Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 33 tema

QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 26, 22:41)
gal keliam i kita savaite? sita tokia uzimtoka.. o ir savaitgali motinos diena, gatves muzika smile.gif pvz kitas savaitgalis nieko man butu.. nu bet kaip nubalsuosit smile.gif

galime ir i kita savaite kelti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2010 04 26, 23:00)
menuli reikia fotkinti ant trumpo islaikymo(taigi statyvas tikrai nereikalingas) ir didesnio F ir su ilgesniu zidinio nuotoliu...

ai nu matai.....as visai ne taip dariau... biggrin.gif
rytoj ,man atrodo pilnatis, reiks pameginti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergele23: 26 balandžio 2010 - 22:11
turiu geru ziniu ir blogu (man) hehhee

is tikruju pridejot daug shvieziu shiltu ir labai pavasarishku fotkiu. pakomentuosiu kai tik laiko daugiau rasiu. tempai neblogi cia biggrin.gif

o pas mane kurybine krize smile.gif retai kada uzhsuka, bet kazhkaip jausmas nedigsta, kad nieko nebemoku, nebesigauna, rezultai nedziugina (ypac pasiziurejus i jusu daugumos nuotraukos, tobulejat! ir faina ir graudu del saves), ikvepimas negrizhta.. zodziu tokiom nuotaikom gyvenu. labai tikiuosi praeis. nes stovejimas vietoje kazhkaip nedziugina.

jb is archyvu
user posted image

kosmine
user posted image

ir siek tiek neiteminiu prisiminimu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 04 26, 20:45)
Pirmosios labai fainos.... Zinoma siokiu tokiu klaideliu yra, bet siaip pakerejo mergaites nuotaika istaiska...  thumbup.gif  Pirmoje kaires kiek daugiau noretusi ir apacioje viso sijonuko... Antroje labai jjau suspausta atrodo... ir jei nebutu taip suspausta, butu labai labai super... JB grazus... nieko negaliu prikisti...

vis nesiseka man tinkamai sutalpint į kadrą, praktikos daugiau reikia, nes va talpinau kojytes, o nukentėjo viršugalvis, atrodo suspausta tikrai, kai vaikas judrus sunku dar viską greitai apgalvoti, tai taip ir gaunasi biggrin.gif deduos į galvą viską 4u.gif

QUOTE(paprasta @ 2010 04 26, 21:02)

"Pusiau sesės"...

faina ši foto, gerai žiūrisi tie vienos šviesūs, kitos tamsūs plaukučiai ax.gif

QUOTE(ohara @ 2010 04 26, 21:12)
keliu aš savo darbelius į temą, pirma foto JB ir pagal įstrižainės taisyklę... 

antra vėl mano miarga..  blush2.gif

tobulėji rolleyes.gif pirmos negaliu pakomentuot, nemoku, gal drugelio norėtųsi labiau į kraštą g.gif

QUOTE(mergele23 @ 2010 04 26, 21:20)

kiaulpienes

pirmoj gėlytė pasimeta tam margam intensyviam fone g.gif o antra man visai faina, galėtų dar to medžio nebūti, nežinau kodėl jis man trukdo g.gif

QUOTE(Maggie @ 2010 04 26, 22:14)
turiu geru ziniu ir blogu (man) hehhee

o pas mane kurybine krize smile.gif

jb is archyvu

nenusimink, būna tų kūrybinių krizių, gal ir nuo mokslų pavargai, ateis vėl įkvėpimas, o fotkinti tau tikrai gerai gaunasi 4u.gif

man pirmoji tai labai patinka, taip gerai tas lietaus šniokštimas perteiktas, paskutinėj norėtųsi labiau iš dešinės fotografuoti, kad ranka daugiau kairėj atsidurtų g.gif

dėl susitikimo, tai bandyčiau prisijungti jei galėsiu (aš irgi iš Vilniaus), tik man gal net paprasčiau paprastą dieną kurį vakarą, nes savaitgaliais dažniausiai išlekiam kur ax.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 26, 18:15)

zinau zinau, neturiu manekenes koju biggrin.gif

4u.gif pagal šią foto tave netikėtai sutikau kūdroje- labai patiko nuotrauko, o ypatingai įstrigo jų pavadinimai- skaičiau ir vis grįžau atgal dar kartelį paskaityti 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(bizyte @ 2010 04 27, 08:47)

faina ši foto, gerai žiūrisi tie vienos šviesūs, kitos tamsūs plaukučiai ax.gif

ačiū 4u.gif teko vasarą pafotografuoti šias pusiau seses- abi labai skirtingos, o ta tamsioji tokia žaisminga, gaudžiau ir gaudžiau aš ją 4u.gif kada ištrauksiu iš archyvo 4u.gif

Maggie, mano akį patraukia antroji, tik lyg svyra mašinos g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 04 27, 09:13)
4u.gif pagal šią foto tave netikėtai sutikau kūdroje- labai patiko nuotrauko, o ypatingai įstrigo jų pavadinimai- skaičiau ir vis grįžau atgal dar kartelį paskaityti 4u.gif

aciu biggrin.gif labai daug komplimentu gaunu del pavadinimu. bijau, kad jie geresni uz pacias foto biggrin.gif nors kiti sako, kad jie uzgozia foto.. nu nzn, kitaip nemoku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 27 balandžio 2010 - 08:32
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 27, 09:31)
aciu biggrin.gif labai daug komplimentu gaunu del pavadinimu. bijau, kad jie geresni uz pacias foto biggrin.gif nors kiti sako, kad jie uzgozia foto.. nu nzn, kitaip nemoku smile.gif

dėl užgožimo... taip jei atvirai- aš tikrai daugiau pavadinimus skaičiau blush2.gif šiaip esu lituanistė...- gal kiek pateisins bet pavadinimai labai labai pagyvino nuotraukas- ypač patiko "kai būsiu namų šeimininkė, tai lyginsiu spalvotai"- ir nuotrauka, ir pavadinimas... jau taip nuoširdžiai viduje šypsojausi thumbup.gif thumbup.gif taip artima man thumbup.gif
Atsakyti
laba rytas,
ajajai as nepavyzdinga mokine biggrin.gif , bet kitaip negaliu , mazius auginasi dantis tai siaubas baubas, neissimiegu doh.gif doh.gif

dedu jb -labai nebarkit lotuliukas.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 04 27, 09:45)
dėl užgožimo... taip jei atvirai- aš tikrai daugiau pavadinimus skaičiau  blush2.gif šiaip esu lituanistė...- gal kiek pateisins bet pavadinimai labai labai pagyvino nuotraukas- ypač patiko "kai būsiu namų šeimininkė, tai lyginsiu spalvotai"- ir nuotrauka, ir pavadinimas... jau taip nuoširdžiai viduje šypsojausi thumbup.gif  thumbup.gif taip artima man thumbup.gif

aciu ax.gif man labai labai malonu.. as tai matematike biggrin.gif na, bet uz tai ir pradejau mokytis pradziamokslio, kad bent pasivyciau pavadinimus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE('chameleon' @ 2010 04 27, 09:46)
laba rytas,
ajajai as nepavyzdinga mokine biggrin.gif , bet kitaip negaliu , mazius auginasi dantis tai siaubas baubas, neissimiegu  doh.gif  doh.gif

abi man per daug isdegusios. pirmoj noretusi, kad bent nosis matytusi smile.gif mintis visai grazi.. karoliai su tais neriniais.. gal dar pazaisciau su veido israiska. jei cia tu smile.gif

antroj jb man per pilkas. bet labiausiai maiso isdeges petys. rezciau apacia siuo atveju
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 04 26, 23:14)
jb is archyvu

Nesijaudink... visiems tu kriziu buna.... wink.gif Ir rezultatai, gal tik siuo momentu netenkina... pavartysi po savaites tuos pacius kadrus ir rasi geru smile.gif
Siaip man tokios foto nelabai, bet siuo atveju sviesa ir lietus labai graziai zaidzia...

QUOTE('chameleon' @ 2010 04 27, 09:46)
laba rytas,
ajajai as nepavyzdinga mokine biggrin.gif , bet kitaip negaliu , mazius auginasi dantis tai siaubas baubas, neissimiegu  doh.gif  doh.gif
dedu jb -labai nebarkit lotuliukas.gif

Pirmoji taip apdirbta, lyg ir perexmponuota turetu buti, bet labai kliuva seseliai... modelio poza labai nenaturali ir kazkaip netaip ziurisi...
Antroji velgi su blykste... Cia gal tik man bet blykste kuri integruota beveik niekada nepades padaryti geros fotografijos, o tik pablogins padeti... Vaikutis labai suspaustas i kadra... Vertimas i JB gal ir neblogas, taciau sunku vertinti kai pats kadras nera labai geras..

Na o as irgi toliau metu i JB tema....
Oharos, Dolce smile.gif
user posted image
Ir dar gelyciu
user posted image

user posted image
Atsakyti
Chameleon, pritariu dėl blykstės... aš tiek turiu gražių emocijų pagautų mažytės, betgi kurį laiką su blykste te fotkinau doh.gif dabar vengiu, nebent kai reikalas prispaudžia dedu pridedamą 4u.gif

Akacha, Dolce ti kaip šilkinė atrodo thumbup.gif Gėlytės patinka, rasos lašeliai paskutinėje... bet man kažkaip visada norisi spalvotų gėlių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 27 balandžio 2010 - 09:22
tep tep su blykste fotkinta mazius ir dar su muiline smile.gif blush2.gif ,pritariu kad per pilkas ir petys isdeges, o del mano foto -per daug issviesintas ir sharpintas, neiseina man pozuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE('chameleon' @ 2010 04 27, 10:31)
tep tep su blykste fotkinta mazius ir dar su muiline smile.gif  blush2.gif ,pritariu kad per pilkas ir petys isdeges, o del mano foto -per daug issviesintas ir sharpintas,  neiseina man pozuot  biggrin.gif

aš tai savęs visai nefotografuoju schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif bijau objektyvo kitoje akių pusėje lotuliukas.gif
Atsakyti