Įkraunama...
Įkraunama...

Kada galima darytis nėštumo testą?

QUOTE(Granatas @ 2007 09 05, 13:29)
Sveikos merginos  4u.gif  o aš neiškentus pasidariau testuką po 6 dpo ir šiandien po 9 dpo..... vienas brūkšnelis  verysad.gif  vistiek bandysiu dar po 2 dienų  ax.gif  turbūtk kai labai nori ir lauki tai tų brūkšnelių vis nėra.... beje daugiau tų After 10 testų nepirksiu (ne dėl to, kad buvo neigiami  mirksiukas.gif ). žadu dar Arbor vaisingumo indikatorių nusipirkti rolleyes.gif
Papildyta:

norėčiau nors neryškios antros juostelės.... bet jos ten nebuvo  schmoll.gif

O jau as kaip tos antros juosteles laukiu verysad.gif As tai vis perku tuos pigiausius testukus......o kuris cia tas pats geriausias? g.gif Kur parodys tikrai jau tas 2 juosteles....jei jos gal jau ir yra nestuke.gif ?
Atsakyti
QUOTE(gosiukas @ 2007 09 23, 09:34)
O jau as kaip tos antros juosteles laukiu verysad.gif As tai vis perku tuos pigiausius testukus......o kuris cia tas pats geriausias?  g.gif Kur parodys tikrai jau tas 2 juosteles....jei jos gal jau ir yra nestuke.gif ?

manau jei yra nestuke.gif tai net pigiausias parodys tas dvi juosteles
Atsakyti
QUOTE(indrutee @ 2007 09 24, 01:42)
manau jei yra  nestuke.gif tai net pigiausias parodys tas dvi juosteles

O man vaistinej sake, kad jokio skirtumo ar pigesnis ar brangesnis, jie veikia vienodai smile.gif As nezinau, bet taip man aiskino vaistininke
Atsakyti
Is tiesu tai visi testai vienodi, tiesiog , kai esi nescia tai testas ne iskarto parodo. As prisimenu, kaip man buvo su pirmu vaiku- As testa dariau jau po 7 dienu: nieko, po 10 dienu nieko,kol galu gale parode 2 juosteles, kai menesines velavo 4 dienas! biggrin.gif Taigi geriausiai sulaukti, kol menes veluos kokias3 dienas doh.gif Dabar pati laukiu kito sekmadienio lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai atsibodo pirkalioti NT doh.gif , kai buna neigiamas atrodo visas pasaulis slysta tau is po koju verysad.gif , as tai lauksiu kito penktadienio lotuliukas.gif , jei nepasirodys mm, gal tada ir nusipirksiu NT blush2.gif
Atsakyti
Jau visa savaite mmmm velavo, tai visgi ryzausi pasidaryti NT siryt, tai lyg ir rodo tas dvi juosteles, bet pagal testo instrukcijas tai pirma gali but blankesne, o antra ryski, o pas mane atvirksciai, pirmoji ryskiausia, o antra biski blankesne, tai jau net nzn ar labai dziaugtis, ar dar karta pasitixlint g.gif Bet jau dziaugsmo dalis yra wub.gif
Atsakyti
QUOTE(svoba @ 2007 10 06, 09:08)
Jau visa savaite mmmm velavo, tai visgi ryzausi pasidaryti NT siryt, tai lyg ir rodo tas dvi juosteles, bet pagal testo instrukcijas tai pirma gali but blankesne, o antra ryski, o pas mane atvirksciai, pirmoji ryskiausia, o antra biski blankesne, tai jau net nzn ar labai dziaugtis, ar dar karta pasitixlint  g.gif  Bet jau dziaugsmo dalis yra  wub.gif

Manau, kad galima sveikinti thumbup.gif Osiap kokiu pokyciu organizme yra? doh.gif
Papildyta:
QUOTE(zydrune85 @ 2007 10 05, 22:17)
Man tai atsibodo pirkalioti NT doh.gif , kai buna neigiamas atrodo visas pasaulis slysta tau  is po koju verysad.gif , as tai lauksiu kito penktadienio lotuliukas.gif , jei nepasirodys mm, gal tada ir nusipirksiu NT  blush2.gif

As irgi lauksiu kito penktadienio, o gal net sekmadienio palauksiu g.gif Tai kad kartu jei ka suzinosime bigsmile.gif Bet kazkaip man atrodo, prasides man MM schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adalija: 06 spalio 2007 - 08:41
[Manau, kad galima sveikinti thumbup.gif Osiap kokiu pokyciu organizme yra? doh.gif

Ot tai aciu biggrin.gif Bet tikrai dziugausiu, kai pas gydytoja nueisiu.
O del pokyciu, tai turbut visi kokie tik gali buti, o svarbiausia, tai speneliu jautrumas, pykinimas, ypac ryte neimanoma normaliai pavalgyti, tempimas pilvo apacioje, kaip pries mmm, bet biski kitaip, per abi puses, na dar ir lengvas nuovargis irgi, ypac is ryto sunkiai issijudint. Tai tiek. Tikekimes kad viskas bus gerai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(svoba @ 2007 10 06, 09:08)
Jau visa savaite mmmm velavo, tai visgi ryzausi pasidaryti NT siryt, tai lyg ir rodo tas dvi juosteles, bet pagal testo instrukcijas tai pirma gali but blankesne, o antra ryski, o pas mane atvirksciai, pirmoji ryskiausia, o antra biski blankesne, tai jau net nzn ar labai dziaugtis, ar dar karta pasitixlint  g.gif  Bet jau dziaugsmo dalis yra  wub.gif

tikriausiai jau galima sveikint 4u.gif , aš irgi panašiai abejojau, bet viskas buvo thumbup.gif
Atsakyti
As tai praeita menesi kaip kvaile gal 3 pasidariau,nes nebegalejau islaukt...aisku neigiami buvo blush2.gif bet si menesi jau laukiu menesiniu...14d. susirgti turiu,taj sakiau ja ir darysiuosi...bet tajp bijau ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Adalija @ 2007 10 06, 09:40)
Manau, kad galima sveikinti  thumbup.gif  Osiap kokiu pokyciu organizme yra? doh.gif
Papildyta:

As irgi lauksiu kito penktadienio, o gal net sekmadienio palauksiu g.gif  Tai kad kartu jei ka suzinosime bigsmile.gif Bet kazkaip man atrodo, prasides man MM schmoll.gif

as ir manau kad koki pirmadieni pasidaryciau NT ax.gif , man toks jausmas irgi yra, kad susirgsiu g.gif , lb noreciau kad mm neateitu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune85 @ 2007 10 08, 23:40)
as ir manau kad koki pirmadieni pasidaryciau NT ax.gif , man toks jausmas irgi yra, kad susirgsiu g.gif , lb noreciau kad mm neateitu rolleyes.gif

Svarbiausia nenukabinti nosies drinks_cheers.gif Viskam ateina savo laikas, kiekvienas zmogus turi gimti jam skirtu laiku smile.gif R As vis sau sakau:reikia atsipalaiduoti, uzsimti savo mintis kitais dalykais, o tokiu tikrai yra daug-ir darbas,ir dukra,ir namo statyba,ir vyras lotuliukas.gif Bet mintys vis grizta ir grizta prie nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(svoba @ 2007 10 06, 14:05)
[Manau, kad galima sveikinti  thumbup.gif  Osiap kokiu pokyciu organizme yra? doh.gif
Ot tai aciu  biggrin.gif  Bet tikrai dziugausiu, kai pas gydytoja nueisiu.
O del pokyciu, tai turbut visi kokie tik gali buti, o svarbiausia, tai speneliu jautrumas, pykinimas, ypac ryte neimanoma normaliai pavalgyti, tempimas pilvo apacioje, kaip pries mmm, bet biski kitaip, per abi puses, na dar ir lengvas nuovargis irgi, ypac is ryto sunkiai issijudint. Tai tiek. Tikekimes kad viskas bus gerai  rolleyes.gif

Sveikinu thumbup.gif Man atrodo gali jau neabejoti! biggrin.gif
Atsakyti