QUOTE(Noelle @ 2010 04 26, 12:10)
apie įstrižą kadravimą nieko neišmanau, bet grįžtant prie šio foto taip pat galvojau, kad labiausiai man trukdo tai, kad mergaitė beveik atsitrenkia į foto viršų. Taip pat dešinė pusė per sunki, ne dėl to, kad mama nusvėrusi, bet ten dar ir erdvės kiek laisvos yra, o kairėje supynė net vos nukirpta. Na ir kaip jau minėjau, medžiai per daug dėmesio reikalauja. Mergaitė pasimeta tiesiog, jos net nepamatau, tik mamą. Dešinė pusė per sunki.
man pirmoje, kur daili panele, kazhkaip truksta ryshkumo [retai prie jo butent kabinejuos, gal cia mano monitorius grybauja ar ka]. antroj - vaziuoja viskas i desine, kaip kazhkas minejo, sprendimas idomus, bet gal per daug..? anyway sutinku su noelle.
QUOTE(paprasta @ 2010 04 26, 15:46)
man noretusi daugiau kaires. peciu. modelis super. ishraishka, emocija. tik paryshkinciau ir kontrasto dadeciau.
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 26, 18:15)
man tas jb tamsus miskas kazkaip norisi daryt pajautimu, bet ziuriu nesigauna teks paskaityt visgi kaip profesionalai daro
zinau zinau, neturiu manekenes koju
super. idomu kaip ziuretusi variantas kur butu daugiau koju, ilgesnis formatas, galbut su visu kunu. ideja patiko. cia, zinoma, skonio reikalas, bet man noretusi kontrasto daugiau
QUOTE(paprasta @ 2010 04 27, 09:13)
Maggie, mano akį patraukia antroji, tik lyg svyra mašinos
a, velniava, mano silpna vieta, rimtai svyra trupuciuka
QUOTE(Forgete @ 2010 04 27, 12:46)
o ta jonika kaip is "dinamikos" taip atrodo Irma ir isgrius is kadro.
tik ten vyr ranka, plaukuota ir visai ne moterishka
QUOTE(Narajana @ 2010 04 27, 17:24)
Va šita foto tobula, joje yra viskas ko reikia fotografijai. Ne tik kompozicija, bet ir pojūtis, kuris įtraukia...
ir man ji labai labai. kazhkuo. fotografavau dar nieko nemokedama..
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2010 04 26, 13:39)
Na dedu iskarto i tema... Bent jau bandau...
Augaliuku ir JB iskarto
Ir i augaliuku....
superiniai. man sitie tavo darbai nerealus. o dar sveciuose gaudei. liux. kaip melyna fona orchidejai padaret? o lashiukus? siaip palashinot ant virshaus? zho, ir ryshkumas, ir spalvos - viskas man patiko.
QUOTE(Akasha @ 2010 04 27, 10:04)
Na o as irgi toliau metu i JB tema....
Oharos, Dolce
Ir dar gelyciu
dolce per daug apshviestas. orchideja jb man per rimta, gal kad butu pati baltesne, ne tokia pilka. o gerbera - nuostabi.
QUOTE(Akasha @ 2010 04 27, 13:51)
Nu bandau ir spalvotas ikelti... Orchideja spalvota man paciai dar nieko, bet kita jau nelabai... lasiukau taip nebesimato
na pirmas formatas spalvotos orchidejos man geriau ziurejosi jei ta pati cia foto, ten labiau i kvadrata berods buvo. gerbera patinka ir jb ir spalvota. o paskutine... juostele.. nu nelabai. zinoma, ryshkumas, fonas - u rock.
QUOTE(robobebras @ 2010 04 27, 11:47)
Nu zodziu kabinkites kas jusu akiai netinka:
i likes. minimal. bw. ir linxma.
QUOTE(airv @ 2010 04 27, 14:55)
Mano J/B, laukiu kritikos
paskutine patrauke demesi - zhvilgsnis, sypsenele. truksta smakro. pirma nelabai, kaip ir blurintas veidas, noretusi kai kur ryshkumo, antroj nesuprantu kas pavaizduota.
QUOTE(laurx @ 2010 04 27, 15:03)
labai grazhu, labai gaivu, labai shilta, spalvota ir vasarishka.
QUOTE(Forgete @ 2010 04 27, 15:32)
Pries pora savaiciu visai netycia pagavau stai tokia
antroji! velgi, norisi kontrasto.
nu va. tvarka. einu mokytis.