Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 33 tema

QUOTE(Maggie @ 2010 04 27, 22:13)

gal mane gliuchina, bet man truksta ryshkumo, arba nematau kuriam objektui jis buvo taikytas, lempom? kazhkas su kadravimu, gal reitu daugiau dangaus, medziu arba atvirksciai, takelio..? nezinau.

aš kai būsiu parke, būtinai perfotografuosiu 4u.gif rašto ieškojau šešėlių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 04 26, 12:10)
apie įstrižą kadravimą nieko neišmanau, bet grįžtant prie šio foto taip pat galvojau, kad labiausiai man trukdo tai, kad mergaitė beveik atsitrenkia į foto viršų. Taip pat dešinė pusė per sunki, ne dėl to, kad mama nusvėrusi, bet ten dar ir erdvės kiek laisvos yra, o kairėje supynė net vos nukirpta. Na ir kaip jau minėjau, medžiai per daug dėmesio reikalauja. Mergaitė pasimeta tiesiog, jos net nepamatau, tik mamą. Dešinė pusė per sunki.

man pirmoje, kur daili panele, kazhkaip truksta ryshkumo [retai prie jo butent kabinejuos, gal cia mano monitorius grybauja ar ka]. antroj - vaziuoja viskas i desine, kaip kazhkas minejo, sprendimas idomus, bet gal per daug..? anyway sutinku su noelle.
QUOTE(paprasta @ 2010 04 26, 15:46)
Aš va pagal čia bandžiau 

man noretusi daugiau kaires. peciu. modelis super. ishraishka, emocija. tik paryshkinciau ir kontrasto dadeciau.
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 26, 18:15)
man tas jb tamsus miskas  kazkaip norisi daryt pajautimu, bet ziuriu nesigauna  teks paskaityt visgi kaip profesionalai daro
zinau zinau, neturiu manekenes koju

biggrin.gif super. idomu kaip ziuretusi variantas kur butu daugiau koju, ilgesnis formatas, galbut su visu kunu. ideja patiko. cia, zinoma, skonio reikalas, bet man noretusi kontrasto daugiau ax.gif
QUOTE(paprasta @ 2010 04 27, 09:13)
Maggie, mano akį patraukia antroji, tik lyg svyra mašinos

a, velniava, mano silpna vieta, rimtai svyra trupuciuka blush2.gif
QUOTE(Forgete @ 2010 04 27, 12:46)
o ta jonika kaip is "dinamikos" taip atrodo Irma ir isgrius is kadro.

biggrin.gif tik ten vyr ranka, plaukuota ir visai ne moterishka biggrin.gif biggrin.gif
QUOTE(Narajana @ 2010 04 27, 17:24)
Va šita foto tobula, joje yra viskas ko reikia fotografijai. Ne tik kompozicija, bet ir pojūtis, kuris įtraukia...

blush2.gif ir man ji labai labai. kazhkuo. fotografavau dar nieko nemokedama..

Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2010 04 26, 13:39)
Na dedu iskarto i tema... Bent jau bandau...
Augaliuku ir JB iskarto
Ir i augaliuku....

superiniai. man sitie tavo darbai nerealus. o dar sveciuose gaudei. liux. kaip melyna fona orchidejai padaret? o lashiukus? siaip palashinot ant virshaus? zho, ir ryshkumas, ir spalvos - viskas man patiko.
QUOTE(Akasha @ 2010 04 27, 10:04)
Na o as irgi toliau metu i JB tema....
Oharos, Dolce
Ir dar gelyciu

dolce per daug apshviestas. orchideja jb man per rimta, gal kad butu pati baltesne, ne tokia pilka. o gerbera - nuostabi.
QUOTE(Akasha @ 2010 04 27, 13:51)
Nu bandau ir spalvotas ikelti... Orchideja spalvota man paciai dar nieko, bet kita jau nelabai... lasiukau taip nebesimato

na pirmas formatas spalvotos orchidejos man geriau ziurejosi jei ta pati cia foto, ten labiau i kvadrata berods buvo. gerbera patinka ir jb ir spalvota. o paskutine... juostele.. nu nelabai. zinoma, ryshkumas, fonas - u rock.
QUOTE(robobebras @ 2010 04 27, 11:47)
Nu zodziu kabinkites kas jusu akiai netinka:

i likes. minimal. bw. ir linxma.
QUOTE(airv @ 2010 04 27, 14:55)
Mano J/B, laukiu kritikos 4u.gif

paskutine patrauke demesi - zhvilgsnis, sypsenele. truksta smakro. pirma nelabai, kaip ir blurintas veidas, noretusi kai kur ryshkumo, antroj nesuprantu kas pavaizduota.
QUOTE(laurx @ 2010 04 27, 15:03)

labai grazhu, labai gaivu, labai shilta, spalvota ir vasarishka.
QUOTE(Forgete @ 2010 04 27, 15:32)
Pries pora savaiciu visai netycia pagavau stai tokia

biggrin.gif antroji! velgi, norisi kontrasto.

nu va. tvarka. einu mokytis. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 27 balandžio 2010 - 21:17
QUOTE(Maggie @ 2010 04 27, 22:13)
man patiko zolyte, paprasta bet gaivu, noriu tokia foto padaryt bet nemoku blush2.gif
dar prieshpaskutine idomi, kadravimas uzkabino, kazhkaip idomiai ziurisi. patinka man tavo gamta.

rask grazios zolytes, padek fotika ant zemes ir fotkink wink.gif dar paziurek kaip sviesa krenta.. ir turesi nuosava zolyte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 04 27, 22:18)
superiniai. man sitie tavo darbai nerealus. o dar sveciuose gaudei. liux. kaip melyna fona orchidejai padaret? o lashiukus? siaip palashinot ant virshaus? zho, ir ryshkumas, ir spalvos - viskas man patiko.
dolce per daug apshviestas. orchideja jb man per rimta, gal kad butu pati baltesne, ne tokia pilka. o gerbera - nuostabi.
na pirmas formatas spalvotos orchidejos man geriau ziurejosi jei ta pati cia foto, ten labiau i kvadrata berods buvo. gerbera patinka ir jb ir spalvota. o paskutine... juostele.. nu nelabai. zinoma, ryshkumas, fonas - u rock.

Na tu ir pavarai... lotuliukas.gif nerasei nerasei, o dabar tai jau visus pakomentavai thumbup.gif
Dekui uz pagyrimus... Melynas fonas, tai tiesiog dangus.... Lasiukai uzpurksta vandens su purskikliu... ir susidaro lasiukai... Na o kad sveciuose, tai cia nieko nuostabau, nes kartu mokemes ir gaudem viska... smile.gif Orchidejos cia skirtingi kadrai... Ir dangaus ryskumas skiriasi ir kampas siek tiek kitas...
Suniuko, tai toks momentinis kadras buvo... apsviestas vakarines saulutes... Dolcei as labai nepatikau, tai ir pozuoti man nenorejo, tik dantukus rode...
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 04 27, 22:18)

man noretusi daugiau kaires. peciu. modelis super. ishraishka, emocija. tik paryshkinciau ir kontrasto dadeciau.

ačiū, pabandžiau tavo patarimus ir nuotrauka tikrai gyvesnė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 04 27, 22:55)
Na tu ir pavarai...  lotuliukas.gif  nerasei nerasei, o dabar tai jau visus pakomentavai  thumbup.gif
Dekui uz pagyrimus... Melynas fonas, tai tiesiog dangus.... Lasiukai uzpurksta vandens su purskikliu... ir susidaro lasiukai... Na o kad sveciuose, tai cia nieko nuostabau, nes kartu mokemes ir gaudem viska... smile.gif Orchidejos cia skirtingi kadrai... Ir dangaus ryskumas skiriasi ir kampas siek tiek kitas...
Suniuko, tai toks momentinis kadras buvo... apsviestas vakarines saulutes... Dolcei as labai nepatikau, tai ir pozuoti man nenorejo, tik dantukus rode...

žinok ir ant orchidėjos užsidėjo rudi plėmai... blink.gif tai koki mes vandeni geriam.. unsure.gif tuoj bus pranoja man.. doh.gif lotuliukas.gif

O Dolce kaip tu sakei apie kales,taip jai ir yra matyt.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif kvailoka ta mano mergelė.. blush2.gif net gėda.. blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 04 27, 20:51)
mane užbūrė šio berniuko akys blush2.gif svečiavosi šiandien

kokia smagi nuotrauka bigsmile.gif labai labai wub.gif tokia emocinga
Atsakyti
QUOTE(Ivonita @ 2010 04 27, 14:55)
Sveiki, as esu naujoke fotografavime, vis nerandu laiko paskaityti kaip reikia viska taisyklingai daryti, tai vat ir istiko mane beda, gal dar kam nors taip buvo - fotoaparate nuotrauku nera, o rodo kad pilna?nejau reikes i serviza vezti?padekite prasau!Olympus e-520 pas mane!

Pabandyk, įdėti kitą SD kortelę - tuščią. Jei problema kartosis - pabandyk tą tuščią suformatuot - ištrint visas nuotraukas. Jei vis dėl to problema kartosis - reikėtų konsultuotis su tech. aptarnavimu.

Na iš šio ilgo susirašinėjimo ir nuotraukų, labiausiai įstrigo Robobebro batai - super(patinka man toks minimalistinis stilius)
Maggie - tavo nuotrauka su lietumi taip pat įdomi. Mąsčiau kas man patinka - ogi stiprios liūties pojūtis.

Norėčiau ir aš susitikti, bet deja ne LT esu sad.gif...

Kas čia dar, berods buvo klausimas apie temą - dvi savaites bus dvi temos gėlės(pavasarinės ir ne tik, mokysimės jas perteikti įdomiai) ir vertimas į j/b.
Sorry, blush2.gif tiesiog kitos merginos mačiau komentavo komentavo nuotraukas, tai kaip ir nieko paminėti nebeturiu. O tuo labiau kartotis nenoriu. Tai tiesiog paminėjau tai, kas labiausiai užstrigo.

corrie - man tavo ND iki WB tinka. 4u.gif Matosi, kad supranti.

Na, ir... nelabai sekėsi man šiandien, gėlės nuostabios, o perteikti nesugebu. Na bet gal padėsit ir nurodysit kryptį.
user posted image

user posted image

P.S. Tikiuosi temos neužbaigsiu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(paprasta @ 2010 04 27, 21:51)

Išraiška thumbup.gif ir berniukas thumbup.gif, gal tik kadravimo norėtųsi vertikalaus(vaiko rankytes norėtųsi matyti) ir būtų šaunu, jei nesimatytų fone rankos. smile.gif Šiaip esu skaičius, kad dauguma nuotraukų darome horizontalias - instinktyviai, nes mes patys taip matome pasaulį(horizontą). Vertikalus kadras nukreipia dėmesį į tam tikrą objektą, susiaurina jį supantį pasaulį. Tarkim, žmogaus dydis tada ne toks ir svarbus tampa, bet pabrėžiama emocija ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Meadow_: 28 balandžio 2010 - 00:34
oje kiek prirašėt bigsmile.gif
QUOTE(paprasta @ 2010 04 27, 20:51)

nu tikrai labai smagi emocija rolleyes.gif

QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 28, 00:44)
Na, ir... nelabai sekėsi man šiandien, gėlės nuostabios, o perteikti nesugebu. Na bet gal padėsit ir nurodysit kryptį.

man abi labai fainos, pirmoje gėlės tikrai labai gražios ir spalvos thumbup.gif antroj spalvos irgi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 28, 01:44)

Išraiška  thumbup.gif  ir berniukas  thumbup.gif, gal tik kadravimo norėtųsi vertikalaus(vaiko rankytes norėtųsi matyti) ir būtų šaunu, jei nesimatytų fone rankos. smile.gif

ačiū- čia aš kaip visada netelpu.. reis griauti vieną sieną namie lotuliukas.gif
dėl fone rankos... bandžiau nuiimti su PS, bet man nesisekė lotuliukas.gif
dėl tavo gėlyčių- man patiko spalvos, o daugiau nedrįstu ką sakyti, nes gėlyčių apskritai dar neesu fotografavusi...pagerės oras, eisim su mažute ieškot žiedų 4u.gif

ASTYTE, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti