Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 33 tema

QUOTE(krika @ 2010 04 15, 11:07)
tada dar klausimas, kol nepradėjau daryti ND, ar jūs koreaguojate ND su programom? kažkoks diskas yra pas mane su programa prie fotiko. bet dar neįkėliau į kompą. tai ar kelti, ar rodyti viską kaip yra  g.gif

Nd negalima kodeguoti programomis, na nebent sumazinti foto smile.gif O siaip jei nd koreguoti programomis, tai jie praranda visa esme.... mes gi cia susirinkom ismokti fotografuoti, o ne ps naudotis.... PS gudrybems yra kita tema...
Zinoma, kad po namu darbu jau dabarnt kitas foto PS naudojam....

QUOTE(ohara @ 2010 04 15, 11:17)
o va kaip ši?  g.gif

Ryskumo truksta.... Kartais ir tuos snarglius galima graziai pagauti....

QUOTE(ohara @ 2010 04 15, 11:37)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  šakes tikrai griūsiu nuo kėdės.. MB katik komentaras irig buvo kad čia atauga..  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O si labai tamsi... Norisi sviesos daugiau ir erdves suniuko kojytem, nes labai sugrusta i kampa...

QUOTE(Maggie @ 2010 04 15, 11:42)

Visai gerai ir tau tas paningas gavosi smile.gif Ir nebuvo tikriausiai taip sunku, kaip tau atrode...

O del PS varianto.... Tai su juo viska galima padaryti... bet kam sedeti prie kompo jei galima iskarto tai nufotkinti smile.gif Ir kaip bebutu Hipio naturalus variantas man graziau ir naturaliau atrodo, nei su PS darytas....
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 15, 12:04)
o suniukui tai reiktu patvarkyti  JB.. nes dabar labai tamsu..

o kaip cia patvarkyt? blush2.gif ana isimiau eisu tvarkyt... blush2.gif
Atsakyti
bandziau panning'a, bet tik keli kadrai realiai nors kiek gavosi. nei vienas nebuvo labai ryshkus, todel dejau siek tiek sharpo.

Geras, padirbėjai iš peties.Man hipis( natūralus biggrin.gif ) labiausiai, nors šeip nuo šito panning'o man akis skauda( ne konkrečiai nuo Tavojo, aplamai) Reikia ir man išmėginti, sakykit labai čia sudėtinga? Mano MB ralį važiuoja, norėčiau aš jį taip pagaut.O aplamai kam skirtos tokios foto?, nes kas įdomiausia ralio fotografai tokias broku vadina, čia kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 15 balandžio 2010 - 11:20
QUOTE(ohara @ 2010 04 15, 12:09)
o kaip cia patvarkyt?  blush2.gif  ana isimiau eisu tvarkyt... blush2.gif

oi, as tai nesu patyrus ant juodai baltu foto.. gal kuri labiau patars.
Atsakyti
Oi pamiršau, labai patiko bizytės pirmas jb portetukas.
nors nelabai myliu jb fografijų ypač vaikų, bet kartais lb reikia biggrin.gif
gal galima būtų kurios paprašyti, kad kokią pamokėlę paruoštų, manau daug kam praverstų, ar kokius ND sugalvojam, ką manot?

P.s apie noelles fotografijas, niekad nieko neparašau blush2.gif , tiesiog įpratus,kad jos geros biggrin.gif tai ir lieka be pagyrimo.
Labai gerai robobebras parašė, cituoju -''Noelle, gera tavo foto, prikibt nera prie ko, tiesiog patinka arba ne. Man tinka, uzskaitau 4u.gif ''
Man dažniausiai - patinka 4u.gif
ir labai patinka, kad spalvotai fotkint pradėjai biggrin.gif , labai patinka biggrin.gif , nors savo foto pas Tave tai jb norėčiau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 15 balandžio 2010 - 11:34
QUOTE(Noelle @ 2010 04 15, 08:44)

Jau seniau mačiau ir patiko. smile.gif Joks griūvimas man į akis nekrenta smile.gif.

QUOTE(robobebras @ 2010 04 15, 09:26)

Na kaško trūksta 4u.gif, ir griūvimas jau kliūna.

Man ir hipis ne PS patiko smile.gif. Su PS, Corel galima daug ką padaryti, bet labai vertinu gražias ir nekoreguotas nuotraukas, todėl gal juostelė sukelia šiokį tokį norą pamėginti. Bet spėju dar nepriaugau iki to lotuliukas.gif

QUOTE(frederica @ 2010 04 15, 12:19)
gal galima būtų kurios paprašyti, kad kokią pamokėlę paruoštų, manau daug kam praverstų, ar kokius ND sugalvojam, ką manot?

Galim kitą temą skelbti, kai Raštai pasibaigs - juodai/balta nuotrauka. Kas turi skaitmeninį pasimokins versti, kas juostą - pasirodys J/B. biggrin.gif Ką manot? V
Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 15, 10:33)
Galim kitą temą skelbti, kai Raštai pasibaigs - juodai/balta nuotrauka. Kas turi skaitmeninį pasimokins versti, kas juostą - pasirodys J/B. biggrin.gif Ką manot? V

As UZ! smile.gif
Atsakyti
Svėikos matytos ir nematytos foto mylėtojos.Jau koks pusmetis kai jus palikau manydama ,kad šį bėi tą moku ir žynau ,bet stebėdama jūsų darbus matau ,kad dar ne koks iš manęs fatografas ax.gif aišku niekada nebūsiu tokia kaip mano favoritė Zitali .Na ar priimsit mane atgal? blush2.gif
Atsakyti
Akasha niekur pradinges nebuvau, tiesiog tylejau subine suraukes lotuliukas.gif. Nelabai laiko surandu paskutiniu metu ax.gif.

Maggie, na man 3 foto judesys matosi tik fotografo, o ne objektu (namai neturetu judeti). Is hipio man JB su PS gal geriausiai, nes aplinka visai nereikalauja demesio ir visas tenka jam.

Del lasiuku, tai bendrai manes jie kazkaip nezavi visai. Kazkodel man jie nuobodus reikalas, nebent akcentas yra kazkas kitas, o lasiukai tik vaizdo sustiprinimui skirti, arba spalvu zaismas kazkoks gaudomas.

Nu va, pataisiau foto pagal pastabas, griuvimo kazkaip neuzseivinau pirmai blush2.gif. Pasinaudojau idomumo delei flickr editorium, ot zarazos, jei nori sena foto repleisint tai jau moket piniga reikia, na jau ne schmoll.gif, nesulauks.

o del naujos temos, nezinau, dar gal anksti, galvot, geriau gaudom rastus, ir siulyciau bent pora savaiciu skirt sitai temai, tikrai smagi, nzn tik kada rasiu laiko pamedzioti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 15, 12:33)

Na as pritariu Robobebrui, kad rastams dar antros savaites reikia, nes ji labai sunkiai juda.... O po to jau visai smagu butu su JB pazaisti ir pasimokyti, kaip reikia daryti...

QUOTE(almara @ 2010 04 15, 12:53)
Svėikos matytos ir nematytos foto mylėtojos.Jau koks pusmetis kai jus palikau manydama ,kad šį bėi tą moku ir žynau ,bet stebėdama jūsų darbus matau ,kad dar ne koks iš manęs fatografas ax.gif aišku niekada nebūsiu tokia kaip mano favoritė Zitali .Na ar priimsit  mane atgal? blush2.gif

Zinoma, kad priimsim... Junkis ir aktyviai dalyvauk... Kadangi jau senai buvai ir sakai, kad dar ne viska moki, tai gal ir ND pakartosi? ax.gif Zinoma cia neprivaloma.. Siaip megztu pasmaikstauti.... mirksiukas.gif

QUOTE(robobebras @ 2010 04 15, 12:59)
Del lasiuku, tai bendrai manes jie kazkaip nezavi visai. Kazkodel man jie nuobodus reikalas, nebent akcentas yra kazkas kitas, o lasiukai tik vaizdo sustiprinimui skirti, arba spalvu zaismas kazkoks gaudomas.

Nu va, pataisiau foto pagal pastabas, griuvimo kazkaip neuzseivinau pirmai blush2.gif. Pasinaudojau idomumo delei flickr editorium, ot zarazos, jei nori sena foto repleisint tai jau moket piniga reikia, na jau ne  schmoll.gif, nesulauks.

Na tai daugiau nesedek uzraukes..... lotuliukas.gif
Del lasiuku, tai tu bereikalo taip pries juos nusiteikes... Tikrai rekomenduoju pabandyti wink.gif Cia tokie pasizaidimai, bet labai sveiki, kaip issiukdyti greita reakcija ir mygtuko paspaudima tam tikru momentu....
As dar netgi siulyciau dumu fotkinima irasyti i neprivalomus namu darbus, nes irgi sveika pasizaisti...
Patvarkyta tavo foto atrodo geriau, bet vistiek prie kazko norisi prisikabinti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2010 04 15, 12:53)
Svėikos matytos ir nematytos foto mylėtojos.Jau koks pusmetis kai jus palikau manydama ,kad šį bėi tą moku ir žynau ,bet stebėdama jūsų darbus matau ,kad dar ne koks iš manęs fatografas ax.gif aišku niekada nebūsiu tokia kaip mano favoritė Zitali .Na ar priimsit  mane atgal? blush2.gif

Sveika, sorry kiek seku tema tavęs nepamenu... Nors prieš pusmetį pradėjau. Nebent senbuvės patvirtins, kad ND padarei ir dalyvavai temoje. 4u.gif Tuo labiau jei kartą darei, tikrai nebus sunku pakartoti wink.gif. 4u.gif Prašom nesupykt ir nedingti 4u.gif
Nes būtų labai negražu, kitų naujokių atžvilgiu - vienos stengiasi daro.

Kad neateičiau tuščiomis:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Meadow_: 15 balandžio 2010 - 12:31
o Robobebras sugrįžo biggrin.gif man tavo foto patinka, kažkuom traukia, pataisyta geriau žiūrisi ax.gif

Maggie, nu gi visai fainas tavo paningas ax.gif kas čia sakė, kad profai tai vadina fotografijos broku, įdomu kodėl? g.gif aš esu mačius tikrai fainų paningų, tik gaila neišsisaugojau kur, nebeatgminsiu doh.gif

o su PS tai galima oi kiek daug padaryti, bet prisimenu dar kai skaičiau senas temas, užakcentavau kažkurios komentarą, kad reikia išmokti fotkinti taip, kad kuo mažiau paskui su PS taisyti... ax.gif

Noelle foto man visos wub.gif tik žiūrėti ir mokytis rolleyes.gif

dėl jb temos pritarčiau, nes vis bandau suprasti kas yra geras jb ir kaip jį padaryti ax.gif o šiaip aš mokausi iš youtube, ten visokio gėrio yra, bet būtų įdomu pasidalinti patirtim verčiant į jb ax.gif o šiaip tai jo, paliekam dar savaitei raštus drinks_cheers.gif
Atsakyti