Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 33 tema

Sveiki, as esu naujoke fotografavime, vis nerandu laiko paskaityti kaip reikia viska taisyklingai daryti, tai vat ir istiko mane beda, gal dar kam nors taip buvo - fotoaparate nuotrauku nera, o rodo kad pilna?nejau reikes i serviza vezti?padekite prasau!Olympus e-520 pas mane!
Atsakyti
nzn aar i rastus tiktu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif

Seniai cia nieko nerasiau ir nekeliau, bet butu smagu vel pas jus sugrizti ax.gif ...nezinau ar dar kuri mane prisiminsit...jei ne, tai tada eisiu dar karteli ND daryti smile.gif . Kiek permeciau akimis, tai sios savaites temai, tikiuosi tiks :

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(laurx @ 2010 04 27, 13:03)
Sveikos,  4u.gif

prisimenu smile.gif , nes skaitydavau sia tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 'chameleon': 27 balandžio 2010 - 14:05
Pries pora savaiciu visai netycia pagavau stai tokia

user posted image

Siandien pabandem pakartot, na bet sunku su tais vaikais. tuoj rekia, tuoj netinka. doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 04 27, 15:32)
Pries pora savaiciu visai netycia pagavau stai tokia

labai linksmos foto smile.gif norisi ziuret ir sypsotis smile.gif man gal antra labiau.. nes pirmoj tai truksta pirstuku. nu dar pagaudyk, gal dar tobuliau bus smile.gif
Atsakyti

smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE('chameleon' @ 2010 04 27, 13:05)
prisimenu  smile.gif , nes skaitydavau sia tema

kaip faina, kad prisiminei smile.gif ...o dar fainiau, kad nebereiks ND pakartotinai daryt tongue.gif

Forgete, man pakartotinas variantas labiau patinka, kompoziciskai ir apsvietimo atzvilgiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 04 27, 12:46)

robobebras man noretusi kedu su stulpais biggrin.gif

beda su tais stulpais, perspektyvai pasirinkt labai ribotos galimybes buvo, o stulpai dideli lyginant su batais, todel batai prapuola, taigi pakabinau tiesiog ore. Neapsisprendziu ar negadina pusiausvyros batai pakabinti ne per viduri laido.

QUOTE(Akasha @ 2010 04 27, 13:51)
Batai super...  thumbup.gif  O del mano geliu, tai zinok nenorejau to kotelio talpinti norejosi is arti...

Nu bandau ir spalvotas ikelti... Orchideja spalvota man paciai dar nieko, bet kita jau nelabai... lasiukau taip nebesimato

O cia Robobebrui pagal taisykles... istrizaine ir ziedas karstame taske smile.gif Bet ir vel ne patinka man...

aciu uz super batams!
as vakar skaiciau skyriu 'pusiausvyra' is fotografo akies, tai gal del to kabinejuosi smile.gif. Sitam kadre mano nepatyrusiai akiai ziauriai truksta pusiausvyros, plius istrizos linijos yra dinamiskos, todel viskas ruosiasi isciuozt pro apatini desini kampa.

airv, tu irgi cia pokstus skaldai, ateivius vel matau - man tos spintos rankenos tai akys kazkokio batmano ('bat' cia ne siksnosparnis, o batas)

forgete, liuks, man irgi antra geriau.
Atsakyti
bandziau pazaisti , kaip manot ,

user posted image

user posted image

ar suds gavos biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 04 27, 15:10)
airv, tu irgi cia pokstus skaldai, ateivius vel matau - man tos spintos rankenos tai akys kazkokio batmano ('bat' cia ne siksnosparnis,

Žinok idėja panaši ir buvo biggrin.gif Vaiduoklis, uuuu biggrin.gif
o kaip kitos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 27 balandžio 2010 - 15:33
QUOTE(robobebras @ 2010 04 27, 15:10)
Neapsisprendziu ar negadina pusiausvyros batai pakabinti ne per viduri laido.

Man tai negadina, nenoreciau per centra smile.gif

QUOTE('chameleon' @ 2010 04 27, 15:18)
bandziau pazaisti , kaip manot , 

oho smile.gif
jei tau norisi koliazo tai man atrodo uztektu is dvieju nuotrauku - visa gele ir tik drugelis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 27 balandžio 2010 - 15:24