Įkraunama...
Įkraunama...

Kada galima darytis nėštumo testą?

QUOTE(GintariukaP @ 2007 10 17, 19:09)
Sveiki,
O nestumo testa geriau darytis vos atsikelus, ar nesvarbu kuriuo paros metu?

Jei nestumas dar nedidelis (kai mmm veluoja kelios dienos), tai geriauisia daryti is rytinio slapimo...o jei jau yra kelios nestumo savaites, tai parodo betkoks slapimas mirksiukas.gif
Atsakyti
O as motereles pasidariau siandien testa,tiksliau 2 nest testus,tai antra juostele labai naryski,o mm turetu buti uz 4 dienu,bet tikiuosi kad ju jau nebebus. Kazin ar tai reiskia kad as jau nestuke.gif ,ar cia netiksliai parodo,nes dar labai mazai praejo laiko,kaip jus manote moterytes? g.gif g.gif g.gif Ir dar beto dariau ne ryta. ryt is ryto reis dar pasidaryti nest testa,kad tik butu teigiamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuzele: 17 spalio 2007 - 19:29
QUOTE(agnuzele @ 2007 10 17, 20:26)
O as motereles pasidariau siandien testa,tiksliau 2 nest testus,tai antra juostele labai naryski,o mm turetu buti uz 4 dienu,bet tikiuosi kad ju jau nebebus. Kazin ar tai reiskia kad as jau nestuke.gif ,ar cia netiksliai parodo,nes dar labai mazai praejo laiko,kaip jus manote moterytes? g.gif  g.gif  g.gif    Ir dar beto dariau ne ryta. ryt is ryto reis dar pasidaryti nest testa,kad tik butu teigiamas.

testukai siaip sau II nerodo mirksiukas.gif oakartok testuka ryt is ryto mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip ir padarysiu thumbup.gif ,bet tik kodel tokios neryskios tiksliau viena labai neryski juostele o kita labai ryski
Atsakyti
QUOTE(dovzil @ 2007 10 17, 19:45)
Jei nestumas dar nedidelis (kai mmm veluoja kelios dienos), tai geriauisia daryti is  rytinio slapimo...o jei jau yra kelios nestumo savaites, tai parodo betkoks slapimas  mirksiukas.gif

ačiū už atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuzele @ 2007 10 17, 20:26)
O as motereles pasidariau siandien testa,tiksliau 2 nest testus,tai antra juostele labai naryski,o mm turetu buti uz 4 dienu,bet tikiuosi kad ju jau nebebus. Kazin ar tai reiskia kad as jau nestuke.gif ,ar cia netiksliai parodo,nes dar labai mazai praejo laiko,kaip jus manote moterytes? g.gif  g.gif  g.gif    Ir dar beto dariau ne ryta. ryt is ryto reis dar pasidaryti nest testa,kad tik butu teigiamas.

Visko gali buti, kad esi nescia! Pakartok testuka is ryto ir geriau po kokiu keliu dienu, jei istversi tiek laukti doh.gif smile.gif
Atsakyti
Ar gali teigiamą nėštumo testą įtakoti kontraceptinis žiedas?
Atsakyti
Tai iš komentarų supratau,kad testą galiu darytis kad ir tuoj pat, nes man mėnesinės jau vėluoja beveik dvi savaites, ar ne? g.gif Testą šiandien kątik nusipirkau, bet internete prisiskaičiau, kad geriausia darytis ryte. Tai dabar nežinau, ir bijau testo parodymų cry.gif
Tai kaip, dabar tada galiu? rolleyes.gif
Atsakykit skubiai 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 23 spalio 2007 - 13:21
QUOTE(Mona187 @ 2007 10 23, 14:20)
Tai iš komentarų supratau,kad testą galiu darytis kad ir tuoj pat, nes man mėnesinės jau vėluoja beveik dvi savaites, ar ne? g.gif Testą šiandien kątik nusipirkau, bet internete prisiskaičiau, kad geriausia darytis ryte. Tai dabar nežinau, ir bijau testo parodymų cry.gif
Atsakykit skubiai 4u.gif  ax.gif

Manau, kad gali daryti dabar, nes jei yra nestumas, jis jau tikrai ne mazas, nes mmm veluoja dvi savaites....Jei NT parodys dvi II, o viena bus neryski, tai nusipirk dar viena NT ir pasidaryk ryte...tada ramu bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 10 23, 14:20)
Atsakykit skubiai 4u.gif  ax.gif

Manau, kad galima tave sveikinti! thumbup.gif Pranesk rezultata! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dovzil @ 2007 10 17, 19:45)
o jei jau yra kelios nestumo savaites, tai parodo betkoks slapimas  mirksiukas.gif

nea schmoll.gif man virs 3 savaiciu nuo pastojimo (arba daugiau nei 5 akuseriniu savaiciu nestumo) neparode net rytinio slapimo testas. ta pacia diena vaziavau atlikti kraujo testa ir parode teigiama thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhani @ 2007 10 23, 22:35)
nea  schmoll.gif  man virs 3 savaiciu nuo pastojimo (arba daugiau nei 5 akuseriniu savaiciu nestumo) neparode net rytinio slapimo testas. ta pacia diena vaziavau atlikti kraujo testa ir parode teigiama  thumbup.gif

Nesutinku...cia gali buti toks bajeris kaip mano sesei, pirmas NT parode teigiama, o kitas neigiama, nors istikruju buvo nescia....NT ne visada tiksliai parodo mirksiukas.gif
Atsakyti