Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 33 tema

QUOTE(paprasta @ 2010 04 27, 13:12)
Laba 4u.gif
kaip man patinka tokios foto spalvos kaip ši.. kaip čia  taip išgauti? g.gif  blush2.gif

labai ačiū... 4u.gif ps - visagalis... pasižiūrinėk action'ų ČIA
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2010 04 27, 12:18)
labai ačiū...  4u.gif  ps - visagalis... pasižiūrinėk action'ų ČIA

dabar galvoju... nu jei parsisiųsiu, tai visas foto paversiu į šias spalvas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o kaip jis vadinasi šių spalvų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 04 27, 13:22)
dabar galvoju... nu jei parsisiųsiu, tai visas foto paversiu į šias spalvas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif o kaip jis vadinasi šių spalvų blush2.gif

toje foto keli sukrauti ir daug su layeriu opacity sužaista....pati dabar neatkartočiau blush2.gif bandyk visokius variantus ir atrasi tau labiausiai patinkantį 4u.gif
Atsakyti
akasha man patiko geles ir leliukas su teveliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2010 04 27, 12:18)
labai ačiū...  4u.gif  ps - visagalis... pasižiūrinėk action'ų ČIA

nemoku parsisiust.. angel_sadangel.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2010 04 27, 12:27)
toje foto keli sukrauti ir daug su layeriu opacity sužaista....pati dabar neatkartočiau  blush2.gif  bandyk visokius variantus ir atrasi tau labiausiai patinkantį  4u.gif

aga, jau vieną bandau 4u.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 27, 08:39)
bandyk bandyk, niekas is pirmo karto neiseina smile.gif tik blykste pamirsk wink.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Maggie man tavo lietus su masinom visai patinka, gal tik noreciau kad butu maziau masinu ir kampas fotografavimo kitas. lygiagreciai su ratu. Nezinau ar suprasi biggrin.gif
o ta jonika kaip is "dinamikos" taip atrodo Irma ir isgrius is kadro.

Akasha uz Dolces ten kazkas ciuozia i desine puse. bet gal taip turi but smile.gif O geliu ir man spalvotu norisi.

corrie nd gerai is skyrus baltos balansa. ten geltonuoja.

robobebras man noretusi kedu su stulpais biggrin.gif

deiido man per daug medzio apacios, na o actionas skonio reikalas. tik tokie visokie actionai labai greit is mados iseina, po kurio laiko ziuret i tokias foto nera labai malonu. as uz naturaluma biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 27 balandžio 2010 - 12:00
QUOTE(ohara @ 2010 04 27, 12:30)
nemoku parsisiust.. angel_sadangel.gif user posted image

pasirink norimą action, atsidaryk ir ieškok nuorodos downloud 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 04 27, 12:56)
pasirink norimą action, atsidaryk ir ieškok nuorodos downloud 4u.gif

jau.. ax.gif Akasha atsiuntė į skypę daugyybę action`ų tai visus susikėliau mokysiuos pažaist,nes dar tam pačiam PS aš žalia.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 04 27, 13:01)
jau..  ax.gif  Akasha atsiuntė į skypę daugyybę action`ų tai visus susikėliau mokysiuos pažaist,nes dar tam pačiam PS aš žalia.. blush2.gif

gal ir man galėtų atsiųsti blush2.gif skype petkeviciai 4u.gif

šiaip ir aš tik PS žalia... daugiau fotografuoti norėčiau išmokti gerai, bet pažaist irgi įdomu 4u.gif
Atsakyti
o tema dabar "Raštai"?... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2010 04 27, 13:46)
deiido man per daug medzio apacios, na o actionas skonio reikalas. tik tokie visokie actionai labai greit is mados iseina, po kurio laiko ziuret i tokias foto nera labai malonu. as uz naturaluma biggrin.gif

taip, dėl medžio visiškai sutinku...... reikėjo jo mažiau.. dėl actionų ir foto apdirbimo tai nieko blogo nematau, jei tik tai padeda sukurti ryškesnę emociją... 4u.gif
Atsakyti