Įkraunama...
Įkraunama...

Kada galima darytis nėštumo testą?

QUOTE(*weita* @ 2008 11 04, 15:49)
Ice tea ,uzjauciu mergyt ,kad pabego vaiduokliukas unsure.gif .uz tai gal ir geriau daryt testa jei nesulauki mmm,kartais buna sunku pamatyti ir atsisveikinti ,ir viska zinoti ...bet tu mergyt nenusimink,nes kitas menesiukas tau tureti duoti dar daugiau sansu  mirksiukas.gif kaip kinrozyte sake ,po tokiu nutikimu yra tikimybe daug greiciau pastoti  mirksiukas.gif

Dekui uz palaikyma 4u.gif Remsiu jau siandien vyra prie sienos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2008 11 04, 14:48)
Mano praeitos savaites vaiduokliukas taip ir isgaravo vaiduokliuku verysad.gif
Rezultatas I verysad.gif

laikykis 4u.gif
Atsakyti
nu mergaites mano OT rodo dvi juosteles, bet testine ciut ciut blankesne negu kontroline, jei butu pries ovuliacija,tai ryt rodytu jau ryskesne. kazin kaip tai suprast g.gif
o kazin kaip rodo nepastojusioms mergaitems OT pvz. pries mmm? g.gif
jauciu niekas ir nedaro tada tu OT, o bando NT.
Atsakyti
kas zino o kur ta senesne OT temuke paskaityti,nes nesulaukiancioms merginoms yra archyvas, o cia nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2008 11 04, 22:53)
kas zino o kur ta senesne OT temuke paskaityti,nes nesulaukiancioms merginoms yra archyvas, o cia nera g.gif

Čia gal tu šitos ieškai?

http://www.supermama...?...7518&st=588
Atsakyti
QUOTE(slyfka @ 2008 11 05, 00:17)

aciukas 4u.gif , o kaip tau slyfka? ar dar NT nerodo vaiduoklio?
Atsakyti
kinrozyte cia turbut tik mes vienos eksperimentuojam doh.gif ziuriu abiem tas pats .. biggrin.gif reiskia bus tie patys rezultatai ax.gif ...man tai sona maudzia tai kirksni verysad.gif bijau kad nepasikartotu viskas vel,nes praeita karta taip pat buvo verysad.gif
Atsakyti
Kvailas klausimelis mergaites, bet ar gali testai pameluot apie nestuke.gif blush2.gif ?
Atsakyti
Aš vakar ryte dariausi EasyCup - iki mmm turėtų būt likę 6 d., parodė vaiduokliuką. bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2008 11 04, 11:27)
Na su 3 kartais tik netyciukas gali iseiti...  blush2.gif  Mes pastoviai ND darom ir kaip I taip I... Taip kad drasiau ir dazniauatlikit ND  mirksiukas.gif

na taip, panasiai, netyciukas... ax.gif doh.gif
bet ir to nesulaukiau, manau tikrai reikes pasistengti ir nemazai... g.gif
Nors da po KT ne visai atsigaves organizmas, nors tuoj jau metai bus kai nebegeriu, bet vis visokios nesamones... Todel alabai neplanuojam stirpiai, bet jei butu.... butu thumbup.gif

O kas tas OT? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akutee: 05 lapkričio 2008 - 09:01
QUOTE(Akutee @ 2008 11 05, 09:00)
O kas tas OT?  blush2.gif

Tai ovuliacijos testas, na su jo pagalba galima nusistatyti kada ivyksta ovuliacija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lionita @ 2008 11 05, 00:52)
Kvailas klausimelis mergaites, bet ar gali testai pameluot apie  nestuke.gif  blush2.gif ?

Visko būna ir testukas gali pameluoti mirksiukas.gif Pastaityk temelę "nėštumo testas neigiamas, bet aš laukiuosi"
QUOTE(- Ryški™ - @ 2008 11 05, 08:06)
Aš vakar ryte dariausi EasyCup - iki mmm turėtų būt likę 6 d., parodė vaiduokliuką.  bigsmile.gif  wub.gif

Didžiausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti