Įkraunama...
Įkraunama...

Kada galima darytis nėštumo testą?

QUOTE(auruciukasss @ 2007 12 01, 19:52)
israstu koks galvocius testa kuris iskart po smileysex.gif parodytu pavyko ar ne,milijonus uzsidirbtu is tokiu nekantruoliu kaip mes lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(donna bona @ 2007 12 01, 12:45)
neverta darytis, kol mmm nevėluoja schmoll.gif  gal vienom ir parodo II po 10dienų, bet daugelis sulaukia neigiamo rezultato, kuris dar nereiškia, kad nesilauki. tai kas tada iš to testo, jei rezultatu dar nereik tikėt? verčiau pakentėt, pinigus pataupyt g.gif  implantacija tik maždaug 8tą dieną po O vyksta ir tik tada po truputį pradeda atsirast nėštumo hormonų šlapime

Taip, sutinku! Vienoms parodo greičiau, kitoms - vėliau. Kaip ir su pastojimu nevienodai: vienos bando ilgai, o kitos pastoja kone "nuo paklodės".
Patarimas vienas - net jei testas neigiamas, reikia pakartoti po savaitės.
QUOTE(auruciukasss @ 2007 12 01, 19:52)
israstu koks galvocius testa kuris iskart po smileysex.gif parodytu pavyko ar ne,milijonus uzsidirbtu is tokiu nekantruoliu kaip mes lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Patiko!!! lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tie testai is viso mane jau nervina - kaip I, taip I doh.gif Taip bega metai, o as senstu mirksiukas.gif
Pagaliau prisiverciau nueiti pas gine, tai kad prirase pasidaryti n+1 hormonu tyrimu, tai jauciu visa mano krauja toj laboratorijoj issiurbs smile.gif
nu, bet jei tai pades susilaukti lialiaus, tai tegu...
Atsakyti
kodel tai ilgai reikia laukti to testo darymo.
gal kaip nors galima greiciau suzinuoti apie nestuma?
Atsakyti
sveikutes smile.gif zinau kad ne visai i tema, bet iskilus bedai..noriu paklaust gal zinot ar vartojamos kontraceptines tabletes gali parodyt neteisingus nestumo testo rezultatus, ta prasme nerodyt dvieju juosteliu nors ir buciau nescia? blink.gif aciu labai is anxto 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxaugustexxx @ 2007 12 03, 14:53)
kodel tai ilgai reikia laukti to testo darymo.
gal kaip nors galima greiciau suzinuoti apie nestuma?

kantrybes, kantrybes smile.gif Man irgi savaite iki mmm, negaliu sulaukti, bet testo dar nenusipirkau. Pirksiu tik jei veluos, nes kitaip parsinesus ji ta pacia diena apsysiociau is to baisingo nekantrumo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cikadele @ 2007 12 04, 09:52)
kantrybes, kantrybes  smile.gif  Man irgi savaite iki mmm, negaliu sulaukti, bet testo dar nenusipirkau. Pirksiu tik jei veluos, nes kitaip parsinesus ji ta pacia diena apsysiociau is to baisingo nekantrumo  ax.gif

thumbup.gif gerai pasakyta drinks_cheers.gif ir as neperku,vis laukiu,bet speju bent viena iki mm dienos tikrai sugadinsiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ir as noriu sugadinti testuka ax.gif nors dar tik rytoj turetu prasideti mmm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rimimita @ 2007 12 05, 11:02)
ir as noriu sugadinti testuka  ax.gif  nors dar tik rytoj turetu prasideti mmm  doh.gif

tai negadink! pasidaryk ir pamatyk jame II juosteles!!!
labai to linkiu...
juk Kaledos stebuklu metas...

P.S. o siaip tai ta momentinio testo isradeja as irgi asmeniskai apdovanociau...
taip ir gyveni zmogus - nuolatiniam laukime O, paskui mmm...jau nesnekant apie II...

ir tie testai bajurybes II nerodo sad.gif
gal kokios blogos firmos vis perku ? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atzalele @ 2007 12 05, 16:50)
tai negadink! pasidaryk ir pamatyk jame II juosteles!!!
labai to linkiu...
juk Kaledos stebuklu metas...

P.S. o siaip tai ta momentinio testo isradeja as irgi asmeniskai apdovanociau...
taip ir gyveni zmogus - nuolatiniam laukime O, paskui mmm...jau nesnekant apie II...

ir tie testai bajurybes II nerodo sad.gif
gal kokios blogos firmos vis perku ?  lotuliukas.gif

tai va kad tie testai anksciau nerodo tu II, nebent veluoja mmm g.gif ale tikrai reik momentini testuka israsti g.gif jei akys spindi tai laukies bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimimita @ 2007 12 06, 08:00)
tai va kad tie testai anksciau nerodo tu II, nebent veluoja mmm g.gif  ale tikrai reik momentini testuka israsti  g.gif  jei akys spindi tai laukies  bigsmile.gif

jei to uztektu, tai mano akys jau degintu biggrin.gif
as jau ir geruoju ir bloguoju prasau - nieko... verysad.gif

o kaip tu, pasidarei vis gi? pagadinai? ax.gif
Atsakyti
Aš rytoj darysiuos ax.gif Taip man rodo liniuotė, nors keista, mėnėsinės turi prasidėti poryt g.gif O darytis net bijau doh.gif Bijau išvysti ne tokį rezultatą, kokio tikiuosi blush2.gif
Atsakyti