Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 33 tema

QUOTE('chameleon' @ 2010 04 27, 16:18)
bandziau pazaisti , kaip manot , 

ar suds gavos biggrin.gif  blush2.gif

mano akiai tai tas ka parasei geltonai biggrin.gif. O dar ir koliazu nemegstu smile.gif. Bet cia tik mano nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE('chameleon' @ 2010 04 27, 15:18)
bandziau pazaisti , kaip manot

Man spalvų per daug. Dirgina akis blush2.gif
Atsakyti
aisku lotuliukas.gif einu pabandyt kitaip
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2010 04 27, 14:23)
jei tau norisi koliazo tai man atrodo uztektu is dvieju nuotrauku - visa gele ir tik drugelis.

o taip geriau , ar ne smile.gif

user posted image
Atsakyti
'chameleon' pabandyk mazint saturation. labai intenstyvios spalvos, kaip kelininku biggrin.gif ir dar erzina tu triju nuotrauku skirtingi atspalviai, virsutines geltonas fonas, o kitu dvieju kaip ir baltas. Del pacio koliazo (nuotrauku skaiciaus, remelio ir t.t..) tia cia labai jau skonio reikalas, man asmeniskai tai nelimpa rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 27 balandžio 2010 - 15:51
QUOTE(Maggie @ 2010 04 26, 22:14)
turiu geru ziniu ir blogu (man) hehhee

is tikruju pridejot daug shvieziu shiltu ir labai pavasarishku fotkiu. pakomentuosiu kai tik laiko daugiau rasiu. tempai neblogi cia biggrin.gif

o pas mane kurybine krize smile.gif retai kada uzhsuka, bet  kazhkaip jausmas nedigsta, kad nieko nebemoku, nebesigauna, rezultai nedziugina (ypac pasiziurejus i jusu daugumos nuotraukos, tobulejat! ir faina ir graudu del saves), ikvepimas negrizhta.. zodziu tokiom nuotaikom gyvenu. labai tikiuosi praeis. nes stovejimas vietoje kazhkaip nedziugina.

jb is archyvu
user posted image

Va šita foto tobula, joje yra viskas ko reikia fotografijai. Ne tik kompozicija, bet ir pojūtis, kuris įtraukia...
Papildyta:
QUOTE('chameleon' @ 2010 04 27, 15:39)
aisku  lotuliukas.gif  einu pabandyt kitaip
Papildyta:
o taip geriau , ar ne smile.gif

user posted image

viršutinė foto yra geriausia, kitų net nereikia, jos ne padeda o maišo, blaško dėmesį. O viršutinė labai sėkminga. Dėl spalvų intensyvumo, tai čia skonio reikalas, daryk kaip tau atrodo gražiau. Man visada patinka ryškios sodrios spalvos.
Atsakyti
aciu uz patarimus,
gal mazum po mazu ismoksiu 4u.gif , siaip man labai patinka koliazai tik va reikia moket juos isdestyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE('chameleon' @ 2010 04 27, 17:14)
aciu uz patarimus,
gal mazum po mazu ismoksiu 4u.gif , siaip man labai patinka koliazai  tik va reikia moket juos isdestyt smile.gif

Na iš tokios fotosesijos reiktų geriausia išsirinkti vieną geriausią foto. Suprantu, kad atrodo ir ta graži ir ana. Bet vis vien būna viena geriausia. Net jei kurį laiką naudoji kelias foto iš fotosesijos, vis vien su laiku lieka tik viena ta geriausia foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 04 27, 15:32)

Siandien pabandem pakartot, na bet sunku su tais vaikais. tuoj rekia, tuoj netinka.  doh.gif

Man patiko antrasis variantas thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 04 26, 23:14)
o pas mane kurybine krize smile.gif retai kada uzhsuka, bet  kazhkaip jausmas nedigsta, kad nieko nebemoku, nebesigauna, rezultai nedziugina (ypac pasiziurejus i jusu daugumos nuotraukos, tobulejat! ir faina ir graudu del saves), ikvepimas negrizhta.. zodziu tokiom nuotaikom gyvenu. labai tikiuosi praeis. nes stovejimas vietoje kazhkaip nedziugina.

jb is archyvu

Maggie, neliūdėk, viskas laikina, viskas praeina, va Tau 4u.gif
J/B patinka, ypač ta šviesa nuotraukoje.

QUOTE(robobebras @ 2010 04 27, 11:47)
na as daug nepasisakysiu, bet labiausiai patiko kojos (federicos ir brumbrumai), kiek supratau jos is senesniu archyvu, laiko patikrintos?

Kadangi kojos basos, tai va jums batai biggrin.gif.

Čia kaip komplinentą užskaitau (kur paryškinau) biggrin.gif ,išties tai spec.ND dariau, tos pačios dienos ryto kaip ir įkėliau.
Dėkui Tau už batus, būt geriau žinoma, kad būtų kokie brangūs ir dar ant mano kojų biggrin.gif Dievinu batus biggrin.gif
Tavo foto patiko, mintis patiko, aš vistik centruočiau.

QUOTE(deiido @ 2010 04 27, 11:52)
Labukas visiems besimokantiems ir "sergantiems" fotografija....  4u.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
Tavąją foto jau pagyriau flickre, tai nebesikartosiu.

QUOTE(laurx @ 2010 04 27, 15:03)
Sveikos,  4u.gif

Sveika sugrįžus 4u.gif

Pries pora savaiciu visai netycia pagavau stai tokia

Man labai, man abi, aš kaip ir Tu, pėdų fanė biggrin.gif

QUOTE('chameleon' @ 2010 04 27, 16:18)
bandziau pazaisti , kaip manot , 

Man per ryšku ir per daug vienoj vietoj, bet čia jau kaip sakoma skonio reikalas.

Nieko nerašiau apie Akashos gėles, ne mano skonio foto, jei nepatiks manosios biggrin.gif
Bet kokybė tai pavydėtina, respektas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 27 balandžio 2010 - 19:12
QUOTE(laurx @ 2010 04 27, 15:03)
Sveikos,  4u.gif

Seniai cia nieko nerasiau ir nekeliau, bet butu smagu vel pas jus sugrizti ax.gif ...nezinau ar dar kuri mane prisiminsit...jei ne, tai tada eisiu dar karteli ND daryti  smile.gif . Kiek permeciau akimis, tai sios savaites temai, tikiuosi tiks :

Visada laukiam sugryztanciu smile.gif Prisimenam smile.gif
Pirmoji foto man labai patiko... Tokia tikrai svelni ir pavasariska.... mirksiukas.gif

Pries pora savaiciu visai netycia pagavau stai tokia

Pakartotinis variantas tikrai geresnis... Pirmame tojytes lavai issibarsciusios ir kaip jau kazkas minejo, pirsciuku truksta... O naujai perdaryta liuks...

QUOTE(frederica @ 2010 04 27, 20:10)
Nieko nerašiau apie Akashos gėles, ne mano skonio foto, jei nepatiks manosios biggrin.gif
Bet kokybė tai pavydėtina, respektas cool.gif

Dekui bent uz kokybe mirksiukas.gif O kodel manai, kad man tavosios nepatiks? bigsmile.gif Man nevisada tik kontrastingos foto patinka... Tiesiog pas mane dabar toks sunkus permainu periodas tai ir fotkes gal kiek sunkesnes...

Bet kaip sauniai tema atsigavus... net nebespeju sekti drinks_cheers.gif
Atsakyti
mane užbūrė šio berniuko akys blush2.gif svečiavosi šiandien

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 27 balandžio 2010 - 20:53
QUOTE(frederica @ 2010 04 25, 11:36)
Aš vis norėjau paklausti apie tas atseit buitiškas ir kitokias - parežisuotas foto, tik nerasdavau progos.Kokios nuotraukos jūsų šeimos fotoalbumuose?
bet aš pervertus savo šeimos albumus pasigendu tų buitiškų, visos tokios parežisuotos,pagalvotos...pasigedau tokių parastų akimirkų, kai vaikelis murzinas, susivėlęs, ar pasmukusiom kelnėm biggrin.gif  Norėčiau iš to išsivaduoti biggrin.gif

be galo daug buitishku. ir man tai patinka. visokios "grazios", studijines super, bet man norisi "naturalumo". be to as daug fotografuoju, tikrai nespeciau visu tvarkyt, dazhnai buna su blykste [vakarais ir t.t.], full auto. del to nestresuoju.
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 25, 18:17)
nu ka, vel su savo gamta smile.gif

man patiko zolyte, paprasta bet gaivu, noriu tokia foto padaryt bet nemoku blush2.gif
dar prieshpaskutine idomi, kadravimas uzkabino, kazhkaip idomiai ziurisi. patinka man tavo gamta.
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 25, 19:46)
Dėkingu metu teko pro tą vietą važiuot:
Na, čia dar į atspindžių temą(su man patinkančiu action)... nežinau ar pavyko perteikt tai ką norėjau:

zaluma. man dabar topines foto - zalios. nuostabu. noretusi pamatyti full size.
antra irgi idomi. action mielas man, saltas, melsvas. sharpas balos grazhus. o walk-stop kazhkodeltai nelabai, neuzhbaigtas, kazhko truko, nors mintis [gal todel kad LT paprasti sviesoforai be walk-go] patiko.
QUOTE(paprasta @ 2010 04 25, 20:42)
Apkirpau truputį, atsižvelgdama į patarimą- manau, kad tikrai geriau 4u.gif

gal mane gliuchina, bet man truksta ryshkumo, arba nematau kuriam objektui jis buvo taikytas, lempom? kazhkas su kadravimu, gal reitu daugiau dangaus, medziu arba atvirksciai, takelio..? nezinau.
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 26, 01:26)
Nežinau jau, man iš vis savo nuotraukas pasidarė labai sunku vertinti - atrodo tas negerai anas negerai ir aplamai viskas negerai....

drinks_cheers.gif same here ;] anksciau buvau patenkinta, visos kurias dejau cia [geriausios] man daugumazh patiko, dabar periodas, kai visom fotkem esu nepatenkinta. blink.gif
Atsakyti