QUOTE(devde @ 2008 10 30, 09:44)
Nieks man nepagelbėjat, neišduodat ką rašo instrukcijos, nu ir nereikia
Nuojauta man sako, kad aš

. Dar vieną NT pasidarysiu ryt, poryt. Tada MM vėluos jau savaitę. Tada jau manau jis parodys teisybę. O pirkdama testką apsižiūrėsiu, kad būtų VISOS instrukcijos.
Sveika.as tik kas kelios dienos prisijungiu prie interneto, nes dirbu kas antra diena kitoj vietoj.del instrukcijos EASYCUP, tai ji mazdaug tokia:
kontroline juostele turi isrysketi praktiskai is karto tik uzpildzius puodeli, o testine turi atsirasti per 3 - 10 minuciu.ji gali buti blankesne uz kontroline, jei nestumas dar labai mazas.dar ten perspeja, kad buna retu atveju, kai nestumas yra, o jo testas nerodo del hormono koncentracijos trukumo.
ar jau aiskiau?o gal jau issiaiskinai kaip kiytaip apie nestuma?
Papildyta:
QUOTE(JEma @ 2008 10 30, 16:16)
Aha

Bet ka padarysi... Tikiuosi bent iki Kaledu to stebukliuko sulaukti... Tik va truputi ciklas po 3d pradejo keistis i viena ar kita puse tai nezinau kada dabar tiksliai O pagaut... Sakiau reiks ilist apie OT pasiskaityt... Gal pabandyt ir man nusipirkt...
gal as blogai isivaizduoju?jei taip, tai man paaiskinkit.juk, jeigu spermatozoidai gyvybingi kelias paras, o seksu megaujates kiekviena diena, tai kokio velnio ta ovuliacijos testa pirkti ir pinigus leisti be reikalo?mes su vyru ir neplanuodami leliuko kasdien mylejomes, tai ner kliuciu taip pat elgtis ir planuojant.jei klystu, paaiskinkit man neismanelei