Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 33 tema

QUOTE('chameleon' @ 2010 04 27, 10:31)
tep tep su blykste fotkinta mazius ir dar su muiline smile.gif  blush2.gif ,pritariu kad per pilkas ir petys isdeges, o del mano foto -per daug issviesintas ir sharpintas,  neiseina man pozuot  biggrin.gif

bandyk bandyk, niekas is pirmo karto neiseina smile.gif tik blykste pamirsk wink.gif
Papildyta:
QUOTE(paprasta @ 2010 04 27, 10:34)
aš tai savęs visai nefotografuoju  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif bijau objektyvo kitoje akių pusėje lotuliukas.gif

as tai tik is nugaros arba kojas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2010 04 27, 10:04)
Na o as irgi toliau metu i JB tema....

grazi sviesa ir labai israiskingas sitas sunelis smile.gif gal dar galima pazaist su seseliu.. antra gele man ne ochen.. o trecia tai jau grazi smile.gif jau ir jb man tinka siandien smile.gif isvis tu labai graziai moki jb daryt wink.gif
Atsakyti
darau toliau namu darbus:))
tik nelabai moku kelti per flickr (cia sudejau nuotraukas: http://www.flickr.co.../49642395@N03/) jei paprotinsit pazadu kita kart kelt tiesiai is ten:))
o dabar bandau per part.lt- gal bus didesnes ax.gif
ND 2
kai f/4.8, f/9, f/18
user posted image
user posted image
user posted image

ND 3
18mm, 58mm, 105mm
user posted image
user posted image
user posted image

ND 4
o tap, 1 tap, 2 tap:)
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
ND 5a (prie naturalaus apsvietimo)
auto, pusiau manual (pavesis), manual(su balta kortele)
user posted image
user posted image
user posted image

blush2.gif tik as aiskaus skirtumo nematau tarp pusiau ir manual. fotografavau pavesyje lauke gal todel ir abu beveik vienodi. o gal wb nd reik daryt namie?

man is visu matytu jb akyse vis dar stovi mazas berniukas ant tetes ranku:)))
Atsakyti
QUOTE(corrie @ 2010 04 27, 10:56)
darau toliau namu darbus:))

diafragma uzskaitau.

del zoominimo ir ejimo kojomis, tai galejai pasirinkt koki didesni objekta biggrin.gif nes dabar ta piene neissiskiria visai. but gerai kad pakartotum, bent del saves wink.gif

o 5 nd tai rankinis man per gelsvas.. pabandyk dar. lauke irgi gali daryt.
Atsakyti
na as daug nepasisakysiu, bet labiausiai patiko kojos (federicos ir brumbrumai), kiek supratau jos is senesniu archyvu, laiko patikrintos?

Kadangi kojos basos, tai va jums batai biggrin.gif. Fotkinant zoomas ribojo (cia ant stulpo laidu kabantys batai), tai raisteliai pamete savo konturus, karpiau ir viska dejau i trecdalius/auksinius taskus. Nu zodziu kabinkites kas jusu akiai netinka:
user posted image

Maggie, palauk ir praeis, per prievarta nieko gero nebus, taip kad buk rami, ilsekis biggrin.gif

Tiko chameleon su karoliais - va cia labai teisingai i j/b tema, nes sitam kadrui to reikia, nes siaip gi bet kokia foto i j/b gali paverst. Todel ir patiko, kad pagristai panaudotas. Del seseliu - nu man irgi siek tiek maiso, del apdirbimo - skonio reikalas.

Akasha, man paskutine nebloga, bet buciau dejes landscape, kotas per visa foto ilgi horizontaliai per trecdalio linija ir iseina uz kadro, o zieda i taska. Kazkaip galinga visgi taisykle tie trecdaliai ir ju taskai smile.gif. Nebent tik toks minusas pasidaro, kad kompozicija standartine ir "matyta".
Atsakyti
oj mano Dolce... wub.gif thumbup.gif gražuoliauskienė.. thumbup.gif Ačiū kad ją čia pademonstravai Akashyt blush2.gif
Atsakyti
Labukas visiems besimokantiems ir "sergantiems" fotografija.... 4u.gif
kažin, ar beprisiminsite mane, nes senokai bebuvau čia.... blush2.gif ax.gif
norėčiau prisijungti vėl.... 4u.gif tik kaip su ND?....užskaitysit senus ar iš naujo perdarinėt?.... g.gif

lauksime jūsų verdikto....
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deiido: 27 balandžio 2010 - 10:56
QUOTE(deiido @ 2010 04 27, 11:52)
Labukas visiems besimokantiems ir "sergantiems" fotografija....  4u.gif
kažin, ar beprisiminsite mane, nes senokai bebuvau čia....  blush2.gif  ax.gif 
norėčiau prisijungti vėl.... 4u.gif  tik kaip su ND?....užskaitysit senus ar iš naujo perdarinėt?.... g.gif

atsimenu tave wink.gif nereik tau namu darbu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(robobebras @ 2010 04 27, 11:47)
na as daug nepasisakysiu, bet labiausiai patiko kojos (federicos ir brumbrumai), kiek supratau jos is senesniu archyvu, laiko patikrintos?

aciu smile.gif nee, mano kojos naujos, vakar dienos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 27, 13:04)
atsimenu tave wink.gif nereik tau namu darbu smile.gif

thumbup.gif ačiukas... po truputį skaitau atgal...gal pasufleruosit kokia dabar tema pas jus?.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2010 04 27, 11:52)

lauksime jūsų verdikto....

Laba 4u.gif
kaip man patinka tokios foto spalvos kaip ši.. kaip čia taip išgauti? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 04 27, 09:13)
4u.gif pagal šią foto tave netikėtai sutikau kūdroje- labai patiko nuotrauko, o ypatingai įstrigo jų pavadinimai- skaičiau ir vis grįžau atgal dar kartelį paskaityti 4u.gif

va sita zinute mane subalamutino, del to taip pagalvojau smile.gif

paprasta, cia tokie magiski dalykai kaip photoshop action smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 27 balandžio 2010 - 11:14
QUOTE(robobebras @ 2010 04 27, 12:13)

paprasta, cia tokie magiski dalykai kaip photoshop action smile.gif

paskolink man šį actioną blush2.gif prašauuuu blush2.gif

o tavo batai man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 04 27, 12:13)
va sita zinute mane subalamutino, del to taip pagalvojau smile.gif

tai vakar ir i fotokudra imeciau biggrin.gif

oi, beje, pamirsau padekot uz batus smile.gif per dideli, bet sueis wink.gif o ir siaip, foto man patinka. tokia minimal smile.gif
Atsakyti