QUOTE(Akasha @ 2010 04 26, 20:45)
Pirmosios labai fainos.... Zinoma siokiu tokiu klaideliu yra, bet siaip pakerejo mergaites nuotaika istaiska...
Pirmoje kaires kiek daugiau noretusi ir apacioje viso sijonuko... Antroje labai jjau suspausta atrodo... ir jei nebutu taip suspausta, butu labai labai super... JB grazus... nieko negaliu prikisti...
vis nesiseka man tinkamai sutalpint į kadrą, praktikos daugiau reikia, nes va talpinau kojytes, o nukentėjo viršugalvis, atrodo suspausta tikrai, kai vaikas judrus sunku dar viską greitai apgalvoti, tai taip ir gaunasi
deduos į galvą viską
QUOTE(paprasta @ 2010 04 26, 21:02)
faina ši foto, gerai žiūrisi tie vienos šviesūs, kitos tamsūs plaukučiai
QUOTE(ohara @ 2010 04 26, 21:12)
keliu aš savo darbelius į temą, pirma foto JB ir pagal įstrižainės taisyklę...
antra vėl mano miarga..
tobulėji
pirmos negaliu pakomentuot, nemoku, gal drugelio norėtųsi labiau į kraštą
QUOTE(mergele23 @ 2010 04 26, 21:20)
pirmoj gėlytė pasimeta tam margam intensyviam fone
o antra man visai faina, galėtų dar to medžio nebūti, nežinau kodėl jis man trukdo
QUOTE(Maggie @ 2010 04 26, 22:14)
turiu geru ziniu ir blogu (man) hehhee
o pas mane kurybine krize
jb is archyvu
nenusimink, būna tų kūrybinių krizių, gal ir nuo mokslų pavargai, ateis vėl įkvėpimas, o fotkinti tau tikrai gerai gaunasi
man pirmoji tai labai patinka, taip gerai tas lietaus šniokštimas perteiktas, paskutinėj norėtųsi labiau iš dešinės fotografuoti, kad ranka daugiau kairėj atsidurtų
dėl susitikimo, tai bandyčiau prisijungti jei galėsiu (aš irgi iš Vilniaus), tik man gal net paprasčiau paprastą dieną kurį vakarą, nes savaitgaliais dažniausiai išlekiam kur