Laba,
ačiū už komentarus mano foto. Vėliau prisėsiu kitas pakomentuoti, o kol kas keliu savo foto, raštų o taip pat atspindžių temoms Kol kas man patinka, ką pasakysiu pati apie šią foto po kelių dienų nežinau. Todėl įdomi jūsų nuomonė.
Noelle - man asmeniškai ši nuotrauka net labai graži. Nieko čia daugiau nepridėčiau, ir nieko neatimčiau.
QUOTE(Adeks @ 2010 04 15, 19:50)
Norejau patikslinti apie sav tema kokius rastus reika jieskoti,sugautus is aplinkos,ar ir dirbtinai ka galima sumeistravoti
Hmmm..... Tiek dirbtinai, tiek pagautus gatvėje, bet gražiai ir kokybiškai nufotografuotus... Deja, tavo du idėti tik šiaip plekšt tekšt, ar tokius norėtum kur ant sienos kabint, ar kur nors žurnale matyt. Ar pagaliau norėtum nuotrauką pasidaryt su šiais raštais?
QUOTE(ohara @ 2010 04 15, 20:06)
man irgi nieks nesifotkina,tvarkiau šuns nuotrauka JB,bet kažkaip kokybė suprastėjo...
Suprantu, kad šuniukas tau labai brangus ir mielas. Niu bet nepyk , nesižiūri. Ir kokybė ir šiaip pats kadras, jei taip patinka gyvūnus fotografuoti - pabandyk flickr getty image pasiieškoti panašių paveiksliukų:
pirmas
antras
QUOTE(Noelle @ 2010 04 15, 20:27)
Laba,
ačiū už komentarus mano foto. Vėliau prisėsiu kitas pakomentuoti, o kol kas keliu savo foto, raštų o taip pat atspindžių temoms Kol kas man patinka, ką pasakysiu pati apie šią foto po kelių dienų nežinau. Todėl įdomi jūsų nuomonė.
Puikus raštas
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 15, 21:02)
Suprantu, kad šuniukas tau labai brangus ir mielas. Niu bet nepyk , nesižiūri. Ir kokybė ir šiaip pats kadras, jei taip patinka gyvūnus fotografuoti - pabandyk flickr getty image pasiieškoti panašių paveiksliukų:
pirmas
antras
pirmas
antras
aš tikrai nepykstu.. baikit juokaut.. va ką aš ir noriu išmokt fotografuot GYVŪNUS... man juos fotografuoti gerai kažkaip didžiausia svajonėlė...
ir kaip tą išmokt..
p.s. bet truputi pagalvojau.... juk katik turiu normalų fotika... net mėnesio nėra... ir jau norit kad aš daryčiau tokias nuotraukas iškart..juk mokausi..ieškau kaipo gražiau geriau,nesėdžiu ir nelaukiu kada pats mokslas ir išmonė kaip taikliai kadrsu gaudyt mane užvaldys... tai gi..galima ir suprast,kad nefotkinu jau 3 metus ir vis tie patys kadrai..va po bentpusės metų pažiūrėsim... jei ką aš lb imli... tai poto taip kadrus gaudysiu kad pavydėsit..
Na va, keliu ir aš savo labai laukiu komentarų ir kritikos
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 15, 22:02)
Hmmm..... Tiek dirbtinai, tiek pagautus gatvėje, bet gražiai ir kokybiškai nufotografuotus... Deja, tavo du idėti tik šiaip plekšt tekšt, ar tokius norėtum kur ant sienos kabint, ar kur nors žurnale matyt. Ar pagaliau norėtum nuotrauką pasidaryt su šiais raštais?
Taip,as suprantu,kad jokio cia meno nera,bet as galvojau,kad galima ir paprastas nuotraukas deti,mes gi tik mokomes As maniau,kad reikejo,kad matytusi rastas,spalvos,ne iskarto gi meniskas nuotraukas daryti As tai cia atejau ismokti fotografuoti,o ne su PS grazinti nuotraukas,nors jos man labai grazios(pagrazintos),bet pirma mano uzduotis-ismokti fotografuoti,naudotis fotoaparatu,suprasti,kaip ka fotograguoti
QUOTE(ohara @ 2010 04 15, 19:05)
p.s. bet truputi pagalvojau.... juk katik turiu normalų fotika... net mėnesio nėra... ir jau norit kad aš daryčiau tokias nuotraukas iškart..juk mokausi..ieškau kaipo gražiau geriau,nesėdžiu ir nelaukiu kada pats mokslas ir išmonė kaip taikliai kadrsu gaudyt mane užvaldys... tai gi..galima ir suprast,kad nefotkinu jau 3 metus ir vis tie patys kadrai..va po bentpusės metų pažiūrėsim... jei ką aš lb imli... tai poto taip kadrus gaudysiu kad pavydėsit..
manau niekas nenori, kad iškart taip fotografuotum. Tiesiog Meadow patarimą davė. Jei išties domina gyvūnų fotografija, patariu ir aš pasidairyti įvairiuose forumuose, flickr... Nebūtinai į profų darbus. Tiesiog, pažiūrėti kaip žmonės fotografuoja gyvūnus. Rasi už tave geresnių, rasi ir prasčiau už tave fotografuojančių. Pastebėsi ir pati klaidas kitų nuotraukose, gal pagalvosi o vat aš kitaip būčiau padariusi... Tuo pačiu ir fotografuok, fotografuok... Jei neklystu, tavo nuotraukoje man kompozicija užkliuvo.Na ir apskritai vakar komentuodama prie daugelio foto kompozicijos kabinėjausi. Todėl ir pagalvojau, kad neprošal būtų ND susieti su kompozicija. Kad ir elementariausią trečdalių taisyklę panaudoti. Nors pastarąją apskritai neprošal būtų įkelti prie privalomų namų darbų Juk elementariausias dalykas, ką siūloma pasimokinti pradedančiajam būtent ši taisyklė. Tai vat, toks pasiūlymas
QUOTE(Noelle @ 2010 04 15, 21:58)
manau niekas nenori, kad iškart taip fotografuotum. Tiesiog Meadow patarimą davė. Jei išties domina gyvūnų fotografija, patariu ir aš pasidairyti įvairiuose forumuose, flickr... Nebūtinai į profų darbus. Tiesiog, pažiūrėti kaip žmonės fotografuoja gyvūnus. Rasi už tave geresnių, rasi ir prasčiau už tave fotografuojančių. Pastebėsi ir pati klaidas kitų nuotraukose, gal pagalvosi o vat aš kitaip būčiau padariusi... Tuo pačiu ir fotografuok, fotografuok... Jei neklystu, tavo nuotraukoje man kompozicija užkliuvo.
Na ir apskritai vakar komentuodama prie daugelio foto kompozicijos kabinėjausi. Todėl ir pagalvojau, kad neprošal būtų ND susieti su kompozicija. Kad ir elementariausią trijų ketverčių taisyklę panaudoti. Nors pastarąją apskritai neprošal būtų įkelti prie privalomų namų darbų Juk elementariausias dalykas, ką siūloma pasimokinti pradedančiajam būtent ši taisyklė. Tai vat, toks pasiūlymas
Na ir apskritai vakar komentuodama prie daugelio foto kompozicijos kabinėjausi. Todėl ir pagalvojau, kad neprošal būtų ND susieti su kompozicija. Kad ir elementariausią trijų ketverčių taisyklę panaudoti. Nors pastarąją apskritai neprošal būtų įkelti prie privalomų namų darbų Juk elementariausias dalykas, ką siūloma pasimokinti pradedančiajam būtent ši taisyklė. Tai vat, toks pasiūlymas
db jau supratau..atsiprasau isvis uz kakzokius savo netinkamus komentarus..nepykit lb.. vestuviu rupesciai guli ant peciu,o darnat atrodo sau svente tai tik riejiesi su visais..pavargau juodai..bet va gaudau kardus kokie iseina padarau dezute kokia ir nervai nuslugsta...va domesios ieskosiu nuotrauku ir bandysiu bandysiu bandysiu...
o kokia ta triju ketvirciu taisyklė?
dar kad atsiprašau lblb gavau cigaretę... vėl nuotaika gera...
QUOTE(ohara @ 2010 04 15, 20:22)
o kokia ta triju ketvirciu taisyklė?
pirmam temos puslapyje yra ši nuorodahttp://www.efoto.lt/...kos_kompozicija
ir dar keletas gerų, pasiskaitinėk.
QUOTE(Adeks @ 2010 04 15, 21:57)
Taip,as suprantu,kad jokio cia meno nera,bet as galvojau,kad galima ir paprastas nuotraukas deti,mes gi tik mokomes As maniau,kad reikejo,kad matytusi rastas,spalvos,ne iskarto gi meniskas nuotraukas daryti As tai cia atejau ismokti fotografuoti,o ne su PS grazinti nuotraukas,nors jos man labai grazios(pagrazintos),bet pirma mano uzduotis-ismokti fotografuoti,naudotis fotoaparatu,suprasti,kaip ka fotograguoti
Niu bet jei nebandysi kaško padaryti, tai netobulėsi. Na paimkim, kad ir tą sijonuką ar vazonėlį( vien raštas nufotografuotas nesižiūri) - fotografuok taip, kad matytųsi visas vazonas su kokia gele ant lango ir tuo pačiu būtų akcentuojamas raštas.
O sijonukas - na save su tuo sijonuku pafotkink.
Noriu pasakyti, kad reikia kašką bandyti, jei tikrai nori išmokti. Nes niekam per galvą dar nedavė už bandymus. Na tarkim, kad ir ta mano nuotrauka su juosta - šiandien bandžiau visaip, kankinau - kasas piniau, ir audimą rankose bandžiau imituoti ir pan. Niu nesigavo, tai ką norėjau parodyti - kadras ir tiek, nieko gero. Na bet nefotkinau vien tik juostos raštų, kašką bandžiau...
Ar galima rodyti savo darytas foto, norint sulaukti komentarų, kai dar neatsiskaityta su ND?
QUOTE(multti @ 2010 04 15, 21:55)
Na va, keliu ir aš savo labai laukiu komentarų ir kritikos
nu kad aš ir ne profė bet man ji perriški...