Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 33 tema

oo, tai aciu visoms uz palaikyma smile.gif dar nenupjausiu savo koju biggrin.gif reik sukt galvoj vel ka cia nufotkinus biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(bizyte @ 2010 04 26, 21:00)

man gal jau siek tiek per daug kontrasto.. burnyte kazkaip nutamseja.. man jau cia svelnesnio noretusi. nors as gal isvis svelnesniu jb megeja smile.gif pirmoj foto gal buciau fotkinus siek tiek is zemiau, kad daugiau veiduko matytusi.
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 04 26, 21:45)

Labai svelnus ir grazus vertimas... mergaites israiska tokia liudnoka... O del pacio jb cia is tikro labai skonio reikalas man labiau patinka, kai kontrastingesnis vaizdas... Bet sis irgi neblogai ziurisi..

ačiū 4u.gif mergytė susirūpinusi, nes gi tiek norėjo pajuokinti mano mažutę, ogi ji miegojo wub.gif bet mergytė labai išraiškinga- turiu keletą kadriukų su kitomis emocijomis 4u.gif

"Pusiau sesės"...
user posted image
Atsakyti
Sviekutės 4u.gif
nepykit kad nekomentuoju,nes man viskas gražu..bijau prirašyt nesamoniu..bet nesusilaikiau nes, lbiausiai Akashos fotkintas lialius tėčiui ant ranku,pasaka.. wub.gif

keliu aš savo darbelius į temą, pirma foto JB ir pagal įstrižainės taisyklę... blush2.gif

antra vėl mano miarga.. blush2.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(robobebras @ 2010 04 26, 10:01)
ohara, isgasdinai mane su sita foto, is toliau uzmetu aki - o ten toks piktas bicas is tos skyles i ziuri biggrin.gif. Niekas neiziurit jo ten? Gal jau man pas psichiatra reik eit smile.gif?

QUOTE(paprasta @ 2010 04 26, 10:06)
neik... arba einam kartu, nes ir aš matau tą patį lotuliukas.gif

rimtai kažką matot? blink.gif lotuliukas.gif žiūrėjau žiūrėjau,nu kaip nematau taip nematau jokio senio... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 04 26, 22:12)

rimtai kažką matot?  blink.gif  lotuliukas.gif  žiūrėjau žiūrėjau,nu kaip nematau taip nematau jokio senio... lotuliukas.gif

į patį viduriuką žiūrėk- pamatysi giliai lotuliukas.gif
Atsakyti
laba vakara,

jau senokai buvau, o prisnekejote doh.gif

keliu kelias foto ir einu skaityti rolleyes.gif
kiaulpienes
user posted image
ir dar
user posted image
menuliukas jb
user posted image
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 04 26, 22:15)
į patį viduriuką žiūrėk- pamatysi giliai lotuliukas.gif

aj čia žinok yra ištikro juokas,kad aš MB fotkinau ten panšiai taip pro skylę žiūrint,jau išsigandau kad jį čia ir įdėjau.. doh.gif lotuliukas.gif

Robobebras rengeno žvilgsni turi.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 25, 18:17)
nu ka, vel su savo gamta smile.gif
paskutinej tai kadravimas ne koks, nu bet niekaip nesugalvojau kaip ja italpint.. nes paskui sakos lindo i kadra.. taigi visgi likau prie tokio..

man labai patinka tavo gamtos nuotraukos, super grazu. ir visos labai grazios thumbup.gif

toks klausimas:

O Jus susitikima organizavote? Nes kaip ir kazka skaiciau, kad bus g.gif butu tikrai smagu pabendrauti bendra tema rolleyes.gif as is vilniaus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergele23: 26 balandžio 2010 - 21:27
QUOTE(mergele23 @ 2010 04 26, 22:24)
man labai patinka tavo gamtos nuotraukos, super grazu.  ir visos labai grazios thumbup.gif

toks klausimas:

O Jus susitikima organizavote? Nes kaip ir kazka skaiciau, kad bus g.gif butu tikrai smagu pabendrauti bendra tema rolleyes.gif as is vilniaus ax.gif

aciu blush2.gif

aga aga, susitikimo manau reiktu smile.gif einu ryt apsikirpt, tai jau po to galiu bet kada biggrin.gif as ir is vilniaus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 04 26, 22:12)
Sviekutės  4u.gif
nepykit kad nekomentuoju,nes man viskas gražu..bijau prirašyt nesamoniu..bet nesusilaikiau nes, lbiausiai Akashos fotkintas lialius tėčiui ant ranku,pasaka..  wub.gif

Dekui... As del tavo fotkiu jau pasisakius... Viskas man cia gerai ir saunu, kad po truputi tobuleji ir mokaisi.... Rytoj irgi bandysiu tavo Dolce ikelti wink.gif

QUOTE(mergele23 @ 2010 04 26, 22:20)
laba vakara,
jau senokai buvau, o prisnekejote doh.gif
keliu kelias foto ir einu skaityti rolleyes.gif
kiaulpienes

Pirmoji nelabai ir piene labai jau i kampa nugrusta... Antroji spalviskai labai miela, bet tas horizontas dalinantis kadra pusiau, gadina visa grazu vaizda... Menulio fotografija mano nuomone turetu buti labiau israiskinga... Kazkaip na bent jau as menulio foto noreciau matyti ryskia, su visais krateriukais... nes dabar kaip kokia lempute ant ilgo islaikymo... blush2.gif Sorriukas, kad as taip... Apie menulio fotografavima jau kazkada diskutavom... siaip saunuole, kad ieskai ir bandai... prasom dazniau uzsukti ir nepalikti taip musu mirksiukas.gif

Susibegimo tikrai reiketu Noelle, Maggie, Ohara ir as irgi vilnietes.... Si savaitgali nelabai galiu nes maziukes gimtadienis, o visom kitom dienom tikrai uz susibegima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 26 balandžio 2010 - 21:32
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 25, 19:46)
Na, čia dar į atspindžių temą(su man patinkančiu action)... nežinau ar pavyko perteikt tai ką norėjau:

nezinau ka norejaui perteikti, bet man si nuotrauka labiausiai patiko. ryskus atspindys thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 26, 22:30)
aciu  blush2.gif

aga aga, susitikimo manau reiktu smile.gif einu ryt apsikirpt, tai jau po to galiu bet kada biggrin.gif as ir is vilniaus wink.gif

puiku, tada galime ir pasiorganizuoti i savaites gala vilnieciu susitikima ax.gif
gal turite pasiulymau del vietos?
smile.gif
Atsakyti
mergele, man patiko antrosios foto spalvos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 04 26, 22:30)
Dekui... As del tavo fotkiu jau pasisakius... Viskas man cia gerai ir saunu, kad po truputi tobuleji ir mokaisi.... Rytoj irgi bandysiu tavo Dolce ikelti wink.gif

Susibegimo tikrai reiketu Noelle, Maggie, Ohara ir as irgi vilnietes.... Si savaitgali nelabai galiu nes maziukes gimtadienis, o visom kitom dienom tikrai uz susibegima smile.gif

kelk.. clap.gif thumbup.gif ax.gif lauksiu... blush2.gif

joo,galim susibėgt kada,kai gražus oras,gal ką pagaudysim..nors aš čia viena žaliukė tarp gabiųjų būsiu... unsure.gif
Atsakyti