QUOTE(Akasha @ 2010 04 25, 08:01)
Metu dar pora is tu bandymu... Man visai tokia miela... zinoma fonas jau buitiakas, bet patiko man, kad ant tevelio ranku vaikutis
jeeeeeeeee, labai džiaugiuosi, akd šitas įkėlei. Man patinka būtent tokios foto
Pirma nereali. Šaunuolė tu, tik neslėpk tokių foto nuo mūsų, dalinkis
Frederica, aš taip pat turėjau tokią problemą, neproblemą, kaip kad tavoji. PAžiūriu sūnaus foto iki šešių mėnesių tai baisu jau
Aktionų etapas buvo, niekas nepaprotino, tai dabar į foto žiūrėt negaliu, o keliskart esu praradusi foto iš kompiuterio, taigi, originalų kaip ir nebėra.. iščiustintas fotosesijas rengiam per Kalėdas ir per gimtadienius. Visos kitos mūsų foto eilinės. Iš pradžiamokslių išmestumėt mane, jei pavartytumėt šeimos albumą
Grįžtant prie Akashos foto. Pirmoje foto man norisi daugiau kūnelio matyti. Antroje, kadangi pridengtas kaspinėliu, tai gerai viskas susikomponuoja. Trečioje man stinga tik kitos rankutės, bet apačios nei per daug nei per mažai. Ketvirtoje vėlgi pridengta kaspinėliu, todėl susibalansuoja. Penktoje, gal būčiau vos mažiau apačios ėmusi.
Paprastai tokie mažutėliai arba kokiuose apklotėliuose būna, ar medžiagėle pridengti. Taisyklių kur ir kiek galima palikti, ar kirpti, nesu skaičiusi. Tiesiog pati vadovaujuosi instinktu. Tiesiog, peržiūri daug foto ir atsirenki kas tau priimtina, kas ne.
Kai palankysiu kokius prof. kursus, jei kada nors taip nutiks, gal tada sužinosiu ir kodėl taip ar anaip
Papildyta:QUOTE(paprasta @ 2010 04 25, 09:53)
Ir man teko pafotografuoti sesę su broliu- praktikuojuosi...
įmetu kelias nuotraukėles kritikai
norėtųsi man pačiai ramesnio fono
fonas išties labai aktyvus, daug dėmesio patraukia. Spalvos kiek pešasi tarpusavyje.
Pirmoje labiausiai trikdo pasvyrimas. Atsagiai su jais reikia, ne visada suveikia duodami gerus rezultatus.
Antroje abu vaikučiai kas sau. Mergaitei rodos netgi labai nesinori fotografuotis.
Trečia kiek suspausta, daugiau vaikučio norisi, arba jei jau taip komponuota, dar iš arčiau būčiau fotografavusi.
Ketvirta visai faina. Moters žvilgsnis nuveda žiūrovo akis mergaitės akių link. O jos labai mielos. Kreiva lovytės linija fone trikdo.
Paskutinėje vėl lovytės linija kreivokai eina, ir kadangi ryškios spalvos daug dėmesio paimanti. Vaikučio rankutė vos nukirpta, gaila, kad visa netilpo. Ir mama labai suspausta kampe. Bet vėlgi faina, kad žiūri į vaikutį, jei akys nuslysta mamos link, jos žvilgsnis vėl sugrąžina ties vaikučiu.
Tokie tad padriki komentarai.