jau tada gerokai vėliau, kai pats daugiau supranta. g.gif )

labai noriu paprieštaraut, aš savo mergytę krikštijau metuku, ir nė viena ašarėlė nenuriedėjo, anaiptol jai buvo viskas įdomu... Vaikas vaikui nelygu ax.gif

Viliuteee o jūsų rūbeliai pasakiniai ax.gif thumbup.gif Ir tarp kitko žiūriu kad jūs žemietė... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nikakatė @ 2010 05 12, 14:35)
labai noriu paprieštaraut, aš savo mergytę krikštijau metuku, ir nė viena ašarėlė nenuriedėjo, anaiptol jai buvo viskas įdomu... Vaikas vaikui nelygu  ax.gif

Viliuteee o jūsų rūbeliai pasakiniai ax.gif  thumbup.gif  Ir tarp kitko žiūriu kad jūs žemietė...  4u.gif

ačiū už vertinimus.o žemietę malonu sutikti. smile.gif Gal kartais dar ir pažįstamos esam. g.gif Kartą megzdama pagal užsakymą,net su savo giminaite susitikau čia. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2010 05 11, 11:53)
user posted image

Jūsų rūbeliai nerealūs thumb_yello.gif
Atsakyti
Na va pabaigiau ir as nertinuka pagal Viliuteees ideta schemute smile.gif Norejau kiek didesnio ir neriau is plonu irisu, tai neriau papildomus ratus, kad didesnis butu ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 13 gegužės 2010 - 09:47
Aš ir ką tik dabar tokį patį pabaigiau. Užkrėtė Viliuteee smile.gif Kai grįš manekenė iš darželio, pasirodysim
Atsakyti
Labai grazu. O gal galit dar karteli schema cia pakartoti. (jei nerasciau per tema)
Jau radau. Pradesiu ir as toki. Labai jau grazus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitapita: 13 gegužės 2010 - 12:41
QUOTE(Mylia @ 2010 05 13, 11:47)
Na va pabaigiau ir as nertinuka pagal Viliuteees ideta schemute smile.gif Norejau kiek didesnio ir neriau is plonu irisu, tai neriau papildomus ratus, kad didesnis butu  ax.gif

Labai dailus, tik as ir is lponu irisu mezgiau g.gif labai jau mazas gavosi kaip ant leliuko g.gif tai permezgineju g.gif
Atsakyti
Na tai ir as i kompanija su Viliutees uzrodytu megztuku smile.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Viliuteee uzdave visoms darbo biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti