QUOTE(robobebras @ 2010 04 23, 12:30)
Vertinant foto ir dalinant patarimus patirtis labai reikalinga. Na ok, kaip apkarpyti, pasviesinti patamsinti ar daryti j/b galima nesunkiai, nes tai nesunkiai patikrinama. Patyrimas aisku ir cia bonusas, nes gali tvirciau pagristi, kodel vienaip yra geriau nei kitaip, negu kad tiesiog taip geriau ziurisi arba aklai taikoma kazkuri taisykle.
Va ar teisingai pasirinkta perspektyva ir kompoziciskai isdestyti objektai, naujokas pavojingas pagalbininkas, nes jo mintyse gali rodytis labai grazus vaizdas, o tikroveje jis butu visiskas pravalas. Cia tik taip pablevyzgojau, kad vieni naujokai kitu naujoku patarimus vertintu labai atsargiai ir su skepticizmu .
Va ar teisingai pasirinkta perspektyva ir kompoziciskai isdestyti objektai, naujokas pavojingas pagalbininkas, nes jo mintyse gali rodytis labai grazus vaizdas, o tikroveje jis butu visiskas pravalas. Cia tik taip pablevyzgojau, kad vieni naujokai kitu naujoku patarimus vertintu labai atsargiai ir su skepticizmu .
Pritariu, mes naujokėliai turbūt dažnai čia į pievas nugrybaujam
QUOTE(Noelle @ 2010 04 23, 13:02)
o var ir barsiu, už požiūrį, ten kur paryškinta. Netiesa, kad neįdomi. Man tik ją norisi didelę apžiūrėti. Patinka sukurta atmosfera. Ir išties net labai patinka.
Apie senolių rankų raštą ir aš galvojau. Tik ne rankas norėjau fotografuoti, veidą. Bet dar progos neturėjau, gal šiandien. TAi ir tu idėjos nepalik taip, kada nors, kai bus proga
Apie senolių rankų raštą ir aš galvojau. Tik ne rankas norėjau fotografuoti, veidą. Bet dar progos neturėjau, gal šiandien. TAi ir tu idėjos nepalik taip, kada nors, kai bus proga
Dėkui noelleuž palaikymą. Neperlipu niekaip per save, sunkiai keliu foto jei nors kiek abejoju,sureikšminu tikriausiai per daug
QUOTE(Akasha @ 2010 04 23, 14:24)
Na dabar uzgrusiu foruma savo prikepusiu prmuoju blynu bandant fotografuoti ne tik savo vaikus... Labai lauksiu jusu nuomoniu...
Sakiau pristabdysiu arklius komentuojant, bet Tavąsias dar pakomentuosiu
Mano akim žiūrint techniškai labai tvarkingos foto, skaidrios, šviesios. Juodas fonas tik man kliūna ir ta medžiagytė į kurią mažylis įsuktas, norisi švelnaus apklotėlio, dėl kaspinėlio - supratau, kad norėta lyg dovanėlę pateikti, mintį užskaityčiau jei tuo kaspinėliu būtų tiesiog lengvai perrištas, šis gi kaip nuo vestuvių mašinos , tik nesupyk, čia vėlgi tik skonio reikalas. Aš renkuosi antrą, norėčiau tik,kad ir antra akytė matytųsi.
Akasha, ar padarei foto miegančio vaikelio? Žinai dėl ko klausiu Šio amžiaus vaikai miega ir miega, todėl mamos taip laukia kada atsimerks ir tada jau fotosesija , po kurio laiko labai pasigendi miegančio vaikiuko foto. Miegantys jie tokie gražūs
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 23, 15:29)
Man visai įdomiai žiūrisi, reikėjo tik dukružę dar iš kitos pusės pasiųst kad ką nors papieštų
Oi, Maeadow, aš taip džiaugiuosi, kad šios užduotys vaduoja mane nuo priklausomybės fotkinti tik dukružę , o Tu dukružės reikalauji