QUOTE(corrie @ 2010 04 24, 20:37)
laba vakara,
seku jūsų temą jau mėnuo..o su nauju fotiku žaidžiu tik pirmą savaitę. kol neturėjau atrodė lengviau jį galima suvaldyt:))) turėjau net mintį, kad vienu prisedimu visus nd galima padaryt, o šiandien ties antru strigau, kaip ir suprantu, bet neišeina:)
tuo pačiu turiu keletą klausimų:
kaip suprantu, namų darbas būna užskaitytas kai gauna tris pliusus?
nelabai suprantu ''automatiniu wb, pusiau automatiniu, rankiniu wb'' (čia tiktų jei padaryčiau su auto, wb parinkčiau lemputę/pavėsį/... ir wb nustatyčiau su baltu lapu).
Pirmas ND gerai... Saunuole, kad ir rastu tema jau bandai isilieti... Noelle jau susake visus trukumus...
QUOTE(ohara @ 2010 04 24, 22:30)
Man labiausiai rastai patiko..... Irgi esi saunuole, kad bandai ir nenuleidi ranku....
Kuo daugiau praktikuosies tuo geresni rezultatai gausis... Man siuo atveju kontrastas patinka... Medis labai spalvotas atrodo ir man tai labai grazu...
Noelle, cia as tau papriestarausiu
Neuzpyk...
QUOTE(W*S:* @ 2010 04 24, 23:34)
Sveikos, buvau dingus visą savaitę užlūžo kompas, o ši savaitė labai sunki buvo visiškai neprisėdau prie kompo. Ir dabar merginos sakykit aš jau nebepamenu kur aš ten baigiau su ND>
Na netingek perversti tema ir pasiziureti kur baigei daryti ND... Mes gi negalim visko atsiminti....
Papildyta:
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 25, 00:02)
Labas vakaras,
Gal kas turi photoshop'ą? Gal žinote kur nemokamai galima atsiųsti?
Man koreguoti nieko nereikia, tiesiog manęs prašė paklausti, nori pasižiūrėti kas ten per programa ir ką galima daryti.
linkomanija,net arba torrentai.lt .... O siaip ir kitur ju yra.... Google visagalis