Įkraunama...
Įkraunama...

Kada galima darytis nėštumo testą?

Sveikos merginos, aš užvakar pasidariau euro vaistinės testuką, su "dieniniu" šlapimu, tai per 5 min. pasirodė antra laaabai neryški juostelė. Kadangi turėjau dar vieną tokį patį testą, tai pasidariau kitą dieną iš ryto, bet ir vėlgi laabai neryški antroji juostelė. Tada nusipirkau puodelį, dariau jau su "dieniniu" šlapimu, tai vėlgi pasirodė neryški neryški juostelė. Mano ciklas trunka 28 - 31 d. Vakar buvo 30 c.d. Aš taip tikiuosi, kad jau nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(domice @ 2007 08 30, 17:56)
Sveikos merginos, aš užvakar pasidariau euro vaistinės testuką, su "dieniniu" šlapimu, tai per 5 min. pasirodė antra laaabai neryški juostelė. Kadangi turėjau dar vieną tokį patį testą, tai pasidariau kitą dieną iš ryto, bet ir vėlgi laabai neryški antroji juostelė. Tada  nusipirkau puodelį, dariau jau su "dieniniu" šlapimu, tai vėlgi pasirodė neryški neryški juostelė. Mano ciklas trunka 28 - 31 d. Vakar buvo 30 c.d. Aš taip tikiuosi, kad jau  nestuke.gif

jei jau visuose yra neryskus bruksniukas vadinasi gali buti nestuke.gif tik gal anksti,delto ir neryskus rolleyes.gif pasidaryk kraujo tiryma-tada viskas bus aiskiau thumbup.gif ,bet seip manau,kad tu nestuke.gif
Papildyta:
O tu negali nufotografuoti,ir ydeti cia.kad mes matytume? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(domice @ 2007 08 30, 20:56)
Sveikos merginos, aš užvakar pasidariau euro vaistinės testuką, su "dieniniu" šlapimu, tai per 5 min. pasirodė antra laaabai neryški juostelė. Kadangi turėjau dar vieną tokį patį testą, tai pasidariau kitą dieną iš ryto, bet ir vėlgi laabai neryški antroji juostelė. Tada  nusipirkau puodelį, dariau jau su "dieniniu" šlapimu, tai vėlgi pasirodė neryški neryški juostelė. Mano ciklas trunka 28 - 31 d. Vakar buvo 30 c.d. Aš taip tikiuosi, kad jau  nestuke.gif

na jei esu nestuke, tai sveikinu, bet jei ne, nenusimink, turim mes jau savo pasakyma sugalvoje- "AKCIJA! Teigiami testukai tik uz 2,70 lt!" Cia apie eurovaistines smile.gif man irgi parode vakar antra LAABAI neryskia juostele, o rapipregas pvz neparode ... g.gif g.gif g.gif tai nezinau, ar negali jie buti brokuoti visi? Nors linkiu mums abiems nestuke.gif
Atsakyti
na va, ir man kilo mintis, kad brokuoti euro vaistinės, bet aš pirkau ir puodelį, ir dar kitos firmos, tik kad jie visi rodė neryšką g.gif Gaila, bet nufotkinti negaliu...
Aš buvau dariusi puodelį dar daugiau nei prieš svaitę, bet tada aiškiai matėsi viena juostelė, jokių vaiduoklių...

Papildyta:
Laikau už mus abi kumštukus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(domice @ 2007 08 30, 23:20)
na va, ir man kilo mintis, kad brokuoti euro vaistinės, bet aš pirkau ir puodelį, ir dar kitos firmos, tik kad jie visi rodė neryšką  g.gif  Gaila, bet nufotkinti negaliu...
Aš buvau dariusi puodelį dar daugiau nei prieš svaitę, bet tada aiškiai matėsi viena juostelė, jokių vaiduoklių...

Papildyta:
Laikau už mus abi kumštukus  rolleyes.gif

pasidariau vakar easycup, rodo rausva seseli, bet BT nukrito iki 37,1, tad laukiu mmm 4u.gif
Atsakyti
O kelinta c.d? temperatūra manau, vis tiek aukšta..
Atsakyti
QUOTE(domice @ 2007 09 01, 10:26)
O kelinta c.d? temperatūra manau, vis tiek aukšta..

14 DPO, o ciklo diena tai 29. NEzinau, zemiausia BT pr visas tas 14 dienu 4u.gif
Atsakyti
Nu man irgirode laaaabai nerysku. Kainuvaziavau pas genekologe (taip isejo, buvau del kitko anksciau susitarus) ji pasake, kad gimdoj dar nieko nematyt. O dabar musu stebuklui jau metukai wub.gif
Taigi merginos linkiu, kad issipildytu jusu svajones 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
As pasidariau nestumo testa viena diena iki turejusiu buti mmm, ir jis parode nestuma, nors antra juostele nebuvo labai ryski thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutė.K @ 2007 09 04, 12:22)
As pasidariau nestumo testa viena diena iki turejusiu buti mmm, ir jis parode nestuma, nors antra juostele nebuvo labai ryski  thumbup.gif

Sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif o aš neiškentus pasidariau testuką po 6 dpo ir šiandien po 9 dpo..... vienas brūkšnelis verysad.gif vistiek bandysiu dar po 2 dienų ax.gif turbūtk kai labai nori ir lauki tai tų brūkšnelių vis nėra.... beje daugiau tų After 10 testų nepirksiu (ne dėl to, kad buvo neigiami mirksiukas.gif ). žadu dar Arbor vaisingumo indikatorių nusipirkti rolleyes.gif
Papildyta:

norėčiau nors neryškios antros juostelės.... bet jos ten nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Granatas: 05 rugsėjo 2007 - 12:30
QUOTE(Granatas @ 2007 09 05, 13:29)
Sveikos merginos  4u.gif  o aš neiškentus pasidariau testuką po 6 dpo ir šiandien po 9 dpo..... vienas brūkšnelis  verysad.gif  vistiek bandysiu dar po 2 dienų  ax.gif  turbūtk kai labai nori ir lauki tai tų brūkšnelių vis nėra.... beje daugiau tų After 10 testų nepirksiu (ne dėl to, kad buvo neigiami  mirksiukas.gif ). žadu dar Arbor vaisingumo indikatorių nusipirkti rolleyes.gif
Papildyta:

norėčiau nors neryškios antros juostelės.... bet jos ten nebuvo  schmoll.gif

Va va, man panasus variantas. Pasidariau testuka 10 DPO ir nieko - antros juosteles vietoj visiskai baltas langelis verysad.gif Irgi dar labai tikiuosi, kad mmm neateis ir kad testas blogai parode, bet bijau, kad visgi neigiamas testas reiskia mmm. unsure.gif

Beje, o gal kam yra is merginu taip buve, kad testas 10 DPO nieko nerodo, bet paskui vis tiek nestuke.gif ??
Papildyta:
QUOTE(Ingulyte @ 2007 05 30, 15:40)
Sveikos. Neseniai suzinojau, kad esu  nestuke.gif . Is savo patirties galiu pasakyt, kad geriausia testa darytis veluojant mm. As pati likus iki mm 2 dienoms dariausi testa ir jis rode viene juostele. Kai nesulaukiau savo svenciu sekanti ryta dar karta pasidariau, ir ka gi pasirode labai jau neryski antroji juostele.

Sveikute. Pirmiausia sveikinu su nestuke.gif . O tu nepameni, ar jautei kazka per tas kelias diena po O iki tol, kol suzinojai, kad laukies? Vat man irgi siandien testukas dar nieko neparode, turiu dvi dienas iki mmm, bet lygai pilva maudzia ir krutine skauda, taigi labai norisi tiketis, kad ir man bus toks variantas, kaip tavo ir mmm neateis si karta rolleyes.gif
Atsakyti