Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 33 tema

QUOTE(Akasha @ 2010 04 15, 13:15)

Zinoma, kad priimsim... Junkis ir aktyviai dalyvauk... Kadangi jau senai buvai ir sakai, kad dar ne viska moki, tai gal ir ND pakartosi?  ax.gif  Zinoma cia neprivaloma.. Siaip megztu pasmaikstauti....  mirksiukas.gif

Štai čia yra mano visi ND ,bet aišku galiu ir perdaryti mirksiukas.gif
Štai čia
Na ir aš čia iš senesnių jau ne kaži kiek sutinku smile.gif iš mano laikų ;bonda,tarzaniuke,kulverstukas ,citra ir aišku zitali
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2010 04 15, 14:10)
Štai čia yra mano visi ND ,bet aišku galiu ir perdaryti mirksiukas.gif
Štai čia
Na ir aš čia iš senesnių jau ne kaži kiek sutinku  smile.gif iš mano laikų ;bonda,tarzaniuke,kulverstukas ,citra ir aišku zitali

tas linkas neveikia, bet as tave atsimenu tongue.gif nereik tau nd daryt, nebent pati nori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 15, 14:16)
tas linkas neveikia, bet as tave atsimenu tongue.gif nereik tau nd daryt, nebent pati nori smile.gif

thumbup.gif nors kas atsirado
gal blogai būsiu įdėjusi blush2.gif
http://public.fotki.com/pirmaklases/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almara: 15 balandžio 2010 - 13:23
QUOTE(almara @ 2010 04 15, 12:53)
Svėikos matytos ir nematytos foto mylėtojos.Jau koks pusmetis kai jus palikau manydama ,kad šį bėi tą moku ir žynau ,bet stebėdama jūsų darbus matau ,kad dar ne koks iš manęs fatografas ax.gif aišku niekada nebūsiu tokia kaip mano favoritė Zitali .Na ar priimsit  mane atgal? blush2.gif

na tau ir nereikia buti kaip kazkas, buni savim. Jei esi fotografas, nebutinai turi elgtis pvz. taip smile.gif

Del lenktyniu fotografu, tai jus man parodykit kas vadina tai broku. Gal nesusisnekejot, arba buvo turima minty brokas, kai susilieja ir masina ir fonas.

aciu, bizyte mirksiukas.gif

Akasha nu pasibandyt galima, bet man pacios foto su lasu tai tokios "nu ir kas". Bandysiu nesedet uzsiraukes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 15 balandžio 2010 - 13:42
QUOTE(robobebras @ 2010 04 15, 14:36)
Del lenktyniu fotografu, tai jus man parodykit kas vadina tai broku. Gal nesusisnekejot, arba buvo turima minty brokas, kai susilieja ir masina ir fonas.

Ggeičiausiai antras variantas, aš tikriausiai neteisingai supratau.Nes mano supratimu būtent sportui tai labiausiai tinka, matosi greitis.

peržiūrėjau MB fotografijas, nu nėra albume nei vienos su panning'u biggrin.gif , gal šios srities specealistai skaito per daug paprasta taip greitį fiksuoti( tikrai nemanau, kad to paprasčiausiai nesugeba biggrin.gif ) ir užskaito tik tas foto kur be šios gudrybės matomas greitis g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 15 balandžio 2010 - 14:38
laba
dedu nd keiciam diafragma jei blogai , sakykit ka darau ne taip smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE('chameleon' @ 2010 04 15, 15:36)
laba
dedu nd keiciam diafragma jei blogai , sakykit ka darau ne taip smile.gif

paskutinej fokusas nusokes, ir siaip neaisku i kuria vieta fokusuoji
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 15 balandžio 2010 - 14:41
QUOTE(robobebras @ 2010 04 15, 13:38)
paskutinej fokusas nusokes, ir siaip neaisku i kuria vieta fokusuoji

as i virsutine knyga taikiaus smile.gif , aisku einu daryt is naujo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE('chameleon' @ 2010 04 15, 15:45)
as i virsutine knyga taikiaus  smile.gif , aisku einu daryt is naujo 4u.gif

butinai pasidaryk vieno (geriausia centrinio tasko, nes jis jautriausias) autofokusa, bo paskui fotikas grybu pripjaustys. As kitaip ir nenaudoju, tik viena centrini taska, nebent kazkokie extra atvejai. Sufokusuoji objekta ir perstumi fotika kaip reikia kadrui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 15 balandžio 2010 - 15:02
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 15, 14:16)

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 04 15, 12:10)
Reikia ir man išmėginti, sakykit labai čia sudėtinga? Mano MB ralį važiuoja, norėčiau aš jį taip pagaut.O aplamai kam skirtos tokios foto?, nes kas įdomiausia ralio fotografai tokias broku vadina, čia kaip?

tikrai ne ;] jei reik info - klausk, bet as dejau nuoroda, berods praeitoj temoj, gale, ten aprashyta kaip ka. easy.
del broko - negirdejau, kaip tik geros jos, juk fokusas yra pirmam plane g.gif
QUOTE(Noelle @ 2010 04 15, 08:44)
Įkelsiu ir aš vieną foto. Tiesiog komentarams. Foto iš archyvų.
Pagalvojau, kad pradėjus dirbti laiko fotografavimui beveik nelieka. Tris idėjas mažiems projektukams turiu, o kada įgyvendinsiu neaišku. Gal kai pasensiu, kol dar anūkų nebus  biggrin.gif 

man nepatiko, kad kvadratas ir siaip kazhkokia liudnoka foto pasirode. tamsi.
QUOTE(robobebras @ 2010 04 15, 12:59)
Maggie, na man 3 foto judesys matosi tik fotografo, o ne objektu (namai neturetu judeti). Is hipio man JB su PS gal geriausiai, nes aplinka visai nereikalauja demesio ir visas tenka jam.

nu jo, neturetu. todel ir sakau, kad cia daugumazh siaip, nes klaidu realiai daug. bet del to ji man ir patinka, neaishki tokia biggrin.gif

del paninguoti hipio, ziu, nuomones gan ivairios ax.gif
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 15, 11:05)
Pati ten nesu, ir nėra labai didelio skirtumo, bent jau man wink.gif

as apie tai realiai net nesusigalvojau biggrin.gif manes juk nera! o ne bigsmile.gif he he
QUOTE(bizyte @ 2010 04 15, 13:36)
o su PS tai galima oi kiek daug padaryti, bet prisimenu dar kai skaičiau senas temas, užakcentavau kažkurios komentarą, kad reikia išmokti fotkinti taip, kad kuo mažiau paskui su PS taisyti... ax.gif

dėl jb temos pritarčiau, nes vis bandau suprasti kas yra geras jb ir kaip jį padaryti ax.gif o šiaip aš mokausi iš youtube, ten visokio gėrio yra, bet būtų įdomu pasidalinti patirtim verčiant į jb ax.gif o šiaip tai jo, paliekam dar savaitei raštus drinks_cheers.gif

kadangi man su rashtais nekas, as uz jb, bet dar galim testi rashtus, gal kazhka pavyks pagauti ir man.

as irgi uz gera fotografija ir kuo mazhiau PS, bet uzikabliuoji, ypac kai nedirbau gerus 5-7metus su juom, nors anksciau buvau ivaldzius neblogai. tai dabar mane vezha, patinka suzinot PS galimybes, experimentuoti, bet zinima, as uz tai, kad kuo geriau ishmokti fotografuot su fotiku, kuo mazhiau retushuot.
Atsakyti
Sveikos

Norėčiau ir aš jungtis į jūsų būrelį 4u.gif

Tai pradžiai keliu pirmą ND ir lauksiu komentarų.

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti