QUOTE(frederica @ 2010 04 15, 12:10)
Reikia ir man išmėginti, sakykit labai čia sudėtinga? Mano MB ralį važiuoja, norėčiau aš jį taip pagaut.O aplamai kam skirtos tokios foto?, nes kas įdomiausia ralio fotografai tokias broku vadina, čia kaip?
tikrai ne ;] jei reik info - klausk, bet as dejau nuoroda, berods praeitoj temoj, gale, ten aprashyta kaip ka. easy.
del broko - negirdejau, kaip tik geros jos, juk fokusas yra pirmam plane
QUOTE(Noelle @ 2010 04 15, 08:44)
Įkelsiu ir aš vieną foto. Tiesiog komentarams. Foto iš archyvų.
Pagalvojau, kad pradėjus dirbti laiko fotografavimui beveik nelieka. Tris idėjas mažiems projektukams turiu, o kada įgyvendinsiu neaišku. Gal kai pasensiu, kol dar anūkų nebus
man nepatiko, kad kvadratas ir siaip kazhkokia liudnoka foto pasirode. tamsi.
QUOTE(robobebras @ 2010 04 15, 12:59)
Maggie, na man 3 foto judesys matosi tik fotografo, o ne objektu (namai neturetu judeti). Is hipio man JB su PS gal geriausiai, nes aplinka visai nereikalauja demesio ir visas tenka jam.
nu jo, neturetu. todel ir sakau, kad cia daugumazh siaip, nes klaidu realiai daug. bet del to ji man ir patinka, neaishki tokia
del paninguoti hipio, ziu, nuomones gan ivairios
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 15, 11:05)
Pati ten nesu, ir nėra labai didelio skirtumo, bent jau man
as apie tai realiai net nesusigalvojau
manes juk nera! o ne
he he
QUOTE(bizyte @ 2010 04 15, 13:36)
o su PS tai galima oi kiek daug padaryti, bet prisimenu dar kai skaičiau senas temas, užakcentavau kažkurios komentarą, kad reikia išmokti fotkinti taip, kad kuo mažiau paskui su PS taisyti...
dėl jb temos pritarčiau, nes vis bandau suprasti kas yra geras jb ir kaip jį padaryti
o šiaip aš mokausi iš youtube, ten visokio gėrio yra, bet būtų įdomu pasidalinti patirtim verčiant į jb
o šiaip tai jo, paliekam dar savaitei raštus
kadangi man su rashtais nekas, as uz jb, bet dar galim testi rashtus, gal kazhka pavyks pagauti ir man.
as irgi uz gera fotografija ir kuo mazhiau PS, bet uzikabliuoji, ypac kai nedirbau gerus 5-7metus su juom, nors anksciau buvau ivaldzius neblogai. tai dabar mane vezha, patinka suzinot PS galimybes, experimentuoti, bet zinima, as uz tai, kad kuo geriau ishmokti fotografuot su fotiku, kuo mazhiau retushuot.