Įkraunama...
Įkraunama...

Kada galima darytis nėštumo testą?

QUOTE(JEma @ 2008 10 30, 12:51)
Sveikutes, sveikinimai pamaciusioms II...  4u.gif  O man vakar mm prasidejo  verysad.gif  Vel visa men teks laukt iki kitu ziniu... Nu taip berysio ant sirdeles, bet yra kaip yra...

Tu ne viena. Aš jau gan seniai tokiomis nuotaikomis gyvenu.

Tad, galvas aukštyn, ir laukiam parskrendant gandrų smile.gif
Atsakyti
sveiktes ,nt gadintojos ax.gif
man juosteleantra vaiduokliska parode 10 dpo.tik baigesi jis nesekmingai ,7 savaitem ivyko savaiminis persileidimas verysad.gif
o jauciausi nerealiai gerai ,testus gadinau kaip pasiutus ,ir se tau verysad.gif
bet tai stengsiuosi pamirsti ir kibti vel i darbus
o siaip tai zinokit jei vaiduokliauja tai jau 100 procentu tikekit ,vaiduokliais ,jie siaip sau neatsiranda ...
as po 6 dienu gadinsiu nt ax.gif nors nesulaukiau dar normaliu mmm ax.gif doh.gif ..o ka veikti doh.gif manijake as testu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2008 10 31, 02:31)
manijake as testu biggrin.gif

thumbup.gif Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2008 10 31, 03:31)
o siaip tai zinokit jei vaiduokliauja tai jau 100 procentu tikekit ,vaiduokliais ,jie siaip sau neatsiranda ...
as po 6 dienu gadinsiu nt  ax.gif nors nesulaukiau dar normaliu mmm ax.gif  doh.gif ..o  ka veikti  doh.gif manijake as testu biggrin.gif

sėkmės didžiausios 4u.gif
aš bandysiu pas gydytoją eiti kitą savaitę, nes vaiduokliukas ryškėja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(devde @ 2008 10 30, 09:44)
Nieks man nepagelbėjat, neišduodat ką rašo instrukcijos, nu ir nereikia  lotuliukas.gif
Nuojauta man sako, kad aš  nestuke.gif . Dar vieną NT pasidarysiu ryt, poryt. Tada MM vėluos jau savaitę. Tada jau manau jis parodys teisybę. O pirkdama testką apsižiūrėsiu, kad būtų VISOS instrukcijos.

Sveika.as tik kas kelios dienos prisijungiu prie interneto, nes dirbu kas antra diena kitoj vietoj.del instrukcijos EASYCUP, tai ji mazdaug tokia:
kontroline juostele turi isrysketi praktiskai is karto tik uzpildzius puodeli, o testine turi atsirasti per 3 - 10 minuciu.ji gali buti blankesne uz kontroline, jei nestumas dar labai mazas.dar ten perspeja, kad buna retu atveju, kai nestumas yra, o jo testas nerodo del hormono koncentracijos trukumo.
ar jau aiskiau?o gal jau issiaiskinai kaip kiytaip apie nestuma?

Papildyta:
QUOTE(JEma @ 2008 10 30, 16:16)
Aha  verysad.gif  Bet ka padarysi... Tikiuosi bent iki Kaledu to stebukliuko sulaukti...  Tik va truputi ciklas po 3d pradejo keistis i viena ar kita puse tai nezinau kada dabar tiksliai O pagaut... Sakiau reiks ilist apie OT pasiskaityt...  Gal pabandyt ir man nusipirkt...  unsure.gif

gal as blogai isivaizduoju?jei taip, tai man paaiskinkit.juk, jeigu spermatozoidai gyvybingi kelias paras, o seksu megaujates kiekviena diena, tai kokio velnio ta ovuliacijos testa pirkti ir pinigus leisti be reikalo?mes su vyru ir neplanuodami leliuko kasdien mylejomes, tai ner kliuciu taip pat elgtis ir planuojant.jei klystu, paaiskinkit man neismanelei biggrin.gif
Atsakyti
Dėkoju už informaciją, na bet ji jau kiek pavėluota. Pirkau dar vieną NT su VISOM instrukcijom ir šį rytą pasidariau. MM vėlavo 6 dienos, tai aš buvau įsitikinus 99%, kad jau nestuke.gif , o testas parodė I. Ir ką gi, ką tik atėjo tos nelaukiamos MM. ŽIAURU verysad.gif
Guodžia tik tai, kad dar tik antras mėnuo kai darom leliuką, po 13 metų saugojimosi visokim KT ir tt...
VAIDAMA ir kitoms kurios sulaukė savo II SVEIKINU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devde: 31 spalio 2008 - 11:28
4u.gif aciu mergytes uz palinkejimus smile.gif
VAIDAMA - SVEIKINU wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barsuke @ 2008 10 31, 10:59)
mes su vyru ir neplanuodami leliuko kasdien mylejomes, tai ner kliuciu taip pat elgtis ir planuojant.jei klystu, paaiskinkit man neismanelei biggrin.gif

Niu aisku as nezinau kaip ir yra is tiesu ir mediciniskai, bet daugelis teigia kad smileysex.gif uzsiimt kasdien planuojant leliu nera labai gerai... Nes spermiukai nespeja kazko pasigamint ir jie gali buti nevaisingi g.gif Tai va dabar ir zinok kaip reikia elgtis... O beto ne visada kasdien ir norisi... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(devde @ 2008 10 31, 12:24)
MM vėlavo 6 dienos, tai aš buvau įsitikinus 99%, kad jau nestuke.gif , o testas parodė I. Ir ką gi, ką tik atėjo tos nelaukiamos MM.

Man mm vėluoja dar tik diena, 25dieną baigiau gert duphastoną,tikėjausi,kad jeigu nesilaukiu jos atjos pas mane bent jau kokią 29dieną,bet nesulaukiu nei mm,nei teigiamo nėštumo testo,šiandien sugadinau jau 4 ar 5 testą šį mėnesį doh.gif Jau nebežinau ką ir galvot unsure.gif
QUOTE(JEma @ 2008 10 31, 16:24)
Niu aisku as nezinau kaip ir yra is tiesu ir mediciniskai, bet daugelis teigia kad smileysex.gif uzsiimt kasdien planuojant leliu nera labai gerai... Nes spermiukai nespeja kazko pasigamint ir jie gali buti nevaisingi  g.gif  Tai va dabar ir zinok kaip reikia elgtis... O beto ne visada kasdien ir norisi...  blush2.gif

O man ginekologė sakė kasdien ND atlikinėt,nors aš jai sakiau kad esu girdėjusi, jog kas antra diena geriau,bet ji pareiškė,kad reikia kiekvieną dieną,bet jokiu būdu ne daugiau nei vieną kartą,nes tada kokybė tikrai nukentės unsure.gif
Atsakyti
sveikos merginos, as cia pasiskaitinejau ir pasidariau isvada kad visos pastoja TIK per vaisingas dienas. o va pas mus seimoje yra taip kad pastojama kada nori blush2.gif mama pastojo is kart po menesiniu g.gif skaiciau kad yra taip imanoma tam tikrai kategorijai moteru. mes su vyru turime plana xuligana mane isleisti pailseti idekretines rolleyes.gif ir bandeme is kart po menesiniu. jau po poros dienu jauciau pilvo maudima, pykino kelias dienas, buvau kaip ligone, nieko nepadariau. sugalvojau pasiskambinti mamai sakau ar gali taip buti, sako as pastojau is kart po menesiniu ir jau kita diena pradejo lengvai pykinti, kai nuejo pas gydytoja ji issijuoke kad taip nera imanoma doh.gif bet deja po 3 savaiciu ja supykino ZIAURIAI ir po 9 men gimiau as thumbup.gif labai tikiuosi kad ir man taip pasiseks, tik va dbr galvoju kada man darytis NT g.gif as bandysiu palaukti kol praeis 10 dienu puo pirmos nesisaugojimo dienos ir pasidaryti NT ax.gif gal parodys musu taip laukiamus II. wub.gif ar buvo kazkam panasi situacija blush2.gif ax.gif labai lauksiu ats wub.gif
Atsakyti
juodabagyra taip gali pastoti is karto po mmm,ipatingai jei mmm labai ilgos....yra net temike sukurta ,kurios teigia kad pastojo is karto po mmm ,arba net per mmm cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2008 11 03, 02:17)
juodabagyra taip gali pastoti is karto po mmm,ipatingai jei mmm labai ilgos....yra net temike sukurta ,kurios teigia kad pastojo is karto po mmm ,arba net per mmm cool.gif

aciu uz info, paieskosiu temikes mirksiukas.gif
Atsakyti