Įkraunama...
Įkraunama...

Kada galima darytis nėštumo testą?

Aš sau diagnozavau priklausomybę nuo nėštumo testų lotuliukas.gif nes jie dar nieko net ir teoriškai negalėtų nieko pqarodyti, aš vis tiek atkakliai ieškau antros juostelės . Šį menesį iki sulaukiant MM dariausi 5 testus- paskutinį dieną prieš MM- ir ta durna viltis, kad anuos dariausi per anksti....Skaitinėju forume, kurios firmos geresni, kurie anksčiau parodo- bet jei nėštumo nėra, tai joks testas jo ir neparodys. doh.gif
Atsakyti
laba, niu jei jau sakot, kad Rapi Preg tai Rapi Preg ir aš darysiuos poryt ryte, bus likę tik trys dienos iki mmmm, gal taip netyčia parodys ax.gif
ak tas nekantrumas begalinis, doh.gif bet pirmas mėnuo tai bijau kad dar gal ne
Atsakyti
o as jau isbandziau puodeli testuka vakar, nors mmm pasirodys treciadieni. Deja pamaciau nelaukta I Kazkaip tikejaus, kad si menesi pavyks, bet mazius dar nenori ateiti, matyt jam nelabai kokia mintis gimti sasuio menesi, kai salta schmoll.gif tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 05 01, 12:07)
jei ir atsirado 2, tai nieko nereiskia, nes turbut  praejo daugiau nei 10min. Man siaip beveik visada praejus kokiam pusvalandziui atsirasdavo ir antra, bet nereiksminga juostele.

Tai, jei išdžiūvus testukui pasimato antra neryški juostelė, tai ji nieko nereiškia ?? g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikutes ir as prisijungiu prie jūsų. Ryt darysiuos testa. Aštuoni mėn. kaip planuojam, bet neišeina.Tačiau šį syki nuojauta tokia stipri ir spenelius labai skauda, ir miego norisi. Iki mm 3 dienos, tikiuosi parodys.
Atsakyti
laba, man taip pat tik I rodo nors užsimušk, bet
gal dar anksti kad parodytų, o gal ir nepavyko dar. tik
va temperatūra besilaikanti virš 37,3 teikia vilčių,po ryt jau mmm
laikas, tai žiūrėsiu ar sulauksiu. o krūtį tik vieną baisiai skauda,
nežinau ar taip gali būti, kad tik vieną. prieš mmm man ankščiau
neskaudėdavo krūtų. nusprendžiau daugiau neišlaidauti ant testų
ir palaukti mmmm, jei vėluos tada ir darysiuos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aiisstte @ 2007 05 23, 23:05)
laba, man taip pat tik I rodo nors užsimušk, bet
gal dar anksti kad parodytų, o gal ir nepavyko dar. tik
va temperatūra besilaikanti virš 37,3 teikia vilčių,po ryt jau mmm
laikas, tai žiūrėsiu ar sulauksiu. o krūtį tik vieną baisiai skauda,
nežinau ar taip gali būti, kad tik vieną. prieš mmm man ankščiau
neskaudėdavo krūtų. nusprendžiau daugiau neišlaidauti ant testų
ir palaukti mmmm, jei vėluos tada ir darysiuos. ax.gif

Man irgi skaudejo tik viena - kaire kruti ir taip pat kaire kiauside. Dabar jau veluoja 3 dienas, tai pradejo jau abi krutis skaudet. Siryt eurotestas parode dvi ryskias linijas.
Atsakyti
QUOTE(*NAIDUTE* @ 2007 05 26, 18:13)
Man irgi skaudejo tik viena - kaire kruti ir taip pat kaire kiauside. Dabar jau veluoja 3 dienas, tai pradejo jau abi krutis skaudet. Siryt eurotestas parode dvi ryskias linijas.

Sveikinu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joločka @ 2007 05 23, 21:12)
Tai, jei išdžiūvus testukui pasimato antra neryški juostelė, tai ji nieko nereiškia ?? g.gif  g.gif

na, negaliu kategoriškai teigti, kad nereiškia, bet mano atvejais, o jų buvo daugybė, jie buvo bereikšmiai.
Atsakyti
Šiandien pakartojau testą. Pasirodė vaiduokliukas, bet dar bijau džiaugtis. cool.gif Reiks nusipirkti dar vieną testą ir pabandyti antradienį. Kažkodėl eurovaistinės testu nelabai pasitikiu. g.gif
Atsakyti
Labas, pries 4 dienas dariausi testą, parodė I, gal dar buvo per anksti ir šlapime dar nebuvo atsirade nėštumo hormono g.gif Šiandien turi būti mmm, o kaip aš jų nelaukiu, tikiuosi, kad jų nebus schmoll.gif ir pagaliau aš būsiu nestuke.gif
Joločka greičiausiai, kad tu nestuke.gif Nes labai daug kam iš pradžių parodo vaiduokliukus ir jos būna nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidad: 27 gegužės 2007 - 09:57
QUOTE(vaidad @ 2007 05 27, 10:55)
Labas, pries 4 dienas dariausi testą, parodė I, gal dar buvo per anksti ir šlapime dar nebuvo atsirade nėštumo hormono g.gif  Šiandien turi būti mmm, o kaip aš jų nelaukiu, tikiuosi, kad jų nebus schmoll.gif  ir pagaliau aš būsiu nestuke.gif
Joločka greičiausiai, kad tu  nestuke.gif  Nes labai daug kam iš pradžių parodo vaiduokliukus ir jos būna  nestuke.gif

Tai truputį palauk ir vėl bandyk testuotis mirksiukas.gif
Atsakyti