Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 33 tema

Akasha, puikios foto rolleyes.gif nebėra ką pridurti, nes viskas jau išsakyta, šaunuolė 4u.gif

Paprasta, po Noelles komentarų sunku dar kažką ir pakomentuoti smile.gif viską pasakė, man antroj dar mergaitės veidukas atrodo per daug padegęs, labiausiai patiko pirmoji, tokia ramuma dvelkia ax.gif o kiek laiko fotografuoji? man neatrodo foto kaip pradžiamokslės ax.gif

o dėl albumų, nu tai pas mane pagrinde buitiškos, gi tik neseniai bandau kažką iš foto išspaust smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Akasha, liux padirbejai mirksiukas.gif
QUOTE(paprasta @ 2010 04 25, 11:53)
Ir  man teko pafotografuoti sesę su broliu- praktikuojuosi... blush2.gif  įmetu kelias nuotraukėles kritikai blush2.gif norėtųsi man pačiai ramesnio fono  blush2.gif

Noreciau dar pridurti, kad veidukai man melynuoja visur, isskyrus trecia foto 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Po truputuką skaitau Jūsų temutes, blogus, naudingas nuorodas. Noriu pasiklausti tik vieno vienintelio dalyko, ar dauguma besimokinančių fotografuoti turi įsigijusios profesionalius fotoaparatus? Na aš turiu paprastą gan senutę muilinę (Canon Digital IXUS 800 IS). Galvoju ar įmanoma yra su ja išmokti fotografuoti ar vertėtų geriau pagalvoti apie naują, veidrodinį fotoaparatą? unsure.gif blush2.gif Labai būsiu dėkinga už atsakymą 4u.gif
Lekiu toliau skaitytis.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 25, 12:50)
siaip jo, man tai ir toks keistas dalykas, jei parodau kokias foto draugams, nu nefotografuojantiems, tai jiems visada patinka kitos foto nei man paciai.

šiaip manau tai priklauso nuo interpretacijos.. va tą antrąją mama komentavo maždaug taip: kad abu vaikai tarsi savuose pasauliuose užsisvajoję...

o man pačiai... kuo aš daugiau žiūriu, tuo man daugiau atkrenta nuotraukų... ir atrodo, vis blogai ir blogai nufotografavau doh.gif doh.gif

QUOTE(bizyte @ 2010 04 25, 12:56)

Paprasta, po Noelles komentarų sunku dar kažką ir pakomentuoti smile.gif viską pasakė, man antroj dar mergaitės veidukas atrodo per daug padegęs, labiausiai patiko pirmoji, tokia ramuma dvelkia ax.gif  o kiek laiko fotografuoji? man neatrodo foto kaip pradžiamokslės ax.gif

aš dar džiaugiuosi, kad kai kuriuos pastebėjimus ir aš sau sakiau prieš dėdama... reiškiasi pradedu pastebėti problemytes, kurių anksčiau nepastebėdavau... o fotografuoju... sunku pasakyti... veidrodinį turių nusipirkusi gal pora metų... tai po truputį nagrinėju aš jį, taip rimčiau koks pusmetis, kai gimė mano mergytė blush2.gif labiausiai patinka fotografuoti žmones, bet pati matau, kad uj kiek man dar daug košės valgyti blush2.gif

QUOTE(Tiny @ 2010 04 25, 13:15)

Noreciau dar pridurti, kad veidukai man melynuoja visur, isskyrus trecia foto  4u.gif

tikrai taip... ir man pačiai jos mėlynokos.. čia kažin dėl ko? gal wb? ar klystu?
Atsakyti
QUOTE(indreY @ 2010 04 25, 11:27)
Noriu pasiklausti tik vieno vienintelio dalyko, ar dauguma besimokinančių fotografuoti turi įsigijusios profesionalius fotoaparatus? Na aš turiu paprastą gan senutę muilinę (Canon Digital IXUS 800 IS). Galvoju ar įmanoma yra su ja išmokti fotografuoti ar vertėtų geriau pagalvoti apie naują, veidrodinį fotoaparatą?  unsure.gif  blush2.gif Labai būsiu dėkinga už atsakymą  4u.gif
Lekiu toliau skaitytis.
geresnė fototechnika padeda, bet pagrindų galima su bet kokiu fotoaparatu išmokti. Drąsiau junkis.
Atsakyti
nu ka, vel su savo gamta smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

paskutinej tai kadravimas ne koks, nu bet niekaip nesugalvojau kaip ja italpint.. nes paskui sakos lindo i kadra.. taigi visgi likau prie tokio..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 25 balandžio 2010 - 17:28
mane antroji svaigina žalia spalva 4u.gif ir pirmoji kabina, tik norėtųsi man, kad žiedeliai būtų atsisukę į mus ax.gif o trečioji ir ketvirtoji lyg truputį per daug susilieja viskas man blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
vaikščiojau, parke fotografavau vieną mergytę... saulėta, šešėliai... ieškojau raštų- namų darbai gi blush2.gif tai dedu šešėlių raštą

user posted image

ir čia šešėliuose gaudžiau balandį 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 04 25, 10:01)
Tikriausiai kazkaip isbyra is galvos beskaitant...

Pirmoji super thumbup.gif, pritariu tikrai neslėpk tokių foto. smile.gif
O dėl kompozicijos man kaip ir paaiškėjo - tiesiog jei kada teks, reikės pasianalizuoti profesonalių fotografų darbų ir bandyti pagal juos ką nors atgaminti.

QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 25, 11:34)
o gyvenu jeruzalej, iskart uz rimi smile.gif kaimynes busim gal?

Deja, nea - bet teko lankytis toje pusėje ir žiūrėti pro langus, vaizdas nerealus - atgaiva akims thumbup.gif .

brumbrumai - trečia nuotraukėlė man patinka, patinka ta paslaptinga saulės šviesa. Tik gal norėtųsi viso augaliuko nuo žemės - t. y. vertikalaus kadro.

Dėl priklausomybių - tai patinka šiuo metu vienas action biggrin.gif, na bet išsigydysiu. Šiaip stengiuosi nuotraukų su PS labai nekoreguot, nes po to "prikoreguoju"...

Man ir žaliasis periodas šiuo metu(na gal šiek tiek raštų vandenyje ir galima įžiūrėt). Dėkingu metu teko pro tą vietą važiuot:
user posted image

Na, čia dar į atspindžių temą(su man patinkančiu action)... nežinau ar pavyko perteikt tai ką norėjau:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Meadow_: 25 balandžio 2010 - 18:51
QUOTE(paprasta @ 2010 04 25, 19:44)
vaikščiojau, parke fotografavau vieną mergytę... saulėta, šešėliai... ieškojau raštų- namų darbai gi  blush2.gif tai dedu šešėlių raštą

kazkur matytas parkas.. kur cia?smile.gif as gal daryciau vertikalia foto, kad labiau kelio gylis atsiskleistu, nes kaire dabar nereikalinga.. o balandziu as labai nemegstu, tai nekomentuosiu biggrin.gif

Atsakyti
Meadow, man trečioji... man labai patinka tokios spalvos- neryškios.. ir, žinoma, žodžių sugretinimas su žmogumi.. antroji...gal neįgudusi mano akis, bet žiūriu ir raibuliuoja viskas... blush2.gif

p.s. na, man taip nedrąsu komentuoti doh.gif doh.gif bet skaičiau, kad vienas iš mokymosi būdų- tai kuo daugiau stengtis komentuoti kitas foto... nu tai bandau doh.gif bet atrodo, kad nusipezu blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 25, 19:51)
kazkur matytas parkas.. kur cia?smile.gif as gal daryciau vertikalia foto, kad labiau kelio gylis atsiskleistu, nes kaire dabar nereikalinga.. o balandziu as labai nemegstu, tai nekomentuosiu biggrin.gif

ačiū 4u.gif Alytaus centrinis parkas 4u.gif kai būsiu, būtinai tą pačią vietą nufotografuosiu vertikaliai- palyginsiu, bet dėl gylio tikrai būtų geriau 4u.gif o balandžiai... ir man nelabai- šunis mėgstu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 25, 19:46)
brumbrumai - trečia nuotraukėlė man patinka, patinka ta paslaptinga saulės šviesa. Tik gal norėtųsi viso augaliuko nuo žemės - t. y. vertikalaus kadro.

aciu smile.gif del augalelio teisinuosi, kad jis negrazioj vietoj augo ir nukirpau biggrin.gif
Atsakyti