Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 33 tema

Noelle, ačiū 4u.gif Dar dirbsiu- bandysiu geresnį variantą... 4u.gif iš viso buvau padariusi keturis variantus jb, tai šis mano akimis labiausiai vykęs buvo, bet dar reikės kokia šimtą padaryti, kad bent kiek pramokti 4u.gif

Dėk kadravimo- aš va vis pastebiu, kad neįtelpu su portretinuku- truputį labiau prie jo priprast reikia ax.gif ir dar kai rimčiau peržvelgiau savo foto- tikrai nemažai, ypač paskutiniu metu fotografuota su pasvyrimais... bet čia jau mano bėda- aš pati žiūriu kad ir televiziją pakreipusi galvą į šoną- neryškiai aišku doh.gif

fredercia, man labai patiko šis triptikas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 04 26, 14:46)

Aciu uz nuoroda, reiks pasizaist, o pagal kuri metoda tavo si panele?

Siaip labai grazu, tik kaip rase noelle truksta petuko, arba tada daugiau noretusi pakirpimo.

QUOTE(frederica @ 2010 04 26, 15:30)
P.s specialiai taip fotografvau, norėjau išsiaiškint ar įmanoma visas vienodai paverst, tiesa pasakius nors nuotraukos sekė viena paskui kitą, vienodas keitimas netiko, skyrėsi ir net labai viena nuo kitos.Šeip jau mėgstu, kad vienos serijos nuotraukos būtų vienos spalvos.Taigi kiekvieną verčiau atskirai, bandžiau suvienodint ir tai ne visiškai pavyko.

federica kai tu atejai i sita tema as apziurejau tavo nuotraukas ir si man labiausiai istrigo. As pati esu pedu fane, tai man taip grazu kad negaliu. labai labai!

QUOTE(Noelle @ 2010 04 26, 16:06)
Ačiū už komentarus mano foto, išties. Gaila tik, kad mažokai pastabų gaunu  smile.gif

Noelle aciu uz kritika ir uz nuoroda. O del to, kad tave mazai kas kritikuoja tai nieko cia nepadarysi, mes cia tik pradedantys, gal pazengusiuose daugiau kritikos gautum. Kaip sakant geriausia is blogiausiu biggrin.gif (neisizeiskit tik niekas, juokauju)
Atsakyti
man tas jb tamsus miskas smile.gif kazkaip norisi daryt pajautimu, bet ziuriu nesigauna smile.gif teks paskaityt visgi kaip profesionalai daro biggrin.gif

user posted image

zinau zinau, neturiu manekenes koju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 04 26, 17:06)
Ačiū už komentarus mano foto, išties. Gaila tik, kad mažokai pastabų gaunu  smile.gif

heiheihei, noelle,žinai pasaką Karalius nuogas biggrin.gif Čia net žmogus jei suprastum, žinotum ir net jei tikrai žinotum, kas netaip, negi pasisakytum biggrin.gif - juokauju žinoma. Aš kol kas daug dalykų nesuprantu ir nepastebiu, todėl kartais galiu tik pasakyti - patinka ar ne...ką gi tikiuos prakusiu čia besimokydama 4u.gif
QUOTE(paprasta @ 2010 04 26, 17:17)

QUOTE(Forgete @ 2010 04 26, 18:12)

Dėkui 4u.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 26, 18:15)
man tas jb tamsus miskas smile.gif kazkaip norisi daryt pajautimu, bet ziuriu zinau zinau, neturiu manekenes koju biggrin.gif

Ir man, todėl nekomentuosiu.O manekenes kojas pataisyt gali pasietirbdama, linijos iškart garantuotos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 26 balandžio 2010 - 18:45
QUOTE(frederica @ 2010 04 26, 19:28)
Ir man, todėl nekomentuosiu.O manekenes kojas pataisyt gali pasietirbdama, linijos iškart garantuotos biggrin.gif

ai, nemegstu ant tiek daug "sukciaut" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 26, 19:43)
ai, nemegstu ant tiek daug "sukciaut" biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jau robobebrui dėkojau už šios dienos juoką, dėkui ir Tau, už dar vieną dozę lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 04 26, 19:49)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif jau robobebrui dėkojau už šios dienos juoką, dėkui ir Tau, už dar vieną dozę lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

velnias, cia zmones vos neverkia, kad neturi tobulu koju, o kiti sau juokiasi is ju bedu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 26, 19:54)
velnias, cia zmones vos neverkia, kad neturi tobulu koju, o kiti sau juokiasi is ju bedu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ei, aš gi ne iš kojų biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 04 26, 18:12)
Aciu uz nuoroda, reiks pasizaist, o pagal kuri metoda tavo si panele?

pagal paskutinįjį 4u.gif

linksma man ši foto- visos enciklopedijos po kojomis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 04 26, 14:10)
Va turiu tokia foto, bet negaliu apgint JB vertimo. bandziau sviesint vidutinius atspalvius, bet irgi kazkaip nesiziuri.

man trūksta šiek tiek kontrasto blush2.gif

QUOTE(paprasta @ 2010 04 26, 14:46)
lauksiu kritikos blush2.gif

man išdegimas ant veiduko kliūva, bet šiaip, visai gražus jb gavosi ax.gif

QUOTE(frederica @ 2010 04 26, 15:30)
Mano J/B

P.s specialiai taip fotografvau, norėjau išsiaiškint ar įmanoma visas vienodai paverst, tiesa pasakius nors nuotraukos sekė viena paskui kitą, vienodas keitimas netiko, skyrėsi ir net labai viena nuo kitos.Šeip jau mėgstu, kad vienos serijos nuotraukos būtų vienos spalvos.Taigi kiekvieną verčiau atskirai, bandžiau suvienodint ir tai ne visiškai pavyko.

kokios fainos šios foto wub.gif o suvienodint galima pagal pirmąją foto susikuriant actioną, pati nebandžiau dar, bet skaičiau, kad taip galima smile.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 26, 17:15)
man tas jb tamsus miskas smile.gif kazkaip norisi daryt pajautimu, bet ziuriu nesigauna smile.gif teks paskaityt visgi kaip profesionalai daro biggrin.gif

nu kokia linksma foto man pasirodė thumbup.gif ir jb man gražus ax.gif

QUOTE(paprasta @ 2010 04 26, 19:24)
pagal paskutinįjį 4u.gif
linksma man ši foto- visos enciklopedijos po kojomis lotuliukas.gif

aha, arba galėtų būti kokios foto knygos po kojom biggrin.gif

aš tai matyt neteisingai kažkaip verčiu jb, nes nelabai dar moku naudotis PS, bet šiaip darau Gradient map, o paskui tampau Curves g.gif

čia kelios iš naujesnių
user posted image

user posted image

šią kelis kartus perdariau, nes man pilkoka vis atrodė g.gif
user posted image

atsibosiu ir aš jau su savo vaikais doh.gif
Atsakyti
Bizyte, ačiū 4u.gif o su vaikučiais savo bent man tikrai nenusibosi wub.gif
Smagios emocijos nuotraukose- panelė wub.gif dėl JB bijau ką sakyti- nedrąsiai pati jaučiuosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 04 26, 15:10)
Va turiu tokia foto, bet negaliu apgint JB vertimo. bandziau sviesint vidutinius atspalvius, bet irgi kazkaip nesiziuri.

Nu vat labai jau seselyje veidukai, tai nelabai jau ka ir isspausi su tuo jb... truputi daugiau kontrasto ir uztamses labai... sviesinant zandukas baisiai isdega...

QUOTE(paprasta @ 2010 04 26, 15:46)
Aš va pagal čia bandžiau ax.gif
http://www.prodesign...e-juodai-balta/
lauksiu kritikos blush2.gif

Labai svelnus ir grazus vertimas... mergaites israiska tokia liudnoka... O del pacio jb cia is tikro labai skonio reikalas man labiau patinka, kai kontrastingesnis vaizdas... Bet sis irgi neblogai ziurisi..

QUOTE(frederica @ 2010 04 26, 16:30)

Aha du viename biggrin.gif  Suprantu, kad toks sumanymas, bet mano akims per stipru ax.gif 

Na tavo darba jau komentavau, tai nesikartosiu... na man sendien tokia diena... visas vakar darytas foto taip isdirbineju... Truksta man kazko gyvenime matyt siom dienom lotuliukas.gif

QUOTE(Noelle @ 2010 04 26, 17:06)
pirmoji man labai patinka. Ir kompozicija ir jb, ir kontrastas. Antroje kito žiedo kraštelis į kadrą veržiasi, o pagrindinio kraštuką nukirpai.  Kvadratas čia nelabai tinka.  Jei turi kokį makro, pažaisk su orchidėjų viduriukų. Kai kurios turi drugelių arba sraigučių formą.
O čia pasižvalgymui, Fotografo iš didžiosios raidės gėlės.
http://www.darjanpan...rt-photography/

Neturiu as gero macro tik stikliuka, o su juo labai ilgai zaisti reikia, kol kazka isgauni... Beto ir geles ne mano blush2.gif Sveciuose vakar buvau, tai ir pleskinau ax.gif Pagrindinio krastuko nenukirpau... cia irgi kitas ziedas i kadra ilindo... ax.gif

Ideja labai liuks... JB vertimas irgi visai gerai padarytas... O del koju maziau kompleksuok... mirksiukas.gif

QUOTE(bizyte @ 2010 04 26, 21:00)
aš tai matyt neteisingai kažkaip verčiu jb, nes nelabai dar moku naudotis PS, bet šiaip darau Gradient map, o paskui tampau Curves g.gif
čia kelios iš naujesnių

šią kelis kartus perdariau, nes man pilkoka vis atrodė g.gif
atsibosiu ir aš jau su savo vaikais doh.gif

Pirmosios labai fainos.... Zinoma siokiu tokiu klaideliu yra, bet siaip pakerejo mergaites nuotaika istaiska... thumbup.gif Pirmoje kaires kiek daugiau noretusi ir apacioje viso sijonuko... Antroje labai jjau suspausta atrodo... ir jei nebutu taip suspausta, butu labai labai super... JB grazus... nieko negaliu prikisti...
Atsakyti