Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 33 tema

QUOTE(multti @ 2010 04 15, 21:55)
Na va, keliu ir aš savo smile.gif labai laukiu komentarų ir kritikos smile.gif

Spėju photobucket kokybę šiek tiek nuvogė smile.gif, ir tokiam atstumui reikėtų zoominio objektyvo. Nes žiūrint į nuotrauką pirmiausia dėmesys krinta į žiedelio viduriuką, o kadangi objektas buvo per arti, ta dalis nesufikusuota sad.gif
Gal reiktų iš toliau pabandyti fotografuoti, su šiek tiek mažesne diafragma(F) ir po to apkarpyti wink.gif

diafragma

Dėl spalvinio apdirbimo, tai gal ir gražiai žiūrėtųsi, jei pats žiedelis būtų ryškus. Ir dar dėl kompozicijos kašką kitą mąstyčiau.

P.S. Aš ir nesu profė - anaiptol, tik pradžiamokslė.... Bet vat analizuodama, komentuodama kitų nuotraukas jaučiu kad stumiuosi į priekį. Nors kartais ir į lankas pakomentuoju laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Meadow_: 15 balandžio 2010 - 22:03
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 15, 23:30)
Niu bet jei nebandysi kaško padaryti, tai netobulėsi. Na paimkim, kad ir tą sijonuką ar vazonėlį( vien raštas nufotografuotas nesižiūri) - fotografuok taip, kad matytųsi visas vazonas su kokia gele ant lango ir tuo pačiu būtų akcentuojamas raštas.
O sijonukas - na save su tuo sijonuku pafotkink.  g.gif
Noriu pasakyti, kad reikia kašką bandyti, jei tikrai nori išmokti. Nes niekam per galvą dar nedavė už bandymus. Na tarkim, kad ir ta mano nuotrauka su juosta - šiandien bandžiau visaip, kankinau - kasas piniau, ir audimą rankose bandžiau imituoti ir pan. Niu nesigavo, tai ką norėjau parodyti - kadras ir tiek, nieko gero. Na bet nefotkinau vien tik juostos raštų, kašką bandžiau...

Nu jo,tu teisi 4u.gif butu idomiau,jei butu daugiau informacijos,matytusi kazkas daugiau be rastu blush2.gif
Aciu uz nuomone ir patarma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 04 15, 07:26)
ipostinsiu ir savo "pamedziojima", kad jau prisedau. Man visai patiko:
o man visai patinka. Tik keli mažas foto smile.gif

QUOTE(ohara @ 2010 04 15, 09:17)
o va kaip ši?  g.gif
ryškumo nėra lašiukui

QUOTE(Maggie @ 2010 04 15, 09:42)
bandziau panning'a, bet tik keli kadrai realiai nors kiek gavosi. nei vienas nebuvo labai ryshkus, todel dejau siek tiek sharpo.
pradžia yra, įdomu kokius rezultatus atneši po kelių bandymų. Tiesa, dviejų foto lig ir nebematau.

QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 15, 11:25)
Kad neateičiau tuščiomis:
Pradžia, bet neužbaigta. Rankos gal norisi, laikančios plaukus ar daugiau nugaros.. Na net nežinau ko trūksta. Bet kvepia gražiais rezultatais.

QUOTE(Adeks @ 2010 04 15, 17:50)
Norejau patikslinti apie sav tema blush2.gif kokius rastus reika jieskoti,sugautus is aplinkos,ar ir dirbtinai ka galima sumeistravoti g.gif  blush2.gif
As va tokius turiu blush2.gif
raštai abiejose matomi. Antra foto tai nea. O pirma, galima gal perdaryti. Rankas dar kažkaip įkomponuojant, ar kojas. Na trūksta dar kažkokios detalės, kad įdomesė foto taptų.

QUOTE(ohara @ 2010 04 15, 18:06)
man irgi nieks nesifotkina,tvarkiau šuns nuotrauka JB,bet kažkaip kokybė suprastėjo... blink.gif
vertimas į jb neblogas. Kairėje erdvės trūksta ir letenėles nukirpai. O dešinėje perdaug erdvės, neįdomios.

QUOTE(multti @ 2010 04 15, 19:55)
kontrasto daugoka. per kur keli foto, nes kokybė rodos nukentėjo.
Atsakyti
Na merginos ir pavarot... Kai prisnekejot, tai net nebera kur ir kaip isiterpti... lotuliukas.gif Svarbiausiai nesipykit smile.gif.... O siaip ir komentuoti nebera ka jeu tiek prikomentavot... mirksiukas.gif
Na man sendien ir siaip tikriausiai nekomentavimo diena smile.gif tai ir nekomentuosiu... siaip pasivaiduokliauju, kad nepamirstumet wink.gif
Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 15, 23:01)

Vieną galvoju, kitą rašau - atsiprašau - macro objektyvo lotuliukas.gif

Reik man šiandien nuo kompo pailsėt matyt. 4u.gif

Baliončikas visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 15, 23:01)
Spėju photobucket kokybę šiek tiek nuvogė smile.gif

Jo, žiūriu, kad nemenkai nuvogė blink.gif dėkui už kritiką, ji visada pastūmėja tobulėti. Klaidas, tas kurias išvardinai daug maž ir aš pati mačiau, tik buvo įdomu, kaip kito akis viską mato. Pasirodo taip pat hihihi.gif

QUOTE(Noelle @ 2010 04 15, 23:14)
kontrasto daugoka. per kur keli foto, nes kokybė rodos nukentėjo.

Man kažkaip, kaip jau minėjau, norisi kažko "rėkiančio", matyt dėl to ir padauginau kontrasto smile.gif O kokybė ryšiai nukentėjus, photobucket'as patvarkė.
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 04 15, 19:27)
Laba,

... keliu savo foto, raštų o taip pat atspindžių temoms smile.gif

labai įdomu, netgi kvepia kažkokia mistika man smile.gif
Atsakyti
Aciu visiems uz priemima ir uz + smile.gif

QUOTE(robobebras @ 2010 04 15, 08:26)
jolanka, sufokusuota atrodo gerai, o astrumo truksta.

blink.gif na as dar situ jusu terminu neikertu ax.gif kas tas yyyyr?

QUOTE(krika @ 2010 04 15, 09:51)
:kai pagalvoju apie įsiliejimą į jūsų grupę, tai tuoj širdis permušinėti pradeda ir rankos prakaituoja. bijau.... vienžo....

biggrin.gif as kai idejau pirma ND irgi sirdis permusinejoooo lotuliukas.gif

Tai ta pacia drebancia sirdim ir ranka dedu 2 ND:

f 4,5 iso 200
user posted image

f 5,6 iso 400
user posted image

f 6,3 iso 800
user posted image

Pagaliau ikeliau is kelinto karto per flickr...ot reikia visko mokytis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolanka: 16 balandžio 2010 - 00:35
QUOTE(jolanka @ 2010 04 16, 01:18)
Tai ta pacia drebancia sirdim ir ranka dedu  2 ND:

reitku pasirinkti marga fona, kad matytum kas kinta. nes dabar as nematau skirtumo, tik kad svieseja fonas smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

nu tikrai, kokie tempai, vos spėju skaityti, o kol perskaitau pamirštu ką norėjau pasakyti biggrin.gif

QUOTE(Noelle @ 2010 04 15, 19:27)
Todėl įdomi jūsų nuomonė.

man ši foto labai labai labai thumbup.gif net neįtikėtina, kad čia atspindys, man lyg paveikslas, kurį pasikabinčiau ant sienos ax.gif

QUOTE(multti @ 2010 04 15, 20:55)

na, pritarčiau, kad per ryški foto, bet man ji kažkuom patinka ax.gif

bet džiugu, kad raštų temai jau nuotraukų atsiranda, aš savaitgalį turėsiu progą raštų paieškoms ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2010 04 16, 09:15)
na, pritarčiau, kad per ryški foto, bet man ji kažkuom patinka ax.gif

Ačiū smile.gif

Labas rytas 4u.gif

Minam šiandien mes į Panevėžį pas tėvukus, tai maž ir aš rasiu kažkokių tai įdomių akiai raštų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanka @ 2010 04 16, 01:18)
Aciu visiems uz priemima ir uz +  smile.gif
blink.gif  na as dar situ jusu terminu neikertu  ax.gif kas tas yyyyr?
biggrin.gif  as kai idejau pirma ND irgi sirdis permusinejoooo  lotuliukas.gif

Tai ta pacia drebancia sirdim ir ranka dedu  2 ND:
Pagaliau ikeliau is kelinto karto per flickr...ot reikia visko mokytis  doh.gif

Kodel didinai iso? kiek matau is foto, tai ir taip sviesos butu uzteke... Ir brumbrumai jau gerai sake, kad reiketu margesnio fono...

Na o as irgi dar be rastu, tai dedu sendien jums uzkandziu pusryciams... ax.gif

user posted image

user posted image

As kaip visada kai nieko idomaus nesusmastau, tai tveriu tai kas po ranka ir bandau kazka islauzti smile.gif Laukiu nuomoniu... Pirma specialiai centravau, tai nezinau ar labai uz tai musit ar ne blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 16 balandžio 2010 - 09:54