Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 33 tema

gal keliam i kita savaite? sita tokia uzimtoka.. o ir savaitgali motinos diena, gatves muzika smile.gif pvz kitas savaitgalis nieko man butu.. nu bet kaip nubalsuosit smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ohara @ 2010 04 26, 22:39)
joo,galim susibėgt kada,kai gražus oras,gal ką pagaudysim..nors aš čia viena žaliukė tarp gabiųjų būsiu... unsure.gif

as tai bijosiu net fotika issitraukt, bet vis tiek noriu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paprasta @ 2010 04 26, 22:02)
"Pusiau sesės"...

man visai idomi sita foto. nors gal apacios daugiau noretusi..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 26, 22:40)

pfff...gausi ruron,bijos ji man.. tu išsitraukt,o aš fotkint.. lotuliukas.gif stovėsim kampe abi ir liux.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 04 26, 22:12)
keliu aš savo darbelius į temą, pirma foto JB ir pagal įstrižainės taisyklę...  blush2.gif

nu sunelis tai ziauriai israiskingas smile.gif siek tiek daugiau is virsaus man norsi jo matyt..
Papildyta:
QUOTE(ohara @ 2010 04 26, 22:41)
pfff...gausi ruron,bijos ji man.. tu išsitraukt,o aš fotkint..  lotuliukas.gif  stovėsim kampe abi ir liux..  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

galesim but bailiuju burelis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mergele23 @ 2010 04 26, 22:20)
laba vakara,

jau senokai buvau, o prisnekejote doh.gif

idomesne antra. tik siek tiek melynumas man jau bado akis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 26, 22:41)

man visai idomi sita foto. nors gal apacios daugiau noretusi..

ačiū 4u.gif dabar bandysiu taisyt savo klaidą- labai viską sugrūsti, erdvės nepalikti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 26, 22:44)
nu sunelis tai ziauriai israiskingas smile.gif siek tiek daugiau is virsaus man norsi jo matyt..
Papildyta:

galesim but bailiuju burelis biggrin.gif

turiu ir su daugiau viršaus didis.gif

joo,būsim prie bailiųjų... blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 04 26, 20:30)
Susibegimo tikrai reiketu Noelle, Maggie, Ohara ir as irgi vilnietes.... Si savaitgali nelabai galiu nes maziukes gimtadienis, o visom kitom dienom tikrai uz susibegima smile.gif
man patiktų susibėgimai, tik tolokai aš ir šiais metais kelionės į Lt neplanuoju smile.gif Organizuokitės jūs. Bus smagu!!!
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 26, 22:41)
gal keliam i kita savaite? sita tokia uzimtoka.. o ir savaitgali motinos diena, gatves muzika smile.gif pvz kitas savaitgalis nieko man butu.. nu bet kaip nubalsuosit smile.gif
Papildyta:

Ne nu merginos, radot, ko bijoti lotuliukas.gif Va kai kokia boba durna uz fotkinima uzsipuls tada ir bijokit biggrin.gif o dabar nera ko.... Siaip sekanti savaitgali geju paradas, tikriausiai ir baikeriu atidarymas, tai mieste tiktai turetumem, ka fotkinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik reikia nuspresti, kuria tiksliai diena ir t.t....

Noelle, o kaip cia man susisviete, kad tu vilniuj? blush2.gif ax.gif Gal todel, kad kazkada minejai, kad prie progos turi geru kadru parodyti, kuriu publikuoti negali...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 26 balandžio 2010 - 21:50
jetus o aš verčiu ir ieškau nuotraukos su berniuku- tik vėliau supratau, kad apie šunelį kalbat doh.gif doh.gif mumi ir namie turim mažiuką vieną thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 04 26, 22:48)
Ne nu merginos, radot, ko bijoti  lotuliukas.gif  Va kai kokia boba durna uz fotkinima uzsipuls tada ir bijokit biggrin.gif o dabar nera ko.... Siaip sekanti savaitgali geju paradas, tikriausiai ir baikeriu atidarymas, tai mieste tiktai turetumem, ka fotkinti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tik reikia nuspresti, kuria tiksliai diena ir t.t....

ai, mane tai uzsipuole aptvertu daugiabuciu sargas. nors net nefotkinau biggrin.gif iskart prisistate ir pareiske, kad negalima fotkint. tipo, kad paskui neapvogciau biggrin.gif nu gerai, zmogus dirba. bet siaip kiek as gaudausi, tai galima tuos daugiabuciu fotkint, nors jie ir labai brangus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 26, 22:52)
ai, mane tai uzsipuole aptvertu daugiabuciu sargas. nors net nefotkinau biggrin.gif iskart prisistate ir pareiske, kad negalima fotkint. tipo, kad paskui neapvogciau biggrin.gif nu gerai, zmogus dirba. bet siaip kiek as gaudausi, tai galima tuos daugiabuciu fotkint, nors jie ir labai brangus smile.gif

Is gatves gali fotkinti, nes tu fotkini pastata, ir netgi tas daugiabucio kiemas skaitosi viesa erdve ir galima ten fotkinti.... kitakarta sargui sakyk, kad neaiskintu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 04 26, 22:30)
Pirmoji nelabai ir piene labai jau i kampa nugrusta... Antroji spalviskai labai miela, bet tas horizontas dalinantis kadra pusiau, gadina visa grazu vaizda... Menulio fotografija mano nuomone turetu buti labiau israiskinga... Kazkaip na bent jau as menulio foto noreciau matyti ryskia, su visais krateriukais... nes dabar kaip kokia lempute ant ilgo islaikymo... blush2.gif  Sorriukas, kad as taip... Apie menulio fotografavima jau kazkada diskutavom... siaip saunuole, kad ieskai ir bandai... prasom dazniau uzsukti ir nepalikti taip musu  mirksiukas.gif

Susibegimo tikrai reiketu Noelle, Maggie, Ohara ir as irgi vilnietes.... Si savaitgali nelabai galiu nes maziukes gimtadienis, o visom kitom dienom tikrai uz susibegima smile.gif

Aciu, uz komentarus, nera ko cia atsiprasineti biggrin.gif pati zinau, kad si karta ne kas is tu nuotrauku schmoll.gif , nu bet va jus komnentuojat ir man norisi dar geriau padaryti...
del menulio, tai as be statyvo....tai sunku isgauti, kad ryskus butu... blush2.gif
del susibegimo, tai kaip jums ketvirtadienio vakaras?
Atsakyti
QUOTE(mergele23 @ 2010 04 26, 22:58)
Aciu, uz komentarus, nera ko cia atsiprasineti biggrin.gif pati zinau, kad si karta ne kas is tu nuotrauku schmoll.gif , nu bet va jus komnentuojat ir man norisi dar geriau padaryti...
del menulio, tai as be statyvo....tai sunku isgauti, kad ryskus butu... blush2.gif
del susibegimo, tai kaip jums ketvirtadienio vakaras?

menuli reikia fotkinti ant trumpo islaikymo(taigi statyvas tikrai nereikalingas) ir didesnio F ir su ilgesniu zidinio nuotoliu...
Atsakyti