Įkraunama...
Įkraunama...

Kada galima darytis nėštumo testą?

QUOTE(Aidar @ 2008 11 06, 13:48)
smile.gif
Isgasdinau klozeta  smile.gif  , antadieni pas gyd.  biggrin.gif

Ei, tu nestuke.gif Sveikinam mirksiukas.gif Laukiam ziniu is gydytojo kabineto tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2008 11 05, 20:36)
Manau, kad tikrai tikrai esi  nestuke.gif Labai sveikinu  4u.gif Neturėtų visi testukai klysti... O ar jauti kažkokius nėštumo simptomus?

Na krutine jautri ir padidejusi, keisti pojuciai pilvelyje, aisku mmm nera blush2.gif , retkartciais sonus paskauda.
Daugiau lyg ir nieko...
Apetitas normalus, gal net pamazejes. Bet as niekad daug ir nevalgiau. Ziuresim kiek veliau. bet manau reiks lekt pas daktariuka, kad tikrai pasakytu ar viskas ok. be to esu ne LT, tad ruosiames lekt tiksliu duomenu i namus thumbup.gif
Atsakyti
eh ,kaip faina ,kai pamatai pirmaji testuka teigiama wub.gif
sveikinu visas wub.gif kas pamatet vaiduokliukus wub.gif
Atsakyti
Tikiuosi kad jau uztikrintai esu nestuke.gif , nors nesitiki tikrai, tiek stengemes ir labai norejom, o kai palikom gandro valiai, kai atejo laikas ir angelelis pasirodys ax.gif ...

Na kadangi jau 4 testai teigiami dar ryt ryte 5-a pasidarysim, tai jau reiks kraustytis i liepinukiu skyriu thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lionita @ 2008 11 07, 00:44)
Tikiuosi kad jau uztikrintai esu  nestuke.gif , nors nesitiki tikrai, tiek stengemes ir labai norejom, o kai palikom gandro valiai, kai atejo laikas ir angelelis pasirodys  ax.gif ...
user posted image

wub.gif sveikinu labai
Atsakyti
QUOTE(lionita @ 2008 11 07, 01:44)

Na kadangi jau 4 testai teigiami dar ryt ryte 5-a pasidarysim, tai jau reiks kraustytis i liepinukiu skyriu  thumbup.gif
user posted image

linkiu kad "vaiduokliukai tik ryškėtų 4u.gif

junkis junkis,po trupučiuką daugėja mūsų liepinukėse mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2008 11 05, 10:18)
Tai ovuliacijos testas, na su jo pagalba galima nusistatyti kada ivyksta ovuliacija  mirksiukas.gif

O galima isamiau? blush2.gif ax.gif
Ji cia pirkt reijk, kaip darytis? Aciu 4u.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
Tikrai kaip fainiai kam jau II parode thumbup.gif drinks_cheers.gif
pas mane toook snereguliarus ciklas, kad nebezinau nei kaip skaiciuot nei kaip ziuret tas vaisingas dienas... g.gif blink.gif vakar pagal prisimink.lt rode ovu., pabandem, ziuresim... nors abejoju... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2008 11 07, 10:07)
O galima isamiau?  blush2.gif  ax.gif
Ji cia pirkt reijk, kaip darytis? Aciu  4u.gif  drinks_cheers.gif

Ovuliacijos testai būna pirkti vaistinėse, šalia NT pardavinėja ax.gif Kaip darytis tai yra instrukcija ir ten parašyta.
Arba galima matuoti bazinę temperatūrą - tada matysi kada tau ovuliacija įvyksta ir galiam paskaičiuoti kada mmm turėtų ateiti. Tai nieko nekainuoja, tik termometras ir laikas smile.gif Mano irgi mmm nereguliarios tai matuoju ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bum: 07 lapkričio 2008 - 12:16
sveikutes visos na as tai nusipirkau testukus bet taip ir nepasidariau nes vuras sake gal dar anksti tai va vis laukiu tu nelasukiamu dienu ir vis dar sulaukiu verysad.gif na bet geriau nusivilti viena klarteli per menesi negu du padarius testuka o paskui dar ir sulaukus tu nelaukiamu...
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2008 11 07, 12:49)
sveikutes visos na as tai nusipirkau testukus bet taip ir nepasidariau nes vuras sake gal dar anksti tai va vis laukiu tu nelasukiamu dienu ir vis dar sulaukiu  verysad.gif  na bet geriau nusivilti viena klarteli per menesi negu du padarius testuka o paskui dar ir sulaukus tu nelaukiamu...

Kantri Tu, aš tai prigadinu galybę testų, o dar paskui ir mmm sulaukiu. Žodžiu, viltį keičia nusivylimas, paskui ir vėl viltis ir taip kone kas mėnesį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2008 11 07, 13:15)
Ovuliacijos testai būna pirkti vaistinėse, šalia NT pardavinėja ax.gif Kaip darytis tai yra instrukcija ir ten parašyta.
Arba galima matuoti bazinę temperatūrą - tada matysi kada tau ovuliacija įvyksta ir galiam paskaičiuoti kada mmm turėtų ateiti. Tai nieko nekainuoja, tik termometras ir laikas smile.gif Mano irgi mmm nereguliarios tai matuoju ax.gif

aciukas... 4u.gif ax.gif
o matuoti BT...(nu sorry uz kvailus klausimus) kaip reikia? ir koks termometras tinka? man rodos cia vinintelis dalykas, kuris padetu man mano dienas suzinot, nes pas mane kada nori tada ir buna mmm...ir kas kiek laiko nori... g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2008 11 07, 13:54)
o matuoti BT...(nu sorry uz kvailus klausimus) kaip reikia? ir koks termometras tinka? man rodos cia vinintelis dalykas, kuris padetu man mano dienas suzinot, nes pas mane kada nori tada ir buna mmm...ir kas kiek laiko nori...  g.gif  blink.gif

Šalia yra didžiulė tema BT matavimas. Ten viskas ir parašyta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglužė: 07 lapkričio 2008 - 14:35