Įkraunama...
Įkraunama...

vaikiški rūbeliai

sena tema http://www.supermama...howtopic=550560
šnekam rodomės toliau ax.gif
Atsakyti
user posted image

dukriuko naujoji liemene, niekaip manekene nepastovejo normaliai.
Atsakyti
OOO kokia daili liemene thumbup.gif

na as ir pasirodau naujoje temoje smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labai gražūs darbeliai ir modeliukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2010 04 15, 23:06)

thumbup.gif megztukas,o gal cia kaip paltukas?is kokiu siulu megzta?
Atsakyti
OOO kokia daili liemene  thumbup.gif

user posted image

gal galit paaiskinti kaip ten tas rastukas apacioje kur istyse siulai blush2.gif nemoku paaiskinti ko noriu blush2.gif
Atsakyti

super idėja sarafaniuke pritaikyti nertas šakute juosteles thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

kokie čis siūliukai - tokie spalvingi ir gražiai pereinantys ? ( pavadinimas ir metražas ) ? ax.gif

'damušinėju' ir aš senokai pradėtą megztuką dukrytei, beliko pusė kapišono bei sagas įsiūti - irgi pasirodysim ant dienų tikiuosi blush2.gif

Roberčiukas tos juostelės nertos šakute mirksiukas.gif sm'e yra atskira tema apie tai net su daug nuoruodų bei pavyzdžių thumbup.gif

kadaise esu skanavusi nėrimas šakute knyga ir įkėlusi į sm'ą , nėrimas šakute

video kaip pradėti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J@lanta: 16 balandžio 2010 - 14:28
ATRIPRAŠAU regis būsiu suklydusi dėl nėrimo šakute, labai jau panašu blush2.gif

čia bus greičiausiai šį mezgimo technika pritaikyta

arba nerta panaudojant liniuotę ir pratempiant siūlą ( dabar pc niekaip nerandu doh.gif pavyzdžio kaip tai daryti )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J@lanta: 16 balandžio 2010 - 14:36
JulijaR cia Baby merino vilna 100% per ispardavima pagavau 6 kamuoliukus smile.gif
Kol salta buvo po striukytenesiojom, va dabar tai ir vietoj paltuko i lauka eiti pats tas.

Roberčiukas prie kaklo pati pirma eilute tai su sakute nerta, nelabai man patiko nes skaicuot labai reikejo. Paskui pradejau ilgosiom akim nerti.
O jos neriasi taip: nuneriam pynute, per pynutes aki traukiam siula ir uzneriam ant storo virbalo, as neriau ant linuotes, galima ir ant kokio pagaliuko. Ir taip aplinkui vis traukiam kilputes ir neriam ant linuotes, paskui jas visas numaunam ir kiekviena atskirai, atsargiai nepatempiant isneriam zema stulpeli, paskui isneriau viena eile zemu stulpeliu ir vel ilgasias akis. Labai tinkamas nerimo budas margiems siulams, tada gaunas spalvoti bruksniukai vertikalus(man graziau nei spalvoti horizontalus dryziai).

J@lanta

Siuliukai Catania 50g-125m mirksiukas.gif 100%medvilne.

o del technikos tai ar nerti sakute, ar nerti ilgosiom akim, ar megzti ilgosiom akim,
rezultatas tai panasus, pratempti siuliukai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2010 04 16, 15:35)
ATRIPRAŠAU regis būsiu suklydusi dėl nėrimo šakute, labai jau panašu  blush2.gif

čia bus greičiausiai šį mezgimo technika pritaikyta

arba nerta panaudojant liniuotę ir pratempiant siūlą ( dabar pc niekaip nerandu  doh.gif pavyzdžio kaip tai daryti )

jetau kaip ji įdomiai virbalą laiko g.gif toks jausmas kad turėtų būt nepatogu g.gif
ačiū už nuorodėlę, mirksiukas.gif
Atsakyti
pristatau nauja siulu dietos rezultata bigsmile.gif naujas megztukas mano mazajam traukiniu myletojui ax.gif man gal noretusi, kad rankovytes butu tokios pat kaip megztukas spalvos, bet mazasis visas patenktintas, o as issiverciau su esamais siulais ir nepirkau ne gramo nauju - siulu dietos planas vykdomas, tai ir as likau patenktinta biggrin.gif
user posted image
ir is arciau bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 04 19, 16:22)

labau grazu!
Atsakyti