QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 25, 16:17)
nu ka, vel su savo gamta
paskutinėje visų pirma kas man nepatinka ti ne kadravimas, o diafragmos pasirinkimas.
Pirmoje nelabai aišku ar žibutes fotografavai, ar tas fonas tau įdomesnis buvo.
Antroje trūksta žolyčių viršūnėlių.
Trečioje šviesa rodos nieko buvo. Nors antram plane bardakėlis, daug žolynų prarauti reiktų
bet labiausiai iš visų patiko.
QUOTE(paprasta @ 2010 04 25, 17:44)
vaikščiojau, parke fotografavau vieną mergytę... saulėta, šešėliai... ieškojau raštų-
matau tik vieną foto, su balandžiu. Tai kitų negaliu pakomentuoti.
O balandis, tai tiesiog balandis. Jau rašiau anksčiau, kad man sunku tokias foto komentuoti, nes na manęs jos visai nedomina. Bet tuo pačiu žinau, kad yra, o gal ir reikia žmonių fotografuojančių būtent tai. Tai jei reiktų pakomentuoti šitą balandį norisi sakyti, kad būčiau kiek mažiau apačios ir daugiau viršaus palikusi. Snapas žemyn nuleistas, išeina iš foto. Tai kompoziciškai manau geriausia vieta jam būtų vos žemiau.
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 25, 17:46)
Man ir žaliasis periodas šiuo metu(na gal šiek tiek raštų vandenyje ir galima įžiūrėt). Dėkingu metu teko pro tą vietą važiuot:
Pirma foto nuostabi. Dideliu formatu ją. Jetau kaip raminančiai veikia.
Neparašei, ką norėjai antra foto perteikti, tai ir nežinau ar pavyko. Bet man patinka, tikrai.
Trečioji patraukia dėmesį, bet sunku komentuoti, nežinau net kodėl.
QUOTE(paprasta @ 2010 04 25, 18:42)
Apkirpau truputį, atsižvelgdama į patarimą- manau, kad tikrai geriau
ieškojai raštų, juos radai. Neapkarpytos foto man neberodo. O šijam variante. Na man kvadratiniė kompozicija šiuo atveju nepasitvirtina. Atsargiai vistik su tais karpymais reikia
Čia labai jaučiasi, kad kirpta. Taip pat stinga kažko, kažkokios detalės, kad ir pačios mažiausios. Žodžiu, akcento. Vat tokie pastebėjimai. Gal nors kiek naudingi, sekančiam kartui.
Turiu pasiūlymą. Imam dvi temas dviems savaitėms. Dabar žydi viskas, o ir pastebėjau, kad įkeliama čia žolynų, gėlių foto. Tai pasimokinam tas gėles ar žoles dorai fotografuoti. Žiedų aplink daug, tai galima daug foto kelti. Sulauki komentarų ir vėl iš naujo bandai. Ir t.t. Manau kai kurioms išties naudinga būtų.
O kita tema kaip Meadow siūlė. Juodai balta foto. Turinys nesvarbus. Tiesiog pasimokinam versti į juodai baltą.
Tokie tad pasiūlymai. Labos.