Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 33 tema

QUOTE(Akasha @ 2010 04 25, 00:08)
Pirmas ND gerai... Saunuole, kad ir rastu tema jau bandai isilieti... Noelle jau susake visus trukumus...  4u.gif
Man labiausiai rastai patiko..... Irgi esi saunuole, kad bandai ir nenuleidi ranku....  4u.gif  Kuo daugiau praktikuosies tuo geresni rezultatai gausis... Man siuo atveju kontrastas patinka... Medis labai spalvotas atrodo ir man tai labai grazu...
Noelle, cia as tau papriestarausiu  mirksiukas.gif  Neuzpyk... 4u.gif
Na netingek perversti tema ir pasiziureti kur baigei daryti ND... Mes gi negalim visko atsiminti.... tongue.gif
Papildyta:

linkomanija,net arba torrentai.lt .... O siaip ir kitur ju yra.... Google visagalis  lotuliukas.gif

Tai būtent kažkodėl negaliu atsisiųsti iki galo, užstringa. Mano nuojauta sako, kad turbūt kartu ir virusiukas atkeliavo.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 25, 00:34)
Tai būtent kažkodėl negaliu atsisiųsti iki galo, užstringa. Mano nuojauta sako, kad turbūt kartu ir virusiukas atkeliavo.. doh.gif

Sveika, siųskis iš Adobe svetainės - juk tereikia tik pažiūrėjimui. Užsiregistruoji ir gauni 30čiai dienų berods nemokamai. Ir bandai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 24, 15:12)
sveikos, idomaus nieko neturiu.. bandziau visa ryta nusprest kokio man fotiko reik, paskui sau fotosesija padariau, nieko nesigavo, dar supratau, kad per stora esu biggrin.gif, balandziai balkona mano pamego, indai neplauti.. vienu zo, ir foto ne kokios smile.gif apie tai, kaip sniego debesis pro mano langa vakar praslinko smile.gif

....Jo mes kartais nusivertinam smile.gif 4u.gif
Trūksta man apačios smile.gif tiek pirmoje tiek antroje nuotraukoje, bet tikriausiai nenorėjai be reikalo kišti namų 4u.gif Beje, ar čia ne iš Bajorų namų fotografuota? smile.gif

QUOTE(ohara @ 2010 04 24, 22:30)
Čia kad manęs nepamirštumėt ir žinotumįt jog vis mokausi mokausi mokausi... didis.gif  blush2.gif  4u.gif

Atsipindžiai

Kiek skaičiau pakomentavo jau dėl kreivo horizonto smile.gif O Angeliukų leidimasis patiko, gal šiek tiek nedaug kontrasto nepamaišytų.

Niu va mano žinutės taip išeina nieks neperskaitė sad.gif. Klausiau dėl mažo žmogeliuko kadravimo per liemenį, tai iš kur man dabar žinot kas normalu ir kas nea biggrin.gif Tikriausiai mano akys kreivai rodo...
Atsakyti
QUOTE(corrie @ 2010 04 24, 19:37)
laba vakara,
tikiuosi nesupyksit, kad dar tris nuotraukas įkelsiu. šiandien vaikščiojau po parką, ieškojau raštu-radau kelis. įdomi jūsų nuomonėsmile.gif)

tuo pačiu turiu keletą klausimų:

nelabai suprantu ''automatiniu wb, pusiau automatiniu, rankiniu wb'' (čia tiktų jei padaryčiau su auto, wb parinkčiau lemputę/pavėsį/... ir wb nustatyčiau su baltu lapu).

sveika prisijungus 4u.gif ND gerai, o foto mažos, kelk per flickr jei dar nesinaudoji, ir kokybės neprarasi mirksiukas.gif dėl wb teisingai supratai, o dėl foto man pirmoji patiko ax.gif

QUOTE(ohara @ 2010 04 24, 21:30)
Čia kad manęs nepamirštumėt ir žinotumįt jog vis mokausi mokausi mokausi...

Atsipindžiai

man fainos, bet ir man šiek tiek per daug kontrasto pirmose ax.gif

QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 25, 00:16)
Niu va mano žinutės taip išeina nieks neperskaitė sad.gif. Klausiau dėl mažo žmogeliuko kadravimo per liemenį, tai iš kur man dabar žinot kas normalu ir kas nea biggrin.gif Tikriausiai mano akys kreivai rodo...

aš perskaičiau žinutę biggrin.gif ir bežiūrėdama foto irgi apie tą patį pagalvojau g.gif bet nežinau gerai čia taip ar ne g.gif

aa, dėl priklausomybių, man žiūriu jb priklausomybė vystosi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bizyte: 25 balandžio 2010 - 07:58
Labas Sekmadienio rytas,

Meadow, kažkaip pražioplinau tavo klausimą. Dabar į baseiną lekiam, paskui dar peržvelgsiu foto o tada savo nuomonę parašysiu smile.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

pirmiausia dekoju visoms komentavusioms mano nuotraukas 4u.gif
viska perskaitau,perziuriu jusu nuotraukas,tik nebeparasau blush2.gif

sveikos prisijungusios naujokes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 25, 01:16)
Niu va mano žinutės taip išeina nieks neperskaitė . Klausiau dėl mažo žmogeliuko kadravimo per liemenį, tai iš kur man dabar žinot kas normalu ir kas nea  Tikriausiai mano akys kreivai rodo...

perskaite tongue.gif man tas irgi uzkliuvo ax.gif
laukiau, gal labiau ismanantys ka atsakys rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(ohara @ 2010 04 24, 22:30)
Čia kad manęs nepamirštumėt ir žinotumįt jog vis mokausi mokausi mokausi... didis.gif 

man pirmoji labai patiko,tik reikia patiesinti horizonta 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 24, 15:12)
sveikos, idomaus nieko neturiu.. bandziau visa ryta nusprest kokio man fotiko reik, paskui sau fotosesija padariau, nieko nesigavo, dar supratau, kad per stora esu , balandziai balkona mano pamego, indai neplauti.. vienu zo, ir foto ne kokios apie tai, kaip sniego debesis pro mano langa vakar praslinko

pirma faina,taip idomiai medziai atrodo,iprate juos matyt tokius didingus,o cia kaip mazi zolyneliai atrodo smile.gif ir vaivorykste iziuriu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(bizyte @ 2010 04 23, 17:57)
įdėsiu kelias kritikai (nors  dvejoju blush2.gif ), bandžiau savo mažąją su tokiu va sijonėliu pafotkint, bet sunkiai pavyko rasti tinkamus kampus, tai laksčiau iš paskos ir gavos kas gavos    be to, dar ir rankas visas išsipaišė nelaiku doh.gif bet dar bandysiu

labai grazi tavo dukrele wub.gif ir tas sijonelis nuotraukoms tinka,rankytes apipaisytos man nekliudo 4u.gif vasara i pieva su tuo sijonuku thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2010 04 23, 14:24)
Na dabar uzgrusiu foruma savo prikepusiu prmuoju blynu bandant fotografuoti ne tik savo vaikus... Labai lauksiu jusu nuomoniu...

labiausiai patiko antra,saunuole,kaip pirmas blynas isties vykes thumbup.gif wub.gif
gal maziau fotografuociau vaikuti is virsaus mirksiukas.gif

Meadow,tavo foto su dviraciu man patiko labai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2010 04 21, 23:22)
O kalbant apie sraiges ir as prikeliu viena sena kadra(dar su muiline daryta)... ir manau i rastu tema tinkancia...  Astyte, tikiuosi neuzpyksi, kad tavo nuotrauka primine man savaja ir tarsi kopijuodama ikeliau blush2.gif

tavo sraige ,labai faina wub.gif
QUOTE(Noelle @ 2010 04 21, 23:46)

nerealu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(ohara @ 2010 04 21, 23:10)
tokių raštų ir aš turiu  bigsmile.gif  blush2.gif

smagus vabaliukai biggrin.gif
QUOTE(robobebras @ 2010 04 22, 12:44)
pabaigai idesiu tokia "zvaira" foto su savotiskais rastais. Nors ir ne architektas as, bet vel pastatas biggrin.gif.

galeciau bandyt suskaiciuoti kiek langu lotuliukas.gif liuks rastai thumbup.gif
Papildyta:
Multti,tavo taure labai fainai gavosi bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(paprasta @ 2010 04 21, 14:45)
Na, kol kas raštuoto neturiu, bet įdedu kritikai kelias foto...

pirma su ta dryzuota kojinyte tai labai patiko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 25 balandžio 2010 - 08:32

Tikriausiai kazkaip isbyra is galvos beskaitant... kadangi cia del mano fotkiu, tai pati nenorejau reiksti, bet norejosi isgirsti kitu nuomone blush2.gif Bet jei jau niekas iki siol nepasisake, tai pasisakysiu as.... Man asmeniskai ziauriausiai atrodo, kai nukirsta per pati sanari... Kadangi siuo atveju fotografavau kudiki, tai pas ji net liemens linijos nera, taigi kaip suprantu galima kirsti per juosmeni, kol tai nekliudo alkunes... Ar kitu kuno daliu.... Na nezinau cia tik mano nuomone ir tikrai noreciau isgirsti jusu.... Ir kazkaip kiek literaturos teko skaityti niekur neuzciokinau apie limeni butent ax.gif Bet ta proga reikes butinai paieskoti smile.gif

QUOTE(vijja @ 2010 04 25, 09:43)
labas rytas  4u.gif

Labai dekui uz komentarus 4u.gif Ziuriu gana retokai uzsuki, bet stengies visas pamineti biggrin.gif

Metu dar pora is tu bandymu... Man visai tokia miela... zinoma fonas jau buitiakas, bet patiko man, kad ant tevelio ranku vaikutis smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 25 balandžio 2010 - 09:38
QUOTE(Akasha @ 2010 04 25, 10:01)

cia is tos pacios dienos kaip ir su kaspinu? man sitos netgi abi mielesnes smile.gif nu jau yra jausmas. nu pirma man ypac grazi wink.gif nu tikrai man sitos grazesnes. jau kartojuosi, bet i sitas norisi daug kartu ziuret.. smile.gif
Papildyta:
....Jo mes kartais nusivertinam smile.gif  4u.gif
Trūksta man apačios smile.gif tiek pirmoje tiek antroje nuotraukoje, bet tikriausiai nenorėjai be reikalo kišti namų  4u.gif [color=yellow]Beje, ar čia ne iš Bajorų namų fotografuota? smile.gif

pirmoj tai man kaip ir netruksta apacios. kazkaip i dangu norejau akcentuotis.. o va antroj tai paciai truksta. bet nzn kaip suzaist su ta baznycia.. kad ji stovetu viena tokia grazi, butu gerai, bet tik siek tiek zemiau, ir prasideda visokie ukiniai pastatai, masinu aikstele..
Papildyta:
o gyvenu jeruzalej, iskart uz rimi smile.gif kaimynes busim gal?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 25 balandžio 2010 - 10:34
QUOTE(Akasha @ 2010 04 25, 10:01)
Metu dar pora is tu bandymu... Man visai tokia miela... zinoma fonas jau buitiakas, bet patiko man, kad ant tevelio ranku vaikutis smile.gif

Kadangi J/B nuotraukų vertinti nelabai moku, tai daug nepasakysiu, man patinka, net labai, gal net labiau nei prieš tai rodytos, išties.Džiaugiuos, kad įdėjai.
Aš vis norėjau paklausti apie tas atseit buitiškas ir kitokias - parežisuotas foto, tik nerasdavau progos.Kokios nuotraukos jūsų šeimos fotoalbumuose? 4u.gif Kaip vertinat tas parežisuotas?
Noelle klausė apie priklausomybes,na čia gal nepriklausomybė, tai kažkas kita, bet aš pervertus savo šeimos albumus pasigendu tų buitiškų, visos tokios parežisuotos,pagalvotos...pasigedau tokių parastų akimirkų, kai vaikelis murzinas, susivėlęs, ar pasmukusiom kelnėm biggrin.gif Norėčiau iš to išsivaduoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 25 balandžio 2010 - 11:16
Ir man teko pafotografuoti sesę su broliu- praktikuojuosi... blush2.gif įmetu kelias nuotraukėles kritikai blush2.gif norėtųsi man pačiai ramesnio fono blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Akacha, man pirmoji su tėveliu patinka 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 04 25, 08:01)
user posted image
jeeeeeeeee, labai džiaugiuosi, akd šitas įkėlei. Man patinka būtent tokios foto smile.gif Pirma nereali. Šaunuolė tu, tik neslėpk tokių foto nuo mūsų, dalinkis smile.gif

Frederica, aš taip pat turėjau tokią problemą, neproblemą, kaip kad tavoji. PAžiūriu sūnaus foto iki šešių mėnesių tai baisu jau smile.gif Aktionų etapas buvo, niekas nepaprotino, tai dabar į foto žiūrėt negaliu, o keliskart esu praradusi foto iš kompiuterio, taigi, originalų kaip ir nebėra.. iščiustintas fotosesijas rengiam per Kalėdas ir per gimtadienius. Visos kitos mūsų foto eilinės. Iš pradžiamokslių išmestumėt mane, jei pavartytumėt šeimos albumą smile.gif

Grįžtant prie Akashos foto. Pirmoje foto man norisi daugiau kūnelio matyti. Antroje, kadangi pridengtas kaspinėliu, tai gerai viskas susikomponuoja. Trečioje man stinga tik kitos rankutės, bet apačios nei per daug nei per mažai. Ketvirtoje vėlgi pridengta kaspinėliu, todėl susibalansuoja. Penktoje, gal būčiau vos mažiau apačios ėmusi.
Paprastai tokie mažutėliai arba kokiuose apklotėliuose būna, ar medžiagėle pridengti. Taisyklių kur ir kiek galima palikti, ar kirpti, nesu skaičiusi. Tiesiog pati vadovaujuosi instinktu. Tiesiog, peržiūri daug foto ir atsirenki kas tau priimtina, kas ne.
Kai palankysiu kokius prof. kursus, jei kada nors taip nutiks, gal tada sužinosiu ir kodėl taip ar anaip smile.gif
Papildyta:
QUOTE(paprasta @ 2010 04 25, 09:53)
Ir  man teko pafotografuoti sesę su broliu- praktikuojuosi... blush2.gif  įmetu kelias nuotraukėles kritikai blush2.gif norėtųsi man pačiai ramesnio fono  blush2.gif
fonas išties labai aktyvus, daug dėmesio patraukia. Spalvos kiek pešasi tarpusavyje.
Pirmoje labiausiai trikdo pasvyrimas. Atsagiai su jais reikia, ne visada suveikia duodami gerus rezultatus.
Antroje abu vaikučiai kas sau. Mergaitei rodos netgi labai nesinori fotografuotis.
Trečia kiek suspausta, daugiau vaikučio norisi, arba jei jau taip komponuota, dar iš arčiau būčiau fotografavusi.
Ketvirta visai faina. Moters žvilgsnis nuveda žiūrovo akis mergaitės akių link. O jos labai mielos. Kreiva lovytės linija fone trikdo.
Paskutinėje vėl lovytės linija kreivokai eina, ir kadangi ryškios spalvos daug dėmesio paimanti. Vaikučio rankutė vos nukirpta, gaila, kad visa netilpo. Ir mama labai suspausta kampe. Bet vėlgi faina, kad žiūri į vaikutį, jei akys nuslysta mamos link, jos žvilgsnis vėl sugrąžina ties vaikučiu.
Tokie tad padriki komentarai.
Atsakyti
ačiū labai labai už komentarus 4u.gif ta antroji mamai yra labiausiai patinkanti... ax.gif aš kai pafotografuoju, klausiu paskui, kurios foto labiausiai patiko ir kodėl... man labai dažnai būna, kad man patinkančių neišskiria...

o dėl suspaudimo... aš fotografavau su 50 mm ir taip kažkaip vis netelpu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 25 balandžio 2010 - 11:36
QUOTE(paprasta @ 2010 04 25, 12:35)
ačiū labai labai už komentarus 4u.gif ta antroji mamai yra labiausiai patinkanti... ax.gif  aš kai pafotografuoju, klausiu paskui, kurios foto labiausiai patiko ir kodėl... man labai dažnai būna, kad man patinkančių neišskiria...

siaip jo, man tai ir toks keistas dalykas, jei parodau kokias foto draugams, nu nefotografuojantiems, tai jiems visada patinka kitos foto nei man paciai. o tas kur parodau tik siaip, kur as pati nieko nematau, tai jiems patinka smile.gif tai nzn kur cia beda.. gal kartais man mano pacios foto patinka, nes as zinau ju istorija ar jausma kuri norejau parodyt.. o kadangi jie nemato, tai vadinasi as blogai nufotkinau smile.gif
Atsakyti