Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 33 tema

QUOTE(paprasta @ 2010 04 27, 13:03)
gal ir man galėtų atsiųsti blush2.gif  skype petkeviciai  4u.gif

šiaip ir aš tik PS žalia... daugiau fotografuoti norėčiau išmokti gerai, bet pažaist irgi įdomu 4u.gif

pasiunciau pridet prie kontaktu mirksiukas.gif
Atsakyti
ND Nr IV
user posted image

user posted image

user posted image

Ar gerai?
Atsakyti
QUOTE(corrie @ 2010 04 27, 10:56)
darau toliau namu darbus:))
tik nelabai moku kelti per flickr (cia sudejau nuotraukas:

2 gerai trecias irgi man normaliai.. ketvirtame mazai matosi skirtumas... tikrai galetum didesni daikta pasirinkti... o penktas gelsvokas...

QUOTE(robobebras @ 2010 04 27, 11:47)
na as daug nepasisakysiu, bet labiausiai patiko kojos (federicos ir brumbrumai), kiek supratau jos is senesniu archyvu, laiko patikrintos?
Akasha, man paskutine nebloga, bet buciau dejes landscape, kotas per visa foto ilgi horizontaliai per trecdalio linija ir iseina uz kadro, o zieda i taska. Kazkaip galinga visgi taisykle tie trecdaliai ir ju taskai smile.gif. Nebent tik toks minusas pasidaro, kad kompozicija standartine ir "matyta".

Batai super... thumbup.gif O del mano geliu, tai zinok nenorejau to kotelio talpinti norejosi is arti...

QUOTE(deiido @ 2010 04 27, 11:52)
norėčiau prisijungti vėl.... 4u.gif  tik kaip su ND?....užskaitysit senus ar iš naujo perdarinėt?.... g.gif

Na tau tai jau tikrai perdarineti nereikia lotuliukas.gif Tavo foto labai silta.... Sios ir kitos savaites tema augaliukai ir JB...

QUOTE(Forgete @ 2010 04 27, 12:46)
Akasha uz Dolces ten kazkas ciuozia i desine puse. bet gal taip turi but smile.gif O geliu ir man spalvotu norisi.

na jei neciuztu i desine tai dolce kreiva butu smile.gif.... toks kampas paimtas buvo...

Nu bandau ir spalvotas ikelti... Orchideja spalvota man paciai dar nieko, bet kita jau nelabai... lasiukau taip nebesimato
user posted image

user posted image
O cia Robobebrui pagal taisykles... istrizaine ir ziedas karstame taske smile.gif Bet ir vel ne patinka man...
user posted image

Airv, man tinka.... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 27 balandžio 2010 - 12:56
QUOTE(airv @ 2010 04 27, 13:50)
ND Nr IV
Ar gerai?

aš gal ir neturiu teisės čia kažką dar komentuot namų darbų klausimu,bet ar nebutu geriau jei ta dekuti dryzuota butumet netik ant ledes o aplamai kaip kitaip kaip fona uzdeje .. blush2.gif nu kad nesimatytu nei duru nei sienu... nes skirtuma jus turite matyti pati, cia ND jums ne mums... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 04 27, 12:51)
O cia Robobebrui pagal taisykles... istrizaine ir diedas karstame taske smile.gif Bet ir vel ne patinka man...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jau ir tau kaip robobebrui ateiviai matosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 04 27, 13:52)
aš gal ir neturiu teisės čia kažką dar komentuot namų darbų klausimu,bet ar nebutu geriau jei ta dekuti dryzuota butumet netik ant ledes o aplamai kaip kitaip kaip fona uzdeje ..  blush2.gif  nu kad nesimatytu nei duru nei sienu... nes skirtuma jus turite matyti pati, cia ND jums ne mums... blush2.gif

ND neprivaloma atlikti, kad viskas labai ten grazu butu... svarbiausiai yra esme suprasti wink.gif

QUOTE(Forgete @ 2010 04 27, 13:54)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif jau ir tau kaip robobebrui ateiviai matosi smile.gif

Blin kaip tu cia mane sugedinai blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jau pataisiau, kai issijuokiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 04 27, 12:52)
aš gal ir neturiu teisės čia kažką dar komentuot namų darbų klausimu,bet ar nebutu geriau jei ta dekuti dryzuota butumet netik ant ledes o aplamai kaip kitaip kaip fona uzdeje ..  blush2.gif  nu kad nesimatytu nei duru nei sienu... nes skirtuma jus turite matyti pati, cia ND jums ne mums... blush2.gif

4u.gif
Šito ND esmę suprantu.
Va su sekančiu vargsiu, man atrodo, nes apšvietime nelabai gaudausi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 27 balandžio 2010 - 13:00
QUOTE(Akasha @ 2010 04 27, 13:57)
ND neprivaloma atlikti, kad viskas labai ten grazu butu... svarbiausiai yra esme suprasti wink.gif

aisku pioneer.gif

QUOTE(airv @ 2010 04 27, 13:59)
Skirtumą aš matau  g.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Spalvotos gėlės man labiau patinka thumbup.gif
Atsakyti
nustatinejau namie wb, lauke labai grazi saulute, su auto viskas kaip ir gerai, preset is antro karto atrode naturaliau ir negeltonavo, o va del pusiau manual ir pasimeciau. juk negaliu rinktis ikonytes su saules sviesa, taip pat ir ne pavesis ir ne debesuota ir ne dirbtinis apsvietimas. o gal visgi debesuota? nes naturaliausiai nuotraukoj balta atrodo.(bet tikrai nezinau, nemasto dar pas mani smegeneles fotiko rezimu blush2.gif )
tai gi kartoju wb (nes labai noris suprast, o kitus nd pakartosiu truputi veliau, kai rasiu ka didesnio ir grazaus:))
auto
user posted image

balta spalva pamatuota
user posted image

pusiau manual (ikonyte debeselis)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo corrie: 27 balandžio 2010 - 13:35
QUOTE(corrie @ 2010 04 27, 14:33)
nustatinejau namie wb, lauke labai grazi saulute, su auto viskas kaip ir gerai, preset is antro karto atrode naturaliau ir negeltonavo, o va del pusiau manual ir pasimeciau. juk negaliu rinktis ikonytes su saules sviesa, taip pat ir ne pavesis ir ne debesuota ir ne dirbtinis apsvietimas. o gal visgi debesuota? nes naturaliausiai nuotraukoj balta atrodo.(bet tikrai nezinau, nemasto dar pas mani smegeneles fotiko rezimu blush2.gif )
tai gi kartoju wb (nes labai noris suprast, o kitus nd pakartosiu truputi veliau, kai rasiu ka didesnio ir grazaus:))

sitas gerai.kambary as rinkciausi debeseli, jei siek tiek apsiniauke. ar saulute, jei labai sviesu. o pusiau automatinis ir neturi but pats naturaliausias. cia jau kaip fotikas sugeba susitvarkyt wink.gif auto ir pusiau auto skirti tik palyginimui. rankinis cia svarbiausias:)
Atsakyti
Mano J/B, laukiu kritikos 4u.gif

user posted image

user posted image

Šita "perspausta" bet man gražiai žiūrisi. Kaip jums?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 27 balandžio 2010 - 14:06