Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 33 tema

QUOTE(airv @ 2010 04 15, 18:40)

laba.
pliusas. laukiam II ND.
Atsakyti
Sveikos,

Aš šiandien bandžiau portretuot draugę su vaikučiu mažu smile.gif šiaip, palyginau savo pirmąsias nuotraukas, ir dabar kai žiūriu į esamas - skirtuma tikrai matau, ir kaip džiugu daros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 04 15, 18:40)
Sveikos

uzskaitau smile.gif

jetus jetus, isejau pafotkint, pavaiksciojau pavaiksciojau, nu nematau as nieko fotografuojamo doh.gif tai bile kazka nupyskinau.. o tokia grazi diena, o tokios grazios sviesos ir seseliai.. nu o as kaip nesugebu rast TO kadro, taip nesugebu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 15, 19:01)
uzskaitau smile.gif
jetus jetus, isejau pafotkint, pavaiksciojau pavaiksciojau, nu nematau as nieko fotografuojamo  doh.gif tai bile kazka nupyskinau.. o tokia grazi diena, o tokios grazios sviesos ir seseliai.. nu o as kaip nesugebu rast TO kadro, taip nesugebu  verysad.gif

Būna dienų lyg tyčia irnesakyk.gif užtat kitądien galbūt pavyks pamatyt tai, ko dar nematei ir įamžint smile.gif
Atsakyti
Sveikos.
Registruojuos naujoj temoj 4u.gif
Atsakyti
Dar vieno Užskaitymo trūksta, bet keliu II ND.

F 4,5 ISO 800
user posted image

F 11 ISO 400
user posted image

F27 ISO 100
user posted image
Atsakyti
gerai, airv ir antras wink.gif

ai ir pirmas pliusas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fea: 15 balandžio 2010 - 18:36
Maggie patiko panningas 4u.gif iš hipio serijos labiausia man pirmoji, o paskutinei "plakatinei" versijai dabar trūksta užrašų ir šeip visokiu kringelių ir kleckų su PS.
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 04 15, 19:25)
Dar vieno Užskaitymo trūksta, bet keliu II ND.

uzskaitau, bet su iso tai kazka sugrybavai smile.gif turesi paaiskint, kodel tokius iso emei smile.gif
Atsakyti
Norejau patikslinti apie sav tema blush2.gif kokius rastus reika jieskoti,sugautus is aplinkos,ar ir dirbtinai ka galima sumeistravoti g.gif blush2.gif
As va tokius turiu blush2.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
man irgi nieks nesifotkina,tvarkiau šuns nuotrauka JB,bet kažkaip kokybė suprastėjo... blink.gif

user posted image

o šiaip nesifotografuoja,tai dėžutę db dekupažinu... tokia jau sudėtinga pasiemiau.. doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 15, 18:45)
uzskaitau, bet su iso tai kazka sugrybavai smile.gif turesi paaiskint, kodel tokius iso emei smile.gif

Supratau 4u.gif Klaida, sumaišiau terminus (didelę diafragmą su dideliu F)
Aš didindama diafragmą didinau ISO blush2.gif
Perdarysiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 15 balandžio 2010 - 19:11