o man ryt bus jau sesta diena kaip veluoja o bijau darytis
QUOTE(busVakare @ 2007 05 04, 10:52)
Kadangi esu ne viena testa sugadinus, tai patariu darytis tik tuo atveju, kai turi "ant dienu" ateiti mm, o neateina. Moters organizmas siklausius, iskart issiduoda. Jutau, kad ne PMS skausmeliai.. Nesidariau testo is karto, kad nenusivilciau I bruksneliu. Bet kai atlikau 3 d veluojant mm- ilgai II laukti nereikejo. Tik ryskejo ryskejo!! Net per asaras maciau ryskuma!!
Kaip faina Kiek atsimenu, seniai jau planuojate .... Todėl labai sveikinu!!!!!!!!!!
po 7dienu jau gali darytis
QUOTE(busVakare @ 2007 05 04, 13:52)
Kadangi esu ne viena testa sugadinus, tai patariu darytis tik tuo atveju, kai turi "ant dienu" ateiti mm, o neateina. Moters organizmas siklausius, iskart issiduoda. Jutau, kad ne PMS skausmeliai.. Nesidariau testo is karto, kad nenusivilciau I bruksneliu. Bet kai atlikau 3 d veluojant mm- ilgai II laukti nereikejo. Tik ryskejo ryskejo!! Net per asaras maciau ryskuma!!
SVEIKINU, nu kaip faina
Pagal nauja mano cikla ryt turetu atbildeti mmm, tai nezadu ilgiau laukti ryt is pat ryto gadinsiu testuka , tikiuos parodys ta ka reikia II
QUOTE(Balande @ 2006 11 29, 14:54)
Teskuka dariau, kai mmm velavo 2 d. Nudaze abi kartu vienodai. Kitoms tenka palaukti ilgiau 7-10 d. po veluojanciu mmm. Jeigu testukas nerodo ar parodo neryskia II juostele, tai galima psidaryti kraujo tyrima HCG del sventos ramybes. Tada tikrai suzinosite ar , ar ne.
tai nestumo testas daromas 7d. po lytinio akto ar 7 dienos po turesianciu prasideti mmm, ta prasme jei jos 7d. veluoja? atsiprasau uz kvaila klausima...bet nzn kaip cia?
QUOTE(Anile @ 2007 05 09, 23:50)
tai nestumo testas daromas 7d. po lytinio akto ar 7 dienos po turesianciu prasideti mmm, ta prasme jei jos 7d. veluoja? atsiprasau uz kvaila klausima...bet nzn kaip cia?
geriausia daryti 14 dienu po akto, ta diena kai turetu buti mmm
QUOTE(Anile @ 2007 05 09, 21:50)
Labas, Aniliuk, kaip tau sekas?
Ar jau pradejai antro mazylio planavimus?
AS tai darysiu po 12 dienu, kaip liniuoteje rodo nes tada man turetu pasirodyti mmm. Laikau kumstukus, kad si menesi man pavyks ir Tevo dienos proga galesiu savo vyrui padaryti nuostabia dovana.
O gal yra kazkokiu jautriu testuku, kurie galetu parodyti anksciau?
QUOTE(Silence @ 2007 05 10, 09:06)
Labas, Aniliuk, kaip tau sekas?
AS tai darysiu po 12 dienu, kaip liniuoteje rodo nes tada man turetu pasirodyti mmm. Laikau kumstukus, kad si menesi man pavyks ir Tevo dienos proga galesiu savo vyrui padaryti nuostabia dovana.
Laba
del to planavimo....niu kaip ir bandem...bet tik viena karta bet siaip tai dabar ovuliacija savo gaudysiu ir tada jau su vyru organizuosimes, nes berniuko noretus, tai bandau per o gaudyt...
o kaip tau reikaliukai su teisem?
yra lygtais jautresni, niu tokie puodukai testukai, maciau eurovaistinej pirkti...
QUOTE(Anile @ 2007 05 10, 08:51)
Laba
del to planavimo....niu kaip ir bandem...bet tik viena karta bet siaip tai dabar ovuliacija savo gaudysiu ir tada jau su vyru organizuosimes, nes berniuko noretus, tai bandau per o gaudyt...
yra lygtais jautresni, niu tokie puodukai testukai, maciau eurovaistinej pirkti...
skyrely 'aš nėščia' yra tema "geriausi nėštumo testai"- ten ieškok atsiliepimų.
tie puodeliai (nepamenu, gal Rapipreg) turėtų 7-10 dienų rodyt, kaina apie 10 lt. man jie gan patikimai atrodo
QUOTE(Anile @ 2007 05 10, 06:51)
Laba
Nu tikekimes, kad mums pavyks su tavim 2008 susilaukti maziaus
QUOTE(klajūnė @ 2007 05 10, 07:19)
skyrely 'aš nėščia' yra tema "geriausi nėštumo testai"- ten ieškok atsiliepimų.
tie puodeliai (nepamenu, gal Rapipreg) turėtų 7-10 dienų rodyt, kaina apie 10 lt. man jie gan patikimai atrodo
dekui
Man Rapipreg parodė 11 dieną po pastojimo (iki mmm buvo likę 3-4 dienos), buvo vos vos matoma juostelė, kurią beje pamačiau tik po kokių 3 val, kai nešiau išmesti Ir apšalau iš džiaugsmo
QUOTE(DaliaG @ 2007 05 14, 16:02)
Man Rapipreg parodė 11 dieną po pastojimo (iki mmm buvo likę 3-4 dienos), buvo vos vos matoma juostelė, kurią beje pamačiau tik po kokių 3 val, kai nešiau išmesti Ir apšalau iš džiaugsmo
o man Rapiprega sparode 9 DPO, irgi ta jostele pasimate tik isdziuvus, uztat 10 DPO ji jaubuvo matyt iskart