Sveiki, as esu naujoke fotografavime, vis nerandu laiko paskaityti kaip reikia viska taisyklingai daryti, tai vat ir istiko mane beda, gal dar kam nors taip buvo - fotoaparate nuotrauku nera, o rodo kad pilna?nejau reikes i serviza vezti?padekite prasau!Olympus e-520 pas mane!
Sveikos,
Seniai cia nieko nerasiau ir nekeliau, bet butu smagu vel pas jus sugrizti ...nezinau ar dar kuri mane prisiminsit...jei ne, tai tada eisiu dar karteli ND daryti . Kiek permeciau akimis, tai sios savaites temai, tikiuosi tiks :
Seniai cia nieko nerasiau ir nekeliau, bet butu smagu vel pas jus sugrizti ...nezinau ar dar kuri mane prisiminsit...jei ne, tai tada eisiu dar karteli ND daryti . Kiek permeciau akimis, tai sios savaites temai, tikiuosi tiks :
Pries pora savaiciu visai netycia pagavau stai tokia
Siandien pabandem pakartot, na bet sunku su tais vaikais. tuoj rekia, tuoj netinka.
Siandien pabandem pakartot, na bet sunku su tais vaikais. tuoj rekia, tuoj netinka.
QUOTE(Forgete @ 2010 04 27, 15:32)
Pries pora savaiciu visai netycia pagavau stai tokia
labai linksmos foto norisi ziuret ir sypsotis man gal antra labiau.. nes pirmoj tai truksta pirstuku. nu dar pagaudyk, gal dar tobuliau bus
QUOTE('chameleon' @ 2010 04 27, 13:05)
prisimenu , nes skaitydavau sia tema
kaip faina, kad prisiminei ...o dar fainiau, kad nebereiks ND pakartotinai daryt
Forgete, man pakartotinas variantas labiau patinka, kompoziciskai ir apsvietimo atzvilgiu
QUOTE(Forgete @ 2010 04 27, 12:46)
robobebras man noretusi kedu su stulpais
beda su tais stulpais, perspektyvai pasirinkt labai ribotos galimybes buvo, o stulpai dideli lyginant su batais, todel batai prapuola, taigi pakabinau tiesiog ore. Neapsisprendziu ar negadina pusiausvyros batai pakabinti ne per viduri laido.
QUOTE(Akasha @ 2010 04 27, 13:51)
Batai super... O del mano geliu, tai zinok nenorejau to kotelio talpinti norejosi is arti...
Nu bandau ir spalvotas ikelti... Orchideja spalvota man paciai dar nieko, bet kita jau nelabai... lasiukau taip nebesimato
O cia Robobebrui pagal taisykles... istrizaine ir ziedas karstame taske Bet ir vel ne patinka man...
Nu bandau ir spalvotas ikelti... Orchideja spalvota man paciai dar nieko, bet kita jau nelabai... lasiukau taip nebesimato
O cia Robobebrui pagal taisykles... istrizaine ir ziedas karstame taske Bet ir vel ne patinka man...
aciu uz super batams!
as vakar skaiciau skyriu 'pusiausvyra' is fotografo akies, tai gal del to kabinejuosi . Sitam kadre mano nepatyrusiai akiai ziauriai truksta pusiausvyros, plius istrizos linijos yra dinamiskos, todel viskas ruosiasi isciuozt pro apatini desini kampa.
airv, tu irgi cia pokstus skaldai, ateivius vel matau - man tos spintos rankenos tai akys kazkokio batmano ('bat' cia ne siksnosparnis, o batas)
forgete, liuks, man irgi antra geriau.
QUOTE(robobebras @ 2010 04 27, 15:10)
airv, tu irgi cia pokstus skaldai, ateivius vel matau - man tos spintos rankenos tai akys kazkokio batmano ('bat' cia ne siksnosparnis,
Žinok idėja panaši ir buvo Vaiduoklis, uuuu
o kaip kitos?
QUOTE(robobebras @ 2010 04 27, 15:10)
Neapsisprendziu ar negadina pusiausvyros batai pakabinti ne per viduri laido.
Man tai negadina, nenoreciau per centra
QUOTE('chameleon' @ 2010 04 27, 15:18)
bandziau pazaisti , kaip manot ,
oho
jei tau norisi koliazo tai man atrodo uztektu is dvieju nuotrauku - visa gele ir tik drugelis.