QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 23, 14:41)
QUOTE(Akasha @ 2010 04 23, 14:24)
siaip jei buciau mamyte, ir gauciau tokias foto, tai apsidziaugciau labai
bet jei jau ziurint prie ko prisikabint, tai man kazkiek kliuna, kad atrodo, lyg kadras nebutu iki galo isgalvotas.. nu tieisog tas baltas dalykas ir kudikis. norisi kad kieviena foto kazka dar kitka sakytu.. kokybe tai superine
sakyk, o fotoshopo cia dejai daug? man tieisog idomu, kiek paciu fotiku galima isgaut. veidroduko neturiu, tai man idomu
siaip grziausia man pirma ir trecia.
Dekui uz pastabas... Is tikro laiko labai nedaug buvo ir tikrai i visa kompozicijos ir minties apgalvoji ne daug pastangu ideta... Susisukti teko per pusvalandi, nes is pradziu mazutis miegojo savo lovytej, o veliau turejo i poliklinika lekti...
Zinau, kad tai nekoks pasiteisinimas... PS labai mazai naudota... Tik truputi sharpo uzdeta, nes kaip ir minejau ant 1,8 f fotkinau... o visa kita naturalu...
QUOTE(Noelle @ 2010 04 23, 14:44)
kaip pirmam bandymui neblogai. Įvairesnių foto norisi, dabar visos viena po kitos rodos darytos, nieko labai nepakeičiant.
Nors tas kaspinas ant pilvuko mn nelabai patinka, bet vistiek iš visų foto paskutinę išsirinkau. Bet šiaip sunku tokias foto komentuoti, na tiesiog automatiškai šiluma užlieka į kūdikius bežiūrint.
Na sitas vaikutis ir mane uzbure savo groziu... labai jau mielas
Del foto tai tikrai komentuokit drasiai, nes labai jau noriu ismokti, o sita modeliuka jauciu greitu laiku vel kankinsiu... Man su kaspinu siaip visai patiko
Bet va kas dabar paciai uzkliuva tai juodas fonas.... Labai gailiuosi, kad balto neturejau, nes tokisu angeliukus tik baltame ir fotografuoti....
Papildyta:
QUOTE(robobebras @ 2010 04 23, 14:51)
Akasha, normaliai viskas cia pas tave man, beliko tik paimti 200Lt uz fotosesija ir po 15Lt uz kiekviena nuotrauka. Na nebent jei tik tiek turi, ir neturi ivairesniu, tai gali ir iki 100Lt nuleist, kaip draugei
. As tikiuos atsiklausei mamos, ar gali publikuoti sias foto? Jei ne, tai geriau isimk ir atsiklausk.
dekui.... Yra ir daugiau ir su visa seimyna fotkiu....kazkaip pati stebiuosi, kaip as cia taip per pusvalandi privariau
Bet pinigeliu inti tikrai nesiruosiu... visu pirma tai mano drauge, visu antra, cia man paciai praktika... Del atsiklausimo tai ne tik atsiklausiau, bet ir parasiuka gavau, kad galiu publikuoti... siuo atveju su vaikuciu fotografijom esu labai atsargi