Įkraunama...
Įkraunama...

Kada galima darytis nėštumo testą?

Atvirai pasakius nelabai ir žinau, kada ta O pas mane būna. Skaičuoju, kad 2 savaitės iki mm. Tai turi būti, kad savaitė praėjusi po tos O. Mes su vyru dar nepanikuojam, kad nesigauna, nes tik trečias mėnuo, kai nelaukiam mmm. Mano pirmagimiui jau beveik 13 metų, tai sumanėm su vyru dar suspėti į leliukų traukinį. Tikėsimės, kad mums pavyks.
Atsakyti
QUOTE(Mistika_21 @ 2008 11 17, 19:31)
O kaip manot, net neverta darytis NT  po 8 -10 d. po sex? unsure.gif

manau neverta taip anksti darytis NT, nes bus tik pinigu ismetimas i bala ir daugiau nervu kainuos doh.gif
Papildyta:
QUOTE(devde @ 2008 11 24, 17:13)
Atvirai pasakius nelabai ir žinau, kada ta O pas mane būna. Skaičuoju, kad 2 savaitės iki mm. Tai turi būti, kad savaitė praėjusi po tos O. Mes su vyru dar nepanikuojam, kad nesigauna, nes tik trečias mėnuo, kai nelaukiam mmm. Mano pirmagimiui jau beveik 13 metų, tai sumanėm su vyru dar suspėti į leliukų traukinį. Tikėsimės, kad mums pavyks.

yra geri ovuliacijos testai, kurie tiksliai tau pasakys, kada O pas tave buna bigsmile.gif
Atsakyti
Ovuliacijos testus pradėsiu pirkinėti, kai nesigaus pastoti kokius metus. O dabar dar laukiam, kada ponas Dievulis norės mums dovanoti angelėlio sielą. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devde: 25 lapkričio 2008 - 12:02
QUOTE(devde @ 2008 11 25, 13:01)
Ovuliacijos testus pradėsiu pirkinėti, kai nesigaus pastoti kokius metus. O dabar dar laukiam, kada ponas Dievulis norės mums dovanoti angelėlio sielą.  blush2.gif

kuo didziausios sekmes thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
Dideliausias ačiū blush2.gif
Atsakyti
sveikutes mirksiukas.gif leliuka planuojam jau keturi menesiukai, mm turetu buti gruodzio 1d vakar dariausi NT bet parode tik I juostele verysad.gif sakykit ar yra dar tikimybes kad si meneiuka mums pavyks?????
Atsakyti
QUOTE(jolituxas @ 2008 11 27, 13:23)
sveikutes  mirksiukas.gif  leliuka planuojam jau keturi menesiukai, mm turetu buti gruodzio 1d vakar dariausi NT bet parode tik I juostele  verysad.gif  sakykit ar yra dar tikimybes kad si meneiuka mums pavyks?????

yra
Atsakyti
g.gif Pakalusiu labai kvailo klausimo – iki mm liko ko gero ne tiek daug dieneliu – jei netyčia per ta laika pastočiau, ar mm vis tiek ateitu? blush2.gif
Atsakyti
nu man pagal datas isejo kazkaip kad jau antra nestuke.gif sav teigiama testa rode bet labai sipnai... bet siaip tai reiketu laukti kol menesines nepasirodys nes daug testu ismesit i bala biggrin.gif as is ebay nusipirkau gal 20 testu papigiai, tai kiekviena ryta dariausi ant bajerio lotuliukas.gif o jei parduotuveje reiketu pirkti tai turbut ir as buciau menesiniu laukiusi...
Papildyta:
QUOTE(spanguolike @ 2008 12 01, 12:30)
g.gif Pakalusiu labai kvailo klausimo – iki mm liko ko gero ne tiek daug dieneliu – jei netyčia per ta laika pastočiau, ar mm vis tiek ateitu?  blush2.gif

visu pirma nepastosi jei nedaug dienu iki mm liko, nes nebus ovuliacijos.....

antra..jei tarkim kazkas atsitinka ir ovuliacija ivyksta (kas laaaabai mazai tiketina), tai menesines jau nebepasirodys, nebent pateps del implantacijos kiausinelio
Atsakyti
Gal kas galit pakonsultuoyi dėl kraujo testo HCG - pas mane parašyta <1,00 IU/L?
Niekaipo nesuprantu koks čia rezultatas, o pas gydytoją negaliu šiuo metu pasiteiraut
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 12 11, 16:03)
Gal kas galit pakonsultuoyi dėl kraujo testo HCG - pas mane parašyta <1,00 IU/L?
Niekaipo nesuprantu koks čia rezultatas, o pas gydytoją negaliu šiuo metu pasiteiraut

Paziurek cia mirksiukas.gif

http://www.spa.lt/9_babycheck.phtml
Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2008 12 11, 17:20)

Dėkui mirksiukas.gif ,
vadinasi ne
Atsakyti