Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 33 tema

QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 24, 14:25)
Labai malonu, kad priėmėte į savo fotografių būrį. Būtinai, skaitysiu tuo pačiu bandysiu daryti nuotraukas ir tada įdėsiu jūsų kritikai  smile.gif  ax.gif  Nes būtent iš kitų pastabų mes ir mokomės smile.gif

Fotografų.Čia vienas vyrukas yra. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juraciukee: 24 balandžio 2010 - 16:01
QUOTE(Juraciukee @ 2010 04 24, 17:01)
Fotografų.Čia vienas vyrukas yra. rolleyes.gif

Oi 4u.gif Persiprašau, tada fotografų ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
pabandžiau pažaisti dar su šia foto pagal jūsų patarimus g.gif tikiuosi nepyksit, kad vis kartojuos biggrin.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2010 04 24, 18:32)
pabandžiau pažaisti dar su šia foto pagal jūsų patarimus g.gif tikiuosi nepyksit, kad vis kartojuos biggrin.gif

na, pirma man jau per daug oranzine.. nenaturali odele atrodo. o antra tai man jau per tamsi.. manau bus lengviau is naujo vaika aprengt wink.gif
Atsakyti
laba vakara,
seku jūsų temą jau mėnuo..o su nauju fotiku žaidžiu tik pirmą savaitę. kol neturėjau atrodė lengviau jį galima suvaldyt:))) turėjau net mintį, kad vienu prisedimu visus nd galima padaryt, o šiandien ties antru strigau, kaip ir suprantu, bet neišeina:)
įkeliu pirmą, tikiuosi užskaitysit:)))
user posted image
user posted image
user posted image

tikiuosi nesupyksit, kad dar tris nuotraukas įkelsiu. šiandien vaikščiojau po parką, ieškojau raštu-radau kelis. įdomi jūsų nuomonėsmile.gif)
user posted image
user posted image
user posted image

tuo pačiu turiu keletą klausimų:
kaip suprantu, namų darbas būna užskaitytas kai gauna tris pliusus?
nelabai suprantu ''automatiniu wb, pusiau automatiniu, rankiniu wb'' (čia tiktų jei padaryčiau su auto, wb parinkčiau lemputę/pavėsį/... ir wb nustatyčiau su baltu lapu).

mano aparatas: nikon d5000 su 18-105mm f/3.5-5.6 objektyvu.

Atsakyti
Čia kad manęs nepamirštumėt ir žinotumįt jog vis mokausi mokausi mokausi... didis.gif blush2.gif 4u.gif

Atsipindžiai

user posted image

Raštai

user posted image

o čia šiaip Angeliukų leidimasis iš dangaus... wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(corrie @ 2010 04 24, 20:37)
laba vakara,

laba, nd gerai smile.gif

o del kitu foto.. pirmoj tik siaip kad medis.. truksta kazko bent jau ropinejancio, kad butu idomiau kazkiek smile.gif antroj grazios spalvos, fonas issiliejes graziai, bet irgi jokio cinkelio. o trecioj irgi man tik medziai smile.gif bet gerai, kad bandai.. kitaip ir neismoksi wink.gif
Atsakyti
Sveikos, buvau dingus visą savaitę užlūžo kompas, o ši savaitė labai sunki buvo visiškai neprisėdau prie kompo. Ir dabar merginos sakykit aš jau nebepamenu kur aš ten baigiau su ND> blush2.gif
Atsakyti
W*S*, aš tai tikrai neprisimenu smile.gif
Corrie, pirmi ND gerai. Nežinau kiek laiko mokaisi fotografuoti. Bet faina, kad ir savaitės nd darei. Pirmose dviejose raštus matau.
KArtais pagalvoju, kad per daug tikimasi iš ką tik prisijungusių...

Bizyte, aš nematau tavo foto.

Ohara, pirmoje atspindį matau, bet kontrasto man daugoka. O ir pati foto kreivoka.
Antroje taip pat raštai yra, bet kontrasto vėl daug.
Trečioje dangaus plotai išdegę. Matosi, kad gražus vaizdas buvo.
Atsakyti
Labas vakaras, mirksiukas.gif
Gal kas turi photoshop'ą? Gal žinote kur nemokamai galima atsiųsti?
Man koreguoti nieko nereikia, tiesiog manęs prašė paklausti, nori pasižiūrėti kas ten per programa ir ką galima daryti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(corrie @ 2010 04 24, 20:37)
laba vakara,
seku jūsų temą jau mėnuo..o su nauju fotiku žaidžiu tik pirmą savaitę. kol neturėjau atrodė lengviau jį galima suvaldyt:))) turėjau net mintį, kad vienu prisedimu visus nd galima padaryt, o šiandien ties antru strigau, kaip ir suprantu, bet neišeina:)
tuo pačiu turiu keletą klausimų:
kaip suprantu, namų darbas būna užskaitytas kai gauna tris pliusus?
nelabai suprantu ''automatiniu wb, pusiau automatiniu, rankiniu wb'' (čia tiktų jei padaryčiau su auto, wb parinkčiau lemputę/pavėsį/... ir wb nustatyčiau su baltu lapu).

Pirmas ND gerai... Saunuole, kad ir rastu tema jau bandai isilieti... Noelle jau susake visus trukumus... 4u.gif

QUOTE(ohara @ 2010 04 24, 22:30)
Čia kad manęs nepamirštumėt ir žinotumįt jog vis mokausi mokausi mokausi... didis.gif  blush2.gif  4u.gif

Man labiausiai rastai patiko..... Irgi esi saunuole, kad bandai ir nenuleidi ranku.... 4u.gif Kuo daugiau praktikuosies tuo geresni rezultatai gausis... Man siuo atveju kontrastas patinka... Medis labai spalvotas atrodo ir man tai labai grazu...
Noelle, cia as tau papriestarausiu mirksiukas.gif Neuzpyk... 4u.gif

QUOTE(W*S:* @ 2010 04 24, 23:34)
Sveikos, buvau dingus visą savaitę užlūžo kompas, o ši savaitė labai sunki buvo visiškai neprisėdau prie kompo. Ir dabar merginos sakykit aš jau nebepamenu kur  aš ten baigiau su ND>  blush2.gif

Na netingek perversti tema ir pasiziureti kur baigei daryti ND... Mes gi negalim visko atsiminti.... tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 25, 00:02)
Labas vakaras,  mirksiukas.gif
Gal kas turi photoshop'ą? Gal žinote kur nemokamai galima atsiųsti?
Man koreguoti nieko nereikia, tiesiog manęs prašė paklausti, nori pasižiūrėti kas ten per programa ir ką galima daryti. smile.gif

linkomanija,net arba torrentai.lt .... O siaip ir kitur ju yra.... Google visagalis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 04 24, 22:08)
Noelle, cia as tau papriestarausiu  mirksiukas.gif  Neuzpyk... 4u.gif
baik tu, kas aš pykčiau smile.gif Tu kontrastini, aš kvadratinu. Kiti pasipasakokit apie savo priklausomybes biggrin.gif
Nors, tiesa, kontrastą ir aš myliu.
Atsakyti