Įkraunama...
Įkraunama...

Kada galima darytis nėštumo testą?

QUOTE(Adalija @ 2007 10 23, 20:09)
Manau, kad galima tave sveikinti!  thumbup.gif Pranesk rezultata! doh.gif

Tai va, darysiuosi rytoj. Labai tikiuosi, kad bus neigiamas. O šiaip man regis, greitai man prasidės mmm, nes jaučiu pagal požymius - pilvą pradeda diegti. Tai jei taip bus, tai nežinau ar darytis tą testą. Gal vis dėlto ateičiai pasilaikyti dar? lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
Vis dėlto pasidariau. Ir yahoo.gif - neigiamas, tik viena juostelė po 9, tas pats ir po 15 minučių. Patikėsiu, nes netikėti nėra dėl ko. Dabar lauksiu mm, kurios visad man veluoja, bet dabar bent būsiu rami mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 10 24, 13:30)
Vis dėlto pasidariau. Ir yahoo.gif - neigiamas, tik viena juostelė po 9, tas pats ir po 15 minučių. Patikėsiu,  nes netikėti nėra dėl ko. Dabar lauksiu mm, kurios visad man veluoja, bet dabar bent būsiu rami mirksiukas.gif  ax.gif

Gerai, kad neigiamas. doh.gif Nes vaikelis turi buti laukiamas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Adalija @ 2007 10 24, 15:27)
Gerai, kad neigiamas.  doh.gif Nes vaikelis turi buti laukiamas  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ne smerkt atėjau, bet kartais širdį suspaudžia, kai į visa tai žiūri taip neatsakingai ir džiaugias I pamatę.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Adalija @ 2007 10 24, 15:27)
Gerai, kad neigiamas.  doh.gif Nes vaikelis turi buti laukiamas  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 10 24, 23:52)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  ne smerkt atėjau, bet kartais širdį suspaudžia, kai į visa tai žiūri taip neatsakingai ir džiaugias I pamatę....  unsure.gif

Aha,man irgi verysad.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  ne smerkt atėjau, bet kartais širdį suspaudžia, kai į visa tai žiūri taip neatsakingai ir džiaugias I pamatę....  unsure.gif

Na ir aš kažkada seniai, prieš daug metų džiaugiausi, kai pamačiau I. Ir čia visai nėra smerktina schmoll.gif O dabar laukiu II. Tiesiog visokių situacijų būna gyvenime. Būkime tolerantiškos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2007 10 25, 11:45)
Na ir aš kažkada seniai, prieš daug metų džiaugiausi, kai pamačiau I. Ir čia visai nėra smerktina schmoll.gif O dabar laukiu II. Tiesiog visokių situacijų būna gyvenime. Būkime tolerantiškos mirksiukas.gif

Zinau , kad visokiu situaciju buna...bet kai viena mazuleli prarandi, tai kitaip jau ir neisiena mastyt verysad.gif
Atsakyti
laba diena, uzsukau cia siaip paskaitineti, nes auginu antra mergaite, kuriai dabar( 1m ir 2 men, pati maitinu todel dar nesergu, bet kazkokia keista savijauta jau kelios dienos- lyg silpna, lyg pykina, spaudimas zemas- va tokie buvo mano pozymiai nestumu pradzioje, tai dabar kiek esu sutrikusi. Skaitau kad jus labai pasitikite tais testais, o man jie nieko nerode kai laukiausi pirmosios dariaus net kelis- jie buvo neigiami, nors jau laukiausi. Tai va cia tokie mano pastebejimai. Todel ryt jau skuosiu pas gydytoja, o ne testo pirkti. ( o gal ji pabandyti? g.gif )
Atsakyti

man atrodo tas ziurejimas yra pats atsakingiausias,nes mergina dar nepasiruosusi buti mama ir jau geriau dziaugtis pamacius 1 juostele negu pasipildyti asocialiu vaiku arba vaikas butu nelaukiamas. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
Šiandien dariausi neštumo testą jau antrą kartą, rezultatas neigiamas verysad.gif
Pirmą kartą dariausi po savaitės nuo tariamos ovuliacijos, gal buvo per anksti, šiandien man turi prasidėti mėnesinės (jei nesu nestuke.gif ), gal jau pats laikas daryti testą ar dar ankstoka? blink.gif Jaučiu visus neštumo požymius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 11 06, 09:24)
Sveikos, merginos  4u.gif
Šiandien dariausi neštumo testą jau antrą kartą, rezultatas neigiamas  verysad.gif
Pirmą kartą dariausi po savaitės nuo tariamos ovuliacijos, gal buvo per anksti, šiandien man turi prasidėti mėnesinės (jei nesu  nestuke.gif ), gal jau pats laikas daryti testą ar dar ankstoka?  blink.gif  Jaučiu visus neštumo požymius  blush2.gif

pasidaryk brangioji bus ramiau!!! 4u.gif
Atsakyti